slut på motivation?

Ja, det blev precis som vi alla anade i tisdags. Mötet vi var på inleddes med att personalchefen sa "jag tror dom flesta av er redan vet vad detta handlar om" och därmed var det bekräftat. Vi alla får sparken och kontoret stänger 28 februari. Själv får jag bara jobba kvar till 31 december, vilket har skapat en hel del panik inom mig. Med tanke på hur arbetsmarknaden ser ut idag så känns det lite jobbigt att måsta börja om från början och söka nytt jobb. Ska bli spännande och se hur man ska kunna betala hyran för februari månad..

Nu ska jag på infomöte, vilket jag tycker var på tiden. Vi vikarier har inte fått speciellt mkt uppmärksamhet eller tröst, trots att vi måste gå om redan en och en halv månad. Kul. Som sagt - nu=möte.

Publicerat: 2009-11-12 @ 11:29:02


Tungt?

Satt och käkade middag när 060 plötsligt ringer. "Aha, tt, dom vill att jag ska byta pass nån gång i veckan" hinner jag tänka snabbt innan jag svarar. Plockar samtidigt fram kalendern och penna, då man brukar behöva det när dom ringer. Men det var inte det dom ville. Istället får jag ett märkligt besked om ett möte som ska hållas imorgon kl 9.00 på stadshotellet och att jag även får en timmes sovmorgon. What?

Hör från storebror att han pratat med folk från jobbet. Alla tror samma sak. Men än vet vi inget. I morgon vet vi. Ska väl egentligen inte ta ut något på förhand, men det känns bara så konstigt. I vanliga fall skulle dom hålla mötet inne på kontoret och lite mer planerat. Inte bara slafs hafs helt plötsligt nästa morgon. Men som sagt, vi vet inget än, men samtidigt känner alla på sig exakt vad chefen kommer att säga i morgon. Och vad gör man då?

Ingen som vet nu, men imorgon vet alla. Sen hur resten av dagen, månaden och året blir får vi väl se. Det löser sig på något sätt, det gör det alltid.

Sov gott och låt oss hoppas på det bästa inför morgondagen, även om det känns rätt så hopplöst just nu.. God natt
Publicerat: 2009-11-09 @ 22:44:25


Fars dag

Good morning och grattis på fars dag, alla farsor! Jag sitter nu här i min stilla ensamhet och bränner DVD-skivor med fotbollsmatcher på. Inte så himla kul, men väldigt viktigt för vår framtid, tro det eller ej! Satt hela dagen igår med storebror i telefonen för att försöka få det att fungera, men ingenting ville gå vår väg. Samsung och deras produkter är inte så bra kompis med mac om man säger så. För att få det att funka måsta man ta många och långa omvägar. Och det var precis en sådan omväg som min tekniska storebror och hans minst lika tekniska polare hittade till mig igår. Grabbar är faktiskt duktiga ibland. Det är tur att man har dom där man inte är speciellt teknisk själv! Vi blev därför uppe halva natten, jag satt och "encode:ade" samsungs jäkla megaspeciella .avi-filer (som tydligen inte är lika som alla andra .avi-filer..?!)


Men nu är dom iallafall klara och färdiga, ska bara in i iMovie, läggas ihop, vidare in i iDVD och ut på en fin liten dvd-skiva. Sen är det bara att posta iväg dom till Abu! Intressant, eller hur?! Nå jag ville bara att alla ska veta hur fantastiskt glad jag är över att ha D & P som löste mitt största problem för tillfället. Och bara så att alla vet hur duktiga dom var!

Nå, fars dag idag då. Ska iväg till papi om nån timme eller två, det blir fika, käk, kolla massa bilder, babbel, presenter och annat kul såklart. Nu är det dags att jobba vidare som filmregissör, iMovie ropar på mig ;) Ha en trevlig fars dag gott folk!
Publicerat: 2009-11-08 @ 11:43:33


Glasögonorm

Jaha, då är man officiellt en glasögonorm då. Jag har hela mitt liv trott att jag haft perfekt och odödlig syn, att jag aldrig någonsin skulle behöva prova ett par glasögon på allvar. Nu har jag två stycken på beställning, och klara om 2 veckor. Det känns lite skrämmande, jag kommer att se totalt annorlunda ut. Vuxnare, smartare, viktigare. Eller kanske bara töntigare och konstigare?

Jag är iallafall väldigt nöjd med mina val. Jag trodde aldrig att jag skulle kunna välja ut 2 par som jag skulle trivas i och gilla. Men så svårt var det faktiskt inte. Ett par svarta och ett par med mörklila bågar.
Väl på stan hann det även bli lite rolig shopping, juldukar, en stickad grön tröja från H&M, nya trollor och såklart en liten farsdags-present till pappsen!

Nu ska jag och snyggsambo åka och handla, so long snögubbar!

glasögonen på bilden är INTE dom jag beställt ;)
Publicerat: 2009-11-07 @ 16:00:08


Snart jul?

Sitter hemma i soffan, en mysig vit lördagsmorgon. Vi har varit hemma ett tag nu, men det har varit fullt upp sedan i måndags när vi kom hem. Mest jobb och skola, men det är mycket nog. I natt har det snöat en hel del och det ser ut som att det har tänkt fortsätta på samma spår resten av dagen också. Man får fruktansvärt mycket julkänsla när det blir mörkt om kvällarna och snön börjar falla. Det är då man får börja tända ljus, mysa under en varm filt i soffan, och stanna inne hela dagen bara för att det är kallt. Vintern har sin lilla charm trots allt! Plus att det är så fruktansvärt tråkigt på hösten innan snön kommer, det är så mörkt och ruskigt! Nog om snön, så fantastisk är den faktiskt inte, iaf inte när man vet att den ska ligga där i stora drivor i flera månader..

I helgen då? Ja, till att börja med ska jag kolla glasögon. Det blev så ändå, optikern kom fram till att jag var närsynt (ser dåligt på långt håll) och det vore bra om jag skaffade ett par glasögon. Jag testade några igår, och när jag insåg att det var på allvar så vart det genast väldigt läskigt och jag vart lite rädd. Jag tyckte att jag inte passade i några alls. Men efter en stund blev jag van och hittade faktiskt flera fina! Så idag möter jag mamma som jag tror kommer fungera som ett bra smakråd, när alla mina brudar är ute och reser..!
Sen blir det farsdags-firande imorgon hos pappa. Ska bli roligt då vi inte hunnit träffa han/dom sen vi kom hem, och jag tycker faktiskt alltid om att träffa mina föräldrar!

Nu - uppryckning, och lyssning på Kents nya album "Röd" ♥ Trevlig helg på er!
Publicerat: 2009-11-07 @ 10:38:22



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!