Kalas


Idag fyller storebror 24 år! Grattis gamle man ;) Ska iväg på kalas hos honom ikväll, men jag har inte köpt någon present ännu. Kallla mig oplanerad om du vill, men jag vet faktiskt vad jag ska köpa, och jag ska ut en snabbsväng med mamma på stan nu och köpa det plus lite annat, så det är faktiskt planerat! Ha en trevlig dag och passa på att njuta av september medans det fortfarande är det ;)

Publicerat: 2008-09-30 @ 16:53:26


FANFANFAN!!


Det finns ett jobb som jag alltid velat ha, och som alla jag känner har sagt att jag borde ha. Det är att jobba på Applestore. Så när dom nu sökte folk till sin butik här i Luleå så var det självklart att jag skulle söka det. Jag förväntade mig inte att dom skulle höra av sig eller ngt, men det var ju absolut värt ett försök! Så i fredags, som de flesta vet, så fick jag jobb på eniro, vilket jag självklart också ville ha väldigt mycket. Och vad händer inte idag då? Jo jag får ett sms där det står

Hej Elin. Du har sökt jobb på Grafits Applebutik Prova i Luleå. Vi vill hemskt gärna träffa dig imorgon kl 1330-1400. Går det bra? Var god och bekräfta med ett sms om det går bra eller inte. Platsen är Storgatan 31 dvs Provabutiken i Luleå. Mvh Janne

VARFÖR I HELVETE KOMMER ALLA JÄVLA JOBB SAMTIDIGT?! Fan, jag var ju tvungen att tacka nej till det eftersom att eniro var några dagar snabbare. Fan. Det känns  inget bra nu. Det är ju däremot inte sagt att jag verkligen skulle ha fått jobbet på Applestore, men det hade väl vart värt ett försök..? Dom kunde väl ha hört av sig för en månad  sen? :(

PPGD ♥ Apple
Publicerat: 2008-09-29 @ 09:34:04


Måste det vara söndag?!!

Jaha, så var denna helg också över. Man hinner knappt inse att det ens blivit helg innan den är över igen..

Denna gång var det tänkt att den skulle spenderas firandes av mitt nya jobb. Men det blev inte riktigt så. Istället blev jag i princip sängliggandes större delen av tiden då jag drabbats av en riktigt jobbig förkylning. Så jag har som sagt inte gjort så mkt annat än att ligga i sängen och kolla på tv, alternativt suttit vid datorn en stund då och då. Älsklingen har också varit här och tyckt synd om mig, både idag och igår. Det kanske egentligen inte var så bra då jag är rädd att jag smittat honom, men han brukar inte bli sjuk av mina baciller så vi får väl hoppas att det är så även denna gång!

Idag är det exakt 1 månad tills jag börjar på eniro, jag ser fram emot det väldigt mycket, då det ska bli roligt att se hur det är att ha ett riktigt jobb, plus att jag börjar vara ganska less på att diska ;)

Nu ska jag åter krypa ner i min lilla säng och titta ännu lite mer på tv, samt även kanske käka lite Ben & Jerry's som mamma köpt till mig för att fira att jag fick jobbet! Natti
Publicerat: 2008-09-28 @ 21:53:53


So long AF!!

Bara så ni vet så har jag fått ett jobb nu. Yes, Eniro nästa för mig! börjar 28 oktober med en två veckor lång utbildning, sen är ni alla välkomna att ringa till mig och fråga efter alla möjliga adresser, telefonnummer och kartor! Det som känns allra bäst med att ha fått detta jobb är att jag nu slipper den värdelösa arbetsförmedlingen. Tack för ingenting AF, hoppas vi aldrig ses igen!
Publicerat: 2008-09-27 @ 12:48:11


oh no..!

