HJÄLP!

Oh shit! Sitter hos Hannie och väntar på hårfärgstiden. Hon har fått mig att färga håret RÖTT! Eller gyllene guldkopparblond som förpackningen hette. Har aldrig vart rödhårig förr så vi får väl se hur detta slutar. Vi hittade en supersnygg bild igår iallafall som vi, eller åtminstone jag blev inspirerad av. Helt underbar!
Publicerat: 2011-01-30 @ 20:29:18


Skogshuggaråsa

SkogshuggarÅsa var på bio, hon köpte godis på coop before she left.
Ett rådjur med horn och gamla kläder, vandrar hon omkring i dåligt jävla väder.
Lila rosa prickig och brun, de var hennes färger den dagen, before she left.
Hon har barn med stumma ljudkanaler, ungen går på haga och rullar runt,
Den fick så ont när den rullade på marken, varför är björken vit på barken?

Ååååååsaaa, ååååååsa, skogshuggaråsa är hennes naaaaamn,
ååååååsaaa, åsåsåsåsåaaaaaa ååååååååååh saaaaaaaaaaaaaaaaa.
Ååååååsaaa, ååååååsa, skogshuggaråsa är hennes naaaaamn,
ååååååsaaa, åsåsåsåsåaaaaaa ååååååååååh saaaaaaaaaaaaaaaaa.

Sammarbetet med kung karl gustav går på högkvarterets kant.
Hon springer runt och strutsar som en ko.
En brunstig ko med körtlar bakom midjan, en luftballong och allah står brevid.

Hädan efter ska jag börja jobba, sköta alla barn och vara tuff,
spela krocket med min kära teservis.
Jag ska börja laga mat utan spis, jag ska rulla köttet och steka det på mossa,
stenarna bränner mig på tårna, grenarna dom hänger lite överallt,
cd’n går på spinning jag ska fan ta å slå mig before she left.

Ååååååsaaa, ååååååsa, skogshuggaråsa är hennes naaaaamn,
ååååååsaaa, åsåsåsåsåaaaaaa ååååååååååh saaaaaaaaaaaaaaaaa.
Ååååååsaaa, ååååååsa, skogshuggaråsa är hennes naaaaamn,
ååååååsaaa, åsåsåsåsåaaaaaa ååååååååååh saaaaaaaaaaaaaaaaa.

Valarna springer över åsen, många ville lära känna den skrikande gåsen,
barfota flyger vi runt knuten, hoppar runt och leker mr bean.
Russin är okej, men mer än gärna.
Vinden ylar ilsket på ett berg, sjögräset vajar lätt med vinden,
döden nalkas, ååh en midsommardans!

Haha! Kollade igenom min gamla mapp på datorn och hittade en "sång" som jag och Sanna skrivit i högstadiet. Den handlar om en lärarpraktikat som hette Åsa. Även känd som samen, skogshuggar -Åsa och diverse andra namn. Shit, det var tider det. Man visste det inte då, men man inser det nu när man tänker tillbaka på det och saknar att vara 15 år, omyndig, ovuxen och en liten skitunge som inte visste någonting alls! ♥
Publicerat: 2011-01-28 @ 12:31:42


BLÄÄÄ

Okej, ärligt talat - åk inte i en buss som varit fylld med hockeysupportrar efter en tuff hemmamatch! Och ha inte lektion i en datasal på en gymnasietskola efter en EC-klass. Jag förstår inte varför ett gäng grabbar som sitter stilla och instängda på en mindre yta ska börja lukta så FRUKTANSVÄRT! Jag förstår inte vars lukten kommer ifrån?! Okej jag kan gissa men det är inte så trevligt att skriva..! Anyways, håll de ifrån dessa ställen om ni har en någorlunda känsligt luktsinne - det är ingen trevlig upplevelse. No offence! Och grabbar - duscha, använd deo, borsta era tänder och måste ni fisa så gå UT!
Publicerat: 2011-01-27 @ 21:53:05


ÄNTLIGEN!!! ♥

Publicerat: 2011-01-27 @ 11:27:35


Laatste dag in Nederland... Ooit!

