SOMMAR

Klockan har just slagit 22 och här sitter jag i linne på balkongen och bloggar. Det är helt sjukt, nästan 20 grader varmt så himla sent på kvällen, och det är bara maj ännu! Visserligen kommer det väl inte denna sjukt intensiva och underbara värme hålla i sig speciellt länge till, tyvärr.

Sitter som sagt ute på balkongen nu, väntar på att sambo ska komma hem från match i Boden. Jag och lillasyster har vart och käkat tårta och fikat hos pappa ikväll, då Anita fyllt år. Imorgon blir det jobb, for real, ingen jäkla praktik nå mer, nu äre på riktigt, fantastiskt! Men det är på kvällen, så jag hinner njuta av solen imorgon också. Natti natti
Publicerat: 2010-05-18 @ 22:03:57


Kent Singstar

Kent singstar släpps om endast 10 dagar, alltså den 26:e maj. Igår fick jag ett mail från cdon med direktlänk till bokningen. Och självklart kunde jag inte hålla mig! Så om tio dagar ramlar det troligen bästa singstarspelet ever ner i just MIN brevlåda. Och då lovar jag er att playstationet kommer gå varmt och sambon kommer slita sitt überlockiga hår i frustration över att det aldrig spelas/sjungs något annat än Kent i vår lägenhet, haha. Nå han ska minsann också få vara med och sjunga lite! Jag säger bara såhär: Äntligen ett singstar med 100% bra låtar på. Tack för det.

Publicerat: 2010-05-16 @ 22:06:00


First time

Detta är en mycket spännande tid och resa för mig. Många saker som jag upplever för första gången! Idag tex var första gången jag var på Media Markt. Sjukt jävla stort och galet ställe! Det som inte finns där är väl inte värt att finnas i någon teknik-butik, typ. Och för en liten stund sen var första gången jag provade på Guitar Hero. Jag kör visserligen bara på lättaste svårighetsgraden, men jag ÄGER för att bara ha kört typ 6 låtar. Över 90% alla förutom typ första gången. Naturbegåvning? Haha, knappast, snarare nybörjartur. För när jag testade på medium så kastade dom ut mig typ pronto :(

Imorgon blir det även första gången jag släpps fri och alldeles på egen hand i Göteborg. Scary är bara förnamnet. Alla som känner mig eller har provat orientera med mig på den gamla goda skoltiden vet ju vilket typ av lokalsinne jag har (inget!). Nå men det går nog bra, har försökt förbereda mig så gott som möjligt på det genom att vara delaktig i så många vägval som möjligt.

Vi ska strax iväg och hämta hem lite käk från Max vid nyagamlanyagamla/gamlanyanyaganskagamla (eller nåt sånt) ullevi och så blir det hockey från 20.00-03.30. Först Sverige - Kanada och sen en massa NHL. Får väl se hur länge jag står ut innan jag hittar på nåt roligare ;)
Publicerat: 2010-05-16 @ 17:12:59


Göteborg

Fy tusan vad vi har farit och flängt runt här i Göteborg senaste dygnet. Eftersom att mamma var tvungen att åka hem redan idag på eftermiddagen så har vi försökt hinna göra så mycket roliga grejer som möjligt på minsta möjliga tid, vilket man blir väldigt trött av..

Igår, fredag, anlände vi till Göteborg strax innan 11 på förmiddagen. Då åkte vi hem till David och hans lilla lägenhet och dumpade av väskorna. Sen stack vi iväg och käkade lunch på Jensens Böfhus och tog en mjukglass ute i solen som efterrätt. Vi åkte sedan iväg en sväng till Liseberg, som självklart alltid är ett måste om man befinner sig här i Götet! Men då det var sjukt långa köer till allt så blev det bara ett fåtal åk.



Jag och David började med Balder - höll på att skita ner mig av magpirr när vi stod i kön. Enligt mina teorier kan man ju inte börja med det fartfylldaste, det går ju bara inte! Men det gick bra och den är så sjuuuukt rolig så jag hade kunnat åka den säkert 715 gånger till. Men kötiden var uppe i 45 minuter så det kändes inte värt. Sen bar det av till Uppskjutet. Vi valde mellan det och fritt fall, men det sistnämnda är inte alls lika roligt kom vi fram till. Även kön till uppskjutet var tok-lång, och åket tar typ 4 sekunder, så en gång fick räcka. Och sen hade vi bara 5 åk-biljetter kvar, så då tog jag och mamma en sväng i radiobilarna och krockade runt lite. Sen fick det vara nog. Så vi drog in till stan, käkade supermumsig middag på en italiens restaurang och sen blev det bio. Vi såg filmen "The ghostwriter" som var bra, men jag var så galet trött så jag fick ibland kämpa för att vara vaken! Sen var det bara tt åka hem och sova.

Idag har också vart sjukt intensiv. Vi har hunnit fika & spela kort i ett gammalt vattentorn, besöka ett arkitekt- och inredningsmuseum, käka grekisk mat, och irrat runt på centralen. Tillslut fick vi mamma på en buss som vi trodde var rätt (men som visade sig vara lite tokig), och nu är hon påväg norrut. Sedan dess har jag och storebror hunnit vara förbi Chalmers och jag har fått se var och hur han jobbar på dagarna, plus att vi fixat lite hemlisar (man vet aldrig vem som läser detta och berättar vad för vem). Nu kikar David på en hockeymatch som han längtat efter sjukt länge, och jag ligger i min provisoriska säng och försöker bota min "mätta lunga"/"foodbaby", skönt med en slapp och stillsam kväll.

Imorgon blir det IKEA!
Publicerat: 2010-05-15 @ 21:09:07


12 Maj

Jamen se där, jag lever! Jag har haft så fullt upp med min praktik så jag har inte hunnit göra så mkt mer än just praktiken och typ sova. Man har så himla lite tid över när man har ett jobb på dagarna! Nå, nu är jag näst intill fullfjädrad konsum-kassörska då jag gör min sista praktikdag imorgon. Sen blir det att extra- och sommarjobba, har fått mitt schema redan nu, så jag kan planera hela sommaren, snacka om framförhållning.

Är helt mör i kroppen idag, var knäpp nog och joggade igår, och sen sov jag lite för lite, plus att det är mkt tungt och fysiskt arbete på tisdagar på konsum så jag blir nog kvar i soffan hela kvällen. Fast först måste jag packa resväskan, för imorgon sticker vi ner till götet!








min nya fina resväska
Publicerat: 2010-05-12 @ 15:48:13



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!