Hur klantig får man vara? Jag som hade så höga förhoppningar, men jag har troligen förstört alltihopa. Vem vet inte att man får dåligt ¨på ett prov om man inte förbereder sig? Även om det är i ett ämne man aldrig haft förr och med en helt ny lärare. Man vet inte vad det ska komma för några frågor eller hur många eller svåra de kommer att vara, men man vet att man måste plugga om man vill ha sitt fina betyg. Varför tänkte inte jag på detta i måndags? Har det gått så länge sedan jag hade ett prov av något slag att jag glömt att man måste plugga och förbereda sig?! Det är ju faktiskt bara ett halvår sen sist.. Just nu känns det iaf tungt, som att jag misslyckats. Kan ju bara hoppas på att andra misslyckats mer än mig, så får det mig att framstå som bäst, eller åtminstone väldigt bra. Fast det finns ju faktiskt en del andra saker som talar för mig, hoppas och tror jag. Vi får väl se helt enkelt, men jag vågar inte hoppas på något positivt även om det är det jag går runt och gör i min hemlighet (som kanske egentligen inte är så hemlig) Nå, resultatet skulle jag iaf få i slutet av denna/i början av nästa vecka. Så vi får väl se, håll tummarna för mig, det gör iaf jag. Jag hoppas mer än någonsin att detta ska gå vägen, det vore så underbart!
Publicerat: 2008-09-24 @ 15:37:23


Min egen religion?

Som alla vet, eller säkert inte alla, men en del vet så är det nu ramadan, den månad under året då muslimerna fastar. Min man har gjort det ett bra tag nu, och jag skulle nästan vilja säga att jag tycker lite synd om honom, stackarn som går runt och är hungrig. Speciellt på eftermiddagarna då han inte ätit på 12 eller 13 timmar och ska iväg och träna fotboll i två timmar. Det kan inte vara lätt. Men själv säger han iaf att det går bra, att man vänjer sig ganska fort. Men samtidigt säger han att det kommer bli skönt när det blir oktober och han får börja äta och leva som vanligt igen. Vilket jag verkligen kan förstå!

Oreligiös som jag är så är fastan ingenting för mig, jag är också lite för odiciplinerad. Men för att ändå "hjälpa till på traven" så har jag nu uppfunnit min egen fasta - godisfastan. Yeah right, tänker du väl nu, svårt att inte äta godis då..! Nej, det ska jag tala om för dig, så är det inte för mig. Speciellt inte nu när jag vart på esf och vart i ständigt behov av snabb energi och därav blivit beroende av godis 24h/dygn (vilket självklart har bidragit med en hel del oönskade konsekvenser).¨Så nu har jag bestämt mig - no more godis fram till fastan är slut (dvs 1 oktober) Det är endast 9 dagar (räknat från imorgon) har jag räknat ut, vilket inte är mkt, men en lagom början! Får bara se till att jag inte byter ut 5 kg godis mot 5 kg kakor...

Nu är det bed time, för imorgon är det back to reality som gäller. nattinatti!

Publicerat: 2008-09-22 @ 23:18:50


Home sweet home

Nu är jag hemma igen, tillbaka från nästan en vecka i Malmö. Så jag antar att det är dags för mig att sammafatta veckan här och nu.

Till att börja med så skulle vi ju då tåga ner till Malmö, vilket innebar 20 h tåg. Mesta av den tiden gick åt till att läsa ESF (European Social Forum) programmet och lära känna gruppen från Norrbotten. När vi kom fram kring 13 tiden på onsdagen så skulle vi ta oss ut till campingen där vi skulle bo - i tält! (Vilket jag inte fick veta förän vi satt på tåget ner) Så jag hade inga varma kläder med mig att sova i, så det var inte kul. Resten av dagen spenderades med att gå på invigningen och sen var det godnatt i det svinkalla tältet.

Nästa morgon (efter endast 3 timmar sömn) var det helt galet underbart att ta en varm dusch. Men sen var det roliga över, och man skulle ut i kylan igen. Torsdagen gick åt till att på förmiddagen gå på två olika seminarier - Massmedia ett sätt att inte tänka (långtråkigt och segt) och sedan en workshop i feministiskt självförsvar som var desto roligare och mer givande! Sen jagade vi upp ett vandrarhem där vi skulle få sova (jag+3 till) då vi inte ville gå tillbaka till det hemska tältet. På kvällen gick jag och Sofie och käkade Thailändsk mat som var rätt så stark men riktigt god. När vi sedan kom tillbaka till vandrarhemmet så träffade vi på ett gäng utbytesstudenter från USA/Canada/Australien som var riktigt trevliga och roliga. När de sedan gick ut och festade så gick vi och la oss.