Idag är våran sista dag här i Holland. Imorgon är rese-dag, så den räknas inte. Jag åker hem och K åker till England. Så no more Holland for us. Känns ganska bra faktiskt. Det jag kommer sakna mest är nog främst geggamojan man har på mackan. Och mackorna såklart. Annars blir det nog inga problem. Jag har bunkrat upp med geggamojan ändå, så jag ska klara mig!

Idag blir det fotboll. Som alltid på söndagar. Vi skulle egentligen åka och kolla på Nana och Jacob och deras FC Utrecht som möter Ajax. Men då ville Coachen i laget som Kanu tränar med, att Kanu skulle spela deras match idag. Så det blir division 700-fotboll istället för EreDivisie (Holländska ligan).....

Som tröst tänkte jag gå förbi affären och köpa lite karra på väg till matchen. Men då kom jag på att det är Söndag och affären har bara öppet 16-19 på söndagar. Hur konstigt?!!!

Holland är ett märkligt land.

DOEI!!!

Publicerat: 2011-01-23 @ 12:47:43


Dinsdag

Sitter här i min mörka ensamhet och väntar på att min rambosambo ska komma hem från träningen. Här är det sen kvällsträning som gäller, eftersom att folk måste ha tid att jobba också. Inte som i vissa lag, där träningen börjar 17.00 ute på himla arcus. Och om man inte kommer på träningen så får man inte spela på hela säsongen. typ. Oopsi, spårade ur och dissade lite..

Idag har vi varit väääldigt effektiva. Sov väl till 12 ungefär. Har sedan dess lagat och ätit middag, plus att vi packat i princip alla grejer. Endast 6 dagar kvar i Holland. Vi funderar på att åka in en sväng till Amsterdam imorgon eller på torsdag. Men vi får se, vi kanske föredrar sovmorgon och mysa hemma med tv-serier istället. Skulle iofs behöva förbi stället där jag köpte mina fejk-converse-klackar för drygt ett år sen. Dom börjar falla sönder och det är bra att ha ett par back-ups.

Nu klampar det i trappen! Adíos ♥
Publicerat: 2011-01-18 @ 22:22:37


I Nederländerna..

Älsklingen äter Holland-plättar Oktober 2009


Äntligen
har vi fått internet, det har inte fungerat sen jag kom hit, men igår fixade dom det. Snacka om abstinens. Tänk själv om du inte fick facebooka på 3 dagar!

Det har inte hänt så mycket sedan jag kom hit. Vi sover halva dagarna och kollar på Two and a Half Men resten av tiden. Ibland åker vi in till stan och handlar lite mat eller tar en promenad. Är man på semester så är man ;)

Däremot har vi hunnit ta några big decisions.. Kanu fick erbjudande om att provträna i Ungern, där han skulle få rätt bra betalt. Vi funderade om det var värt det, men kom fram till att det inte kändes rätt, pga många olika anledningar. Istället kom vi överens om att lämna Holland och prova lyckan i England istället. England känns på många sätt som ett bra beslut. Framför allt så kan man språket, vilket gör allt hundra gånger lättare. Tack vare det så kan vi söka jobb där och blir inte lika beroende av fotbollen som vi skulle varit i här eller i Ungern. Dessutom så drömde jag alltid om att bo i England när jag var liten! Så på måndag bär det av - jag åker hem till Luleå och Kanu sticker till Leeds. Sen vet man aldrig vad som händer!

Slaap lekker!

Publicerat: 2011-01-17 @ 21:16:57


iHate packing..

Superfint ute idag!

Huvva, det är verkligen inge kul att packa. Förr var det bland det bästa jag visste, för när man började packa så var det inte så länge tills man skulle få åka iväg. Men va fan, knöla ner ALLT man behöver i en jäkla väska.. hur kul är det egentligen? Sjukt lätt att glömma det viktigaste, samtidigt som man har alldeles för mycket onödiga saker med sig. Man vet ju aldrig vad man ska ta med sig.

Jag borde faktiskt packa nu, men som sagt - usch! Jag ska strax och träna och sen är det Plannja. Sen är det bed-time. Ska man upp 04.30 kan man ju inte vara uppe halva natten som jag vart på senaste tiden. Men jag kommer vara nöjd om jag är i säng före 24.00. Har inte lyckats med det på flera veckor, så varför skulle det gå nu??
Publicerat: 2011-01-11 @ 15:00:19


iLove iPhone

Hoppsan. Där rök min ekonomi. Nejdå. The julklappspengar saved my ass! Och vad samlar man annars över 150 guldpengar till? Juste - till en sen julklapp till sig själv som man är in big need of. Iallafall något som man verkligen och absolut vill ha! Jag har insett att min gamla skrutt-samsung inte håller nå mer, jag blir tokig flera gånger om dagen på den. Så det var helt enkelt dags. Efter en evighet utan, så är det äntligen en iPhone 4 på väg till mig!! Helt sjukt!!

Min nya baby ♥

såååå vacker!

 

ELIN = NÖRD = I KNOW = :D

Publicerat: 2011-01-11 @ 11:11:08


Love Undone

Kent är för bra helt enkelt..


So I said
I know you would stop loving me
I know you would stop needing me
That's how it always ends

Anyday
I know you will stop wanting me
I know you will stop breathe with me
'cause that's how the story goes

And slowly, slowly, yes so slowly
You lead me to belive that I'm wrong
Slowly, slowly, yes so slowly
You make me realise that I'll always belong...
To you

Everyday you bend and break my "Tell-tale heart"
Why did you have to tear it all apart?
That's like leaving love undone

But slowly, slowly, yes so slowly
You lead me to belive that I'm wrong
Slowly, slowly, oh so slowly
You make me realise that I'll always belong...
To you

But slowly, slowly, oh so slowly
You lead me to belive that I'm wrong
Slowly, slowly, yes so slowly
You make me realise that I'll always belong...
To you
Publicerat: 2011-01-10 @ 11:18:08


AJ!

Inte för att det är någon direkt överraskning, men jag har träningsvärk i princip över allt idag. Haha, snacka om att vara otränad! Vi var ungefär en timme på gymmet igår och körde lite kondition och lite styrka, men fan va jobbigt! Det var rätt längesen jag var där sist om man säger så.. Ska faktiskt försöka he mig iväg till gymmet på tisdag också om jag hinner. Har en del packning och diverse andra grejer att fixa under måndag och tisdag. Men en lite stund på gymmet måste väl gå att klämma in?!

Idag blir det då inget tränande. Idag blir det jobb. Om jag tar mig dit. Det snöar som FAN! Fick en chock när jag drog upp persiennen. Tur iallafall att man bor i norrland, här stannar inte hela samhället av så fort det snöar och blåser. Vi har nämligen fattat att det kommer ganska mycket snö varje år, och är därför beredda på det = inga konstigheter!

Bjuder på lite sommarkänsla. Kan behövas idag.

Kent - Skisser för sommaren (Live från PDOL 2010)
Publicerat: 2011-01-09 @ 13:38:01


Orättvist

"Och du säger att saknad kan man lära sig att leva med ibland
Genom en iskall vinter"

(Kent - Vinter noll2)

Ja, här sitter jag insnöad i kylan (nåja, bara -4°C idag) och tycker synd om mig själv. Det är orättvist nu. Moa är i Chile. I Chile är det 30°C varmt och sol. Hanna är i (eller säger man på?) Filipinerna. I/på Filipinerna är det 35°C och sol. Kanu är i Portugal. I Portugal är det 15 grader och typ sol. Plus att han bor i Holland där det är 10°C varmt, men regn. Alla har flytt från snön och minusgraderna helt enkelt. Och jag förstår dom, det skulle jag också vilja göra..

Imorgon ska jag och mamma masa oss iväg till gymmet. Believe it or not! Hon har försökt slingra sig ur BIG TIME, men jag ska göra allt i min makt för att få med henne. Framför allt för att jag måste träna, och om jag är själv så kommer jag mig inte dit. Det är inte lätt när man är lat. Men sen ska vi belöna oss själva med lite shopping, så det kommer vara värt the pain of träningen.