På fredagen hittade jag och Sofie inget bra seminarie att gå på under förmiddagen så vi bestämde oss för att springa på stan istället. Jag shoppade ett par nya jeans för 200 spänn medans Sofie hittade strumpbyxor och lite märkes-schampoo ;) Sen tog vi oss till ett café som mammas arbetskamrat tipsat om. Och snacka om att dom hade mkt att välja på! Vi båda tog en galet god chokladtårta, men det blev nästan för mkt choklad, för man fick kämpa i sig sista biten. Sen var det bara att bege sig iväg till Sankt knuts torg där ssu skåne anordnat en manifestation där vi bygde en mur av röda paraplyer. Den manifestationen var tyvär samtidigt som RFSU's seminarie som jag och ett gäng andra gärna gått på, men då missade vi den tyvär. Under fredagskvällen tog vi, till skillnad från många andra, det väldigt lungt med sångkväll på café Tellus. Fast vi gick förbi hela reclaim the streets-gänget men kom fram till att det säkerligen skulle spåra ur och att det var bästa att hålla sig därifrån, vilket lite senare visade sig vara sant.

Under lördagen skulle den stora demonstrationen från Rosengård till Pildammsparken äga rum. Strax efter 15,00 så började drygt 10 000 människor marschera för en bättre värld. Vi skulle gå ca 7 km, vilket man tycker bör ta max 2 timmar. Men inte förän ungefär 4 timmar senare hade vi nått vårt mål. Jag, Sofie, Alexo och Mille vart däremot så himla less ett tag så vi gick och käkade glass och sen genade vi över ett torg ist för att gå runt det. Sen var man död i benen. Fast jag var tvungen att ta mig till campingen för att hämta min väska eftersom att jg sovit på vanrarhem senaste nätterna och vi skulle hem nästa dag och min sovsäck/madrass-väska var kvar i tältet. Det var på minuten som jag hann med sista bussen tillbaka! Sen tog jag det lugnt i min ensamhet på vandrarhemmet resten av kvällen. Jag orkade inte ens äta middag, jag var inte hungrig. Jag somnade även innan 23 vilket var väldigt skönt.

Söndag och sista dagen. Samling 8,30 på café tellus för en sista frulle. Flygbussarna gick bara störda tider så vi var tvungen att ta den 9,45 för nästa skulle gå först 12,20 och vårat plan 13,35. Så det var lika bra att vara i god tid. Detta ledde till mången timmars väntan på Sturup, vilket förövrigt är en mkt mindre flygplats än jag förväntat mig. Men dom hade iaf jävligt goda brownies där. Väl i Sthlm innebar det återigen flera timmars flygplatsväntan som inleddes med RIKTIG mat - maxmat! (dom hade inte max i malmö). Sen satt jag, Tomas, Fred och blonda Björn (som han kallades) kvar rätt länge där och snackade om allt mellan himmel och jord. Planet hem till Luleå var lite försenat och vi kom iväg kring 18,20. Så när jag kom hem igår stupade jag rakt i säng och tog mig inte upp förän efter 12 i dag (med undantag för att öppna dörren när älsklingen kom hit). Men nu är jag back in the game och imorgon väntar nya spännande saker! Och trots att det alltid blåser, är schvinit kallt och jävligt tråkigt här i Luleå så kommer det alltid att vara hemma och staden som jag kommer längta tillbaka till, för trots allt så trivs jag mkt bra här, även om det är dags att se och uppleva ngt nytt nu.

trots ett 800 km långt inlägg så har jag bara tagit med bråkdelar av min långweekend i malmö, det var så underbart roligt, speciellt att få umgås och träffa så mkt nytt folk, men också träffa "gamla bekanta". Jag har då haft en riktigt kul helg och hoppas att få göra om det snart igen! Bilder kommer snart på pixbox
Publicerat: 2008-09-22 @ 17:17:43


Fantastiskt!