Nu tänker jag ta mig an den stora utmaningen att komma sig i säng innan klockan har blivit morgon, vilket den ofta hinner bli innan man gått och lagt sig. Det är helt enkelt lätt att fucka upp dygnet när det ändå är mörkt twentyfour-seven!

bara 4 dagar och 13 timmar kvar!!!
Publicerat: 2011-01-07 @ 23:46:26


Natti

Egentligen borde jag nog sova nu. Eller snart åtminstone. Börjar jobba 8.30 imorgon och eftersom att det är söndag(?!) så går det inga bussar förrän mitt på dagen så det bli att ta en lång morgonpromenad i kylan imorgon bitti..


Holland nov -09

Har även börjat fundera på vad jag ska packa med mig till Holland. Det är ju 10 grader varmt där nu, vilket känns helknasigt. Skinnjacka och converse i januari? Det är ju så man klär sig i maj! Det tar emot i mitt norrbottensförnuft att klä sig så tunt i Januari. Det ska ju vara dubbla långkallingar, täckbrallor, lager på lager, underställ, halsdukar, dunjacka, tjocka handskar, ylletröjor, tjocksockar, vindtät mössa, med mera, i januari! Inte för att jag tackar nej till plusgrader direkt ;)


Nu är det dock sängdags för lilla Elin. Det gäller att få ordning på dygnet när man jobbar tidigt och ska med första planet från LLA på onsdag. 06.00. Nå, men den dagen den sorgen.. NU = Godnatt!
Publicerat: 2011-01-05 @ 22:39:21


Trettondagsafton

What? Vad är trettondagsafton för något konstigt hitte på egentligen? Bara för att folk vill vara extra lediga så har dom hittat på en röd dag och lagt in, lite strategiskt sådär efter julhelgerna, då man inte riktigt kommit tillbaka till vardagen ännu på allvar. En liten tröst-helg. En helg som ingen verkar ha koll på eller fira alls på något sätt, förutom att vara lediga. Nå, jag blev iallafall chockad när det på en helt vanlig onsdag ränkas som lördag, och när torsdag räknas som söndag. Totalt förrvirrande!

I övrigt så vill jag bara säga: BÖRJA ÅTERVINNA!! Det är nämligen "i princip slut råvaror" för att tillverka komponenter till nya mobiltelefoner. Speciellt till iPhone 4 som alla i hela världen verkar vilja köpa just nu. Går inte att få tag på. tack. Jag har erbjudit mig att donera min gamla telefon, att dom får ta delar från den, men det skulle tydligen inte hjälpa. Den är för dålig helt enkelt. Jo, tack, i know. Så nu är det tåååålamod som gäller, men det är det också bristvara på, åtminstone hos mig..

TIPS: ännu en låt man inte får missa. Kan inte bli på annat än galet partyhumör av denna, man vill bara DANSAA!!

Duck Sauce - Barbra Streisand
Publicerat: 2011-01-05 @ 19:58:51


Måndag

Då har man äntligen hämtat sig efter nyårsnattens bravader! Vi hade det kul med god middag, goda drinkar och trevligt sällskap. Vi kikade på raketerna, skrattade och skålade. Tyvärr spårade allt ur, det blev bråk, köksbordet gick sönder och någon drog kniv. Då blev allt tokigt och alla gick hem eller åkte vidare.

Sen dess har det inte blivit så mycket gjort. Det är så skönt att bara njuta av ledigheten och fucka upp den normala dygnsrytmen så mycket som möjligt. Men nu är det dags att skärpa sig igen, då vardagen sakta men säkert smyger sig tillbaka. Plus att jag har lovat mig själv (som alla andra denna tid på året) att försöka komma igång med träningen igen. Nå vi får väl se hur det går. Försöka kan man ju alltid!

Nu ska jag sticka iväg på lunch med två snygga brudar!


TIPS: Har ni inte hört denna låt, se då till att lyssna, annars missar ni verkligen någonting!!

Muse - Uprising
Publicerat: 2011-01-03 @ 11:46:39



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!