Vissa samtal som man får är så fruktansvärt uppskattade! Idag fick jag ett sådant, känns som att det har hänt ofta på senaste tiden ;) Det samtalet ledde iallafall till en fortsättning på förra veckans äventyr, underbart nog! Jag vågade inte riktigt tro på positiva resultat, men tydligen lyckades jag sist. Så äventyret fortsätter på tisdag morgon, wish me luck!!! :D

Jag börjar känna mig väldigt redo nu för avgång söderut också. Packningen är 100% klar, det är jag också. Måste bara käka middag och knalla iväg till tåget. Förresten så är det väldigt kallt, både ute och inne. Imorse när vi gick upp, nån gång kring 07,40 så var det inte varmare än 0,2 grader och frost på gräsmattan. Vintern är verkligen på ingång! Frågan är bara om den verkligen ska komma redan nu i september?!

Bye bye!
Publicerat: 2008-09-16 @ 16:09:42


Snart klar

Jag tror att jag har börjat bli mer och mer en morgonmänniska. Iofs inte tidig morgon som i pigg halv 6 på morgonen, men typ gå upp halv 9 och känna mig pigg och glad. Dessutom hinner man mkt mer om man går upp tidigt, plus att man inte blir chockad när man bara varit vaken en liten stund och klockan är redan 14,47.

Klockan är nu endast 10,30 och jag har redan packat nästan helt klart! Det återstår bara att handla och packa necesären och "handbagaget". Utöver det så är jag fri idag fram till ca 16,30, yeey!

Som alla kanske förstår så kommer jag troligen inte ha möjlighet att uppdatera bloggen under de närmaste dagarna. Fast om jag får möjlighet så kommer jag självklart att göra det! Annars kommer en lång redogörelse om Malmö och alla skåningar någon gång i början på nästa vecka!

Ta hand om minusgradiga norrland när PPGD är på äventyr i söder!
Publicerat: 2008-09-16 @ 10:29:43


Surprise!

Jag spelade lite till och sen började jag mot alla odds packa lite. Så nu har jag iaf börjat. Om än inte mycket, men åtminstone lite, vilket känns bra. Ikväll ska jag till min underbara man för att umgås med han för sista gången på typ en vecka.. Det är det värsta med att åka bort, även fast jag vet att jag snart kommer hem. Men det är jobbigt att sakna någon så mycket..

Jag måste nog förresten börja träna, det känns som att det verkligen är på tiden. Nu är det mat som gäller, byebye!
Publicerat: 2008-09-15 @ 17:58:09


Spela spel eller packa?

Usch, jag vill verkligen inte packa, det är tråkigt och jobbigt och allmänt inte något som sprider någon speciell glädje på något sätt. Förr älskade jag att packa, men det har gått över. Tyvärr. Eftersom att jag packar ju faktiskt lite då och då, kanske är därför det inte känns lika kul nu för tiden. Jag hade tänkt börja packa idag, men det ser inte ut att bli ngt av det. Först kom min man hit, sen har jag suttit fastklistrad framför gamenextspel, och nu, när två av dom redan tagit slut så överväger jag en packningsinsats. Men ändå inte. Jag hinner ju faktiskt imorgon. Kanske ska ta och ladda ner ett till gamenextspel?
Publicerat: 2008-09-15 @ 15:37:11


Hemmafixning

God morgon männikor! Egentligen borde jag vara på väg till jobbet nu, men min lilla boss ringde och avbokade mig för dagen, så jag får minsann hitta på ngt annat idag. Jag har iofs en hel del att göra innan avresan mot Malmö imorgon, men jag har ju faktiskt nästan hela dagen på mig imorgon också så det är ingen idé att stressa.

Igår var det full fart hela dagen här i lägenheten. Det började med att vi skulle städa och flytta om i Adams rum då han fått ett nytt datorbord. Det slutade med att jag städade, mamma tvättade, handlade och lagade lasange, jag och adam flyttade en miljard grejer och möbler då han och mamma kommit fram till att dom skulle byta rum, plus att det blev lite bakande av mig. Inte en lugn stund där inte! Vi är inte helt klara med allt, speciellt inte med omflyttningen, så det kommer fortsätta idag, men resten är väl ganska klart. Skönt nog.

Så det var kanske inte så konsitgt att jag somnade igårkväll långt innan Hemsökta hus började 00,25. Jag hade tänkt vara uppe och se det, men jag somnade nog en timme innan det, så det var ingen idé att ens försöka. Till sist måste jag bara tipsa om Mr. Nice, haha, kul grej det där. Jag hade igång den i typ en kvart igår men folket i lägeheten blev riktigt störda och ville att jag skulle stänga av den för det blev rätt så tjatigt.

Ha en trevlig måndag /PPGD, soon to be away

(jag hade faktiskt förkläde och högklackat när jag bakade igår, man kan väl inte se ut hur som helst när man står i köket?!)
Publicerat: 2008-09-15 @ 10:44:26


snyltning

Jaha, här är man snäll och lånar ut sitt busskort till sin man som inte hade några småpengar när han skulle hem igår. Och vad får man veta idag? Jo att han snyltåkt på det till skolan och hem också igen! ;o Han skyller på att jag är så rik nu för tiden och det är synd om han för att han inte fått sitt busskort ännu. Nå, jag har ju snyltat på han ibland när jag åkt så det kanske inte är HELA världen trots allt! ;)
Publicerat: 2008-09-12 @ 17:40:25


god morgon


god morgon, befolkningen. Idag är det uppe med tuppen som gäller. Känner mig laddad och på G, samtidigt som jag är rätt så trött. Somnade kanske mellan 00 och 01 igår och så upp tidigt. Jag är inte direkt van att gå upp tidigare än 9,30 så detta var tungt. Jag ville bara göra klart för alla hur duktig jag är som är uppe tidigt, men nu måste jag bege mig in på toan för den dagliga sminkningen, om än idag lite mer ordentlig sådan.

Wish me luck!
Publicerat: 2008-09-12 @ 08:18:34


varje kväll...


varje kväll intalar jag mig själv att jag inte kommer kunna somna om jag inte tittar på tv till typ väldigt, väldigt sent. Det brukar bland annat bli hemsökta hus, satc, two and a half men, och självklart lite vänner. Det är faktiskt väldigt mysigt att ligga i sängen i mörkret och somna framför tvn. Men ikväll får det inte bli så sent då jag måste upp tidigt imorgon på mitt lilla äventyr. Jag hoppas det kommer gå bra, jag är inte så nervös, jag vet inte om jag borde vara det eller inte.. Men går det bra så går det bra och gör det inte det så var det väl helt enkelt inte meningen. Men HUR svårt kan det egentligen vara? Enligt ganska säkra källor så ska det inte vara några större problem!

Imorgon måste jag även komma ihåg att skicka iväg en jobansökan som jag tänkt skicka hur länge som helst nu men det har inte blivit av, ajja bajja! Plus att jag måste prata med min nuvaranda "chef"och skicka iväg ett svar på mailet jag fick från AF idag. De vill att jag ska komma dit nästa torsdag vilket inte är möjligt.. Nå, nu är det borsta tänderna som gäller och sen ska jag krypa ner i min säng som luktar som älsklingen. Tyvär är han inte där på riktigt :(

natti natti

(bilden är iofs inte min, men jag skulle vilja kalla den "det var bättre förr.. eller?!")

Publicerat: 2008-09-11 @ 22:39:51


Pennor

Jag for min lilla sväng till stan trots allt. tyvärr så hittade jag inte koftan som jag letade efter så det var nog inte meningen att jag skulle ha den, även fast den var helt perfekt och underbar. Istället letade jag vidare men jag kände mig fattig och att jag inte hade råd att köpa en tröja för flera hundra kronor, men ngt ville jag ändå köpa då jag kände mig lite dyster. Alla vet väl att shopping är en av världens bästa tröst-sätt?!

Jag hamnade till slut på akademibokhandeln där jag hittade MINA pennor! Pennorna som gör en lycklig när man skriver, som finns i regnbågens alla färger och bara glider fram och lämnar underbara vackra spår efter sig när man skriver. Jag talar så klart om dessa pennor:


Förra året, just efter vi börjat trean så råkade jag låna en sån här penna utan att lämna tillbaka den av en lärare på skolan. Den pennan var blå. Jag använde den varje dag på varje lektion hela tiden för att den var så bra, fin och enkel att skriva med. Våran historia/samhällslärare började till och med skämta med mig om att jag använde den där pennan för mkt.

Men på grund av all användning tog bläcket/tuschet slut och det var dags för den att gå vidare in i döden. Så sedan förra vintern har jag varit utan en sådan underbar penna. Men nu känner jag mig fullständig igen på den fronten eftersom att jag har inte mindre än 10 stycken nya här rakt framför mig! Så underbart! ;D
Publicerat: 2008-09-11 @ 19:27:05


COME ON!


oj, nu får ni ursäkta det långa blogguppehållet igen. Men ibland blir det bara inte att jag skriver ngt på flera dagar och sen blir det att jag skriver mkt, väldigt ofta ett tag. Denna vecka har gåttväldigt fort, eftersom att det känns som att det var måndag igår när det själva verket var onsdag. Skönt med fredag imorgon och lite helg sen. Sen är det dags för mig att åka iväg igen, denna gång till Malmö. Yes, that's right. Blir borta nästa en vecka, ska bli skönt att komma bort en liten stund även om vissa protesterar, men så går det ibland..

fick förresten ett litet samtal idag, ett mycket underbart sådant för att vara mer exakt. Fortsättning ang. det följer imorgon då jag ska göra lite grejer imorgon bitti. Jag hoppas att det går bra då det är VÄLDIGT viktigt! Hoppas hoppas  hoppas HOPPPPPPPPAS!! men som sagt, fortsättning imorgon.

Imorgon åker även VPT ner till sthlm för att nästa dag fortsätta ner till spanien och hennes garanterat galet roliga 2-veckorsutbildning! Är lite avis att hon åker dit heeeelt utan sin partypolare PPGD, men jag får väl försöka klara mig, ha kul för mig också vpt!

Nu måste jag nog in till stan om jag ids för att kolla en kofta på H&M. Måste göra det idag, annars är det ingen idé. Men vi får väl se, kändes ju väldigt jobbigt för tillfället..

Hejdå käre snokare!

(Bilden är dit jag längtar, dit vi ska i höst. Jag önskar att vi kunde åka NU)
Publicerat: 2008-09-11 @ 16:14:43


rosa?

Oh yeah, jag kan nog inte motstå rosa trots allt. Hoppas det inte ser allt för sockervaddigt ut så ni får ont i ögonen. Jag tyckte bara det gamla röd/orangea började kännas väldigt trist. Säg till om detta känns för rosa!

/PPGD på sina rosa moln
Publicerat: 2008-09-06 @ 20:30:26


Sicko..

PPGD loves surprises, speciellt riktigt oväntade såndana. Igår var underbart och det känns inte jobbigt nå mer, eftersom att jag vet att det nu finns vissa "loopholes", hehe ;) PPGD LOVES loopholes! (iaf denna gång). VPT frågade vad som hänt, så jag tänkte bara säga att det är inget tragiskt som hänt (vilket det kanske lät som), bara en frustrerad PMS-elin som överreagerar lite på saker. Men det är mkt bättre redan nu så det kommer nog gå bra. Det handlar bara om lite tålamod och att vara supportive och understanding. Usch vad jag är dålig på svenska!

Nå, något som inte känns bra däremot är den plötsliga dunderförkylning som svept in och tagit över mitt liv utan någon som helst förvarning. Igår när jag vaknade hade jag fruktansvärt ont i halsen och idag har jag inte gjort mkt annat än att snyta mig. Inte kul måste jag då säga, hoppas inte att jag smittat/smittar ner ngn oskyldig stackare som bara råkar umgås med en äcklig snorig PPGD. Och inte kommer det bli bättre av att jag ska he mig ut på iskalla kulturnatten ikväll. Men har man lovat så har man. Men är man sjuk så är man. Vad överväger? Jag tänkte att jag går dit en liten stund och så får jag se om det känns jobbigt så går jag hem.

Imorgon är det sport hela dagen som gäller. Först basket, Plannja - Tromsö, lite träningsmatch bara. (kom igår fram till att min man förstört mig då han sakta men säkert vänt mig "bort från" basketen..) Sen gäller det att käka lunch rätt snabbt för att sedan bege mig iväg till vallen där mannen min ska spela match. Fotbollsfru som jag är så måste jag ju vara på plats och heja "spring rakt, skjut rakt!". Nja, riktigt SÅ blåst är jag väl kanske inte ;)

God kulturnatt på er kära snokare!

Publicerat: 2008-09-06 @ 20:24:50


LÖN!

Jag tror att jag nu har accepterat. Faktiskt. Nu gäller det bara att leva med det också. Men det ska nog gå bra. Det har helt enkelt inget val, så det så.

Idag har jag fått min lön, yeeey! Trots att det inte handlar om speciellt mkt pengar egentligen så känner jag mig faktiskt ganska rik. På måndag ska jag sätta in dom på banken, jag har ju lovat mig själv att spara pengarna jag tjänar nu tills vi ska till spanien eftersom att jag hatar att låna från mitt sparkonto då jag aldrig betalar tillbaka.. I övrigt inte så mkt annat, så ha en trevlig helg, det ska då jag ha. Trots att jag har fått ont i halsen :(

Nu ska jag cykla iväg till min man. Trevlig höst-fredags-kväll

Publicerat: 2008-09-05 @ 19:09:41


Acceptera och leva med..

Ibland är saker bara jobbiga. Inte fysiskt jobbiga, eller jag självklart det också, men det var inte det jag syftade på denna gång. Just nu för tillfället och ett alldeles för långt tag framåt kommer vara lite annorlunda på vissa sätt. Det kanske inte kommer att märkas för de flesta, men jag märker redan nu stor skillnad och det är både jobbigt och frustrerande, och det har endast pågått en bråkdel av den totala beräknade tiden. Detta hela kom lite som en chock för mig, men ändå inte. Det var kanske inte vad jag förväntat mig eller vad jag visste innan, men det är något som jag bara måste acceptera. Det kommer kännas tungt ibland kan jag lova, som sagt gör det ju redan det. Jag längtar bara tills det är över och allt kan gå tillbaka till det normala igen. Fast för tillfället känns det som en evighet dit.. Tyvär. Jag måste som sagt bara acceptera och försöka leva med det. Det är ju inte ett val jag har gjort, men det är något som jag i allra högsta grad drabbas av. Nå, acceptera och leva med. That's it.
Publicerat: 2008-09-02 @ 22:47:37


JAG VILL!

Oooh, nu är jag på bra humör! Det 110% perfekta jobbet för mig finns nu ledigt och jag ska skriva ett hejdundrande bra ansökningsbrev. Det ska vara så bra så dom faller av stolen av häpnad och ringer mig på en gång för att anställa mig. Eftersom att jobbet är så perfekt också så kan jag utan problem skriva ett sånt bra ansökningsbrev också! Iallafall i mina tankar.. Anyway, jag tänker inte säga vilket jobb det är för då kommer ni alla andra, mina kära arbetslösa vänner också söka det, iofs så har/kommar nog alla söka de ändå, bara för att det är ett ledigt jobb och alla är mer eller mindre desperata efter ett jobb. Men fy fan va mkt jag vill ha det där alltså, jag skulle trivas så galet bra känner jag redan nu. Dom gör ett stort misstag om dom inte anstället just mig, bara så dom vet! Dom flesta jag känner är också säkra på att det där är perfekt för mig då jag i princip älskar allt som har med det där att göra och näst intill dreglar mig torr när jag befinner mig i närheten av stället. Det är helt enkeöt det bästa som skulle kunna hända mig nu att jag får det där jobbet! Det är iofs bara ett "extrajobb" som de kallar det, men när dom märker hur grym jag är på allt det där så kommer dom kicka nån annan och ge mig heltid. Eller nåt ;) Oj oj, nä men så är det bara. Watch out alla små frukter, here I come!!

(bilden är en LITEN hint.. Självklart för dom som vet/fattar, kanske klurigare för er andra..)
Publicerat: 2008-09-02 @ 19:00:18


Bort, bort BORT!!

Det är kallt, regnigt, blåsigt och mörkt. Det ryker ur munnen när man andas. Nu är det höst på riktigt. Dock en väldigt tidig sådan denna år. Det känns som att vi aldrig fick någon sommar på riktigt denna gång. Jag har blivit less på detta, på att bo här där man behöver vinterjacka 8 månader per år och resterande fyra månaderna behöver man vindtät jacka. Jag längtar härifrån så det skriker om det. Jag vill söder ut, jag vill se och uppleva någonting nytt. Jag vill inte sitta fast i norraste sverige i en liten håla där tiden står still samtidig som den springer iväg utan att vi ser det. En vacker dag SKA jag härifrån, till en ny stad, gärna eventuellt kanske förhoppningsvis även ett nytt land. varför inte liksom? Vem har sagt att man ska bo kvar i sverige? Jag har bott här 19 år och känner att nu får det vara nog. Nu vill jag här i från. Max ett år till, och då är det bara för älsklingens skull. Men inte längre än så, då får det vara nog.

Publicerat: 2008-09-02 @ 16:47:39


Friends

Senaste tiden har jag minst sagt nött serien "vänner". Det är något som man verkligen inte kan få nog av, det går bara inte! Trots att man kanske sett dom flesta avsnitten förut och även om man sett 18 avsnitt i rad så är det fortfarande lika roligt. Själv är jag nu på säsong 5 och Chandler och Monicas lilla "grej" har just blivit avslöjad. Allt är bara så himla bra och roligt och gulligt med den där serien. Många gånger har jag blivit frågad "vilken är din favorit i vänner?" Det är omöjligt att svara på, alla är så roliga på olika sätt. Jag måste nog svara alla, eftersom att alla liksom drar sitt strå till roligt-stacken.

Det är för övringt inte många serier som håller i 10 säsonger, plus att folk vill ha mer! Det har ju varit tal om att de ska göra precis som Sex and the city-gänget, en film baserad på serien, men det har varit så många turer kring det där så ingen vet väl hur det kommer bli. Den som lever får se helt enkelt. Anyway, nu ska jag återgå till mitt almost eviga vännertittande en stund innan jag somnar sött, redo för en ny, kort arbetsdag imorgon. Natti natti

BTW, ha det såååååå underbart i strömsund VPT, trots att vi kommer sakna dig här hemma den korta stund du är där så hoppas jag för eran skull att du aldrig kommer hem, för jag vet att du inte vill det <3
Publicerat: 2008-09-01 @ 23:16:46


YES!!!

Det mest otroliga har inträffat idag! INTERNET HAR BÖRJAT FUNGERA IGEN! Finally, efter ganska exakt en månad..! Tidigare har vi endast lyckats få det på en dator, men nu fungerar det tydligen överallt, yeey! Vad skulle jag göra utan mina datanördiga bröder?!

Btw, en av de fyller år idag. Lillebror blir 17 år denna dag, endast ett år kvar till friheten, bro! På hans 18-årsdag har jag lovat att ta med han ut och bjussa på en drink ;)

För övrigt händer inte så mkt, jag jobbar vidare på mitt lilla jobb som nästan egentligen inte räknas. Tre timmar om dagen i disken på restaurangen är väl inget att skryta med precis. Fast, som jag alltid säger, det är ju bättre än inget, men sämre än mkt annat. Så AF behöver ju inte veta att jag i går till ett litet jobb varje dag.

Min man spelade också match idag, borta mot Piteå. Tyvär fick han inte göra mål i en femte raka match, men han gjorde iaf assist på det enda målet. IFK vann nämligen med 1-0, eller 0-1 kanske det heter om man ska vara korrekt. På tal om min man och sånt, i lördags när han var här sa han att han ville ha ett litet "liv-snack" med mig. Mitt svar blev "OJ!". Jag menar, hur seriöst låter inte det? I och för sig så var det ju seriöst också det vi pratade om, men inte så seriöst och läskigt som det lät när han sa det först. Men eftersom att det bara är idéer och eventuella grejer så är det inget jag kommer att skriva om här och nu. Blir det däremot så, så kommer jag självklart at avslöja det och referera till vårat lilla "liv-snack" ;)

Thats it for today, I guess. Men från och men du så kan ni små snokare räkna med lite bättre uppdatering då mitt internet är TILLBAKA! :D
Publicerat: 2008-09-01 @ 22:48:07



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!