happy (?) new year

åååh, alla som jag pratat med, hört ifrån osv verkar ska ha värsta roliga och ordentliga nyårsfirandet. Jag är faktikst lite avis. själv ska man jobba 4 h mellan 18,15-22,15 (vilket jag iofs får skylle mig själv för), PLUS att jag har blivit galet förkyld och egentligen inte känner för något annat än ligga i sängen och snora. hittills idag har jag faktiskt inte gjort mkt annat än just det. Och efter jobbet hade jag och min soon-to-be sambo tänkt kika in lite på en fest, men det är ytterst osäkert om jag kommer orka med det. Nå, 12-slaget har jag åtminstone inte tänkt missa. Även om jag inte kommer dricka värsta skumpan och ha min jättefina klänning på mig (som jag hade tänkt) så ska jag ändå se fyrverkerierna! Så jag önskar er alla ett gott nytt år och hoppas att ni får kul på alla fester och firanden, och var glada att ni slipper vara febriga och förkylda en partydag som denna!

Happy new year! :)

Publicerat: 2008-12-31 @ 16:09:42


jul jul strålande jul

jaha, då var julen över för denna gång också. Jag hann knappt fatta att den hade börjat innan den tog slut. Men trevligt hade jag det då! Denna jul var dock liite annorlunda än tidigare jular, men minst lika bra! Kan då säga att jag måste vart galet snäll eftersom att jag aldrig någonsin fått så mkt julklappar.

Dagen började med hårlockning, julfrukost med bröderna och mor, samt lite sistaminutenjulklappsinslagningar. Strax därefter traskade vi över till mormor för lite julfika och julklappsutbyten. Blev kvar där fram till strax efter 14 då vi kände att det var dags att bege sig hemåt igen. Kalleanka time, för 100:e gången, börjar kunna det där programmet nu ;) Som traditionen lyder så äter man julbord strax efter Kalle. Sagt och gjort. Har nog aldrig vart med om ett sånt gott julbord, mums, helt gudomligt!

Något som är väldigt juligt för oss är attt spela Adams xbox-snowboardspl Amped, så killarna satte sig och spelade det i väntan på tomten. Som tur var så hade vi vart snälla i år också och plötsligt bankade det på dörren. Av mamma fick jag mest flytta hemifrån-grejer så som kokbok, gjutjärnsgryta (som vägde närmare 17 ton), allt man behöver till att baka, ungsform och lite annat. Fick även lite presentkort, en vuxen börs och lite annat nödvändigt!

Efter julklapparna bar det av till far. Då var klockan nånting på kvällen, kring 20-21 kanske. På vägen slank vi in på notviken och plockade upp  Kanu samt önskade alla där god jul. När Anita kom hem efter ett långt jobbpass var det dags för lite nattmacka och fika på julaftonsaftonen. Därefter väntade, vad jag skulle vilja kalla, min tids största julklappsutdelning. Verkar som att anita gillar att köpa julklappar! Att dela ut och öppna alla (i turordning, en åt gången) tog drygt 2 timmar. Det var riktigt trevligt och jag/vi fick många bra nödvändiga och fina grejer som kan komma till nytta om lite mindre än en månad! Bland annat fck jag och min sambo en verktygslåda med allt tänkbat innehåll, en  skruvdragare, en fin julskål, fina lampor/pynt (vet inte riktigt vad man ska kalla det), kläder, tofflor, batteriladdare, 500 kr till min nystartade mac-fond, och mycket mycket  mer!

Ja, vi satt alltså uppe till efter 02.00 och öppnade klappar. Riktigt treligt och mysigt. Sen dess har vi inte gjort mkt, mest myst och tagit det lugnt. Har gått nån sväng på stan också men det är fan hopplöst, så galet mkt folk så man orkar inte ens titta, ännu mindre ställa sig i nån kö till provrum eller kassa!


Hoppas allas jul har vart minst lika bra som min, nu är det dags att sluta innan detta blir en hel novell. Ha det fint gott folk!

Publicerat: 2008-12-27 @ 17:07:11


GOD JUL!!

God jul gott folk! Jag var bara tvungen att önska alla det innan jag går och lägger mig. Har för övrigt kanske nästan fått lite julstämmning nu, har suttit och slått in julklappar och kollat uppesittarkvällen med mamma, väldigt mysigt :) Men nu är det dags att sova, ska orka och hinna med mycket imorgon!

GOD JUL & god natt
Publicerat: 2008-12-24 @ 00:17:05


Finally!

Nu har jag äntligen lyckats/hunnit/orkat inhandla de allra sista julklapparna, så nu är jag redo för julafton imorgon! Det enda som återstår är att "måla huvet" (som älsklingen så fint uttryckte det) och slå in alla klappar, vilket jag tycker är både väldigt mysigt och kul! Fick förövrigt min lön för november idag, och jag kan ju säga såhär - jag känner mig ganska rik nu! så nu är jag även redo för att flytta, nu när man har fått lite stålar så man har råd med soffa och köksbord ;) Exakt bara en månad kvar nu. Känner att detta blev ett väldigt mixat inlägg utan ngn som helst genomtanke eller bra disposition eller vad det nu då heter, är ingen begåvning när det gäller svåra ord ;)
Publicerat: 2008-12-23 @ 16:34:52


Music

Måste bara tipsa om en galet bra låt. Dom flesta har nog redan hört/sett den på rix/mtv, men bara för att vara på den säkra sidan, ingen ska behöva gå miste om en så bra låt ;) Varsågoda:

The Killers - Human
Publicerat: 2008-12-23 @ 12:43:52


Julpyssel

Nu har jag gjort ett julpyssel åt alla glada människor, denna kallas FINN ETT FEL.

Publicerat: 2008-12-23 @ 12:33:29


dan före dopparedan

Imorgon är det den stora dagen som vi alla väntat på med spänning (eller vi hade iaf gjort det om vi var barn..). Julafton står på dagordningen och innan dess är det alltid mkt som ska fixas, bakas, köpas, pyntas och sist men verkligen inte mist - få julstämmning!

Jag har nästan kanske fått lite julstämning ibland, iaf igår då jag åkte till Angle för att ha lite julfmys med fika och julfilm innan hon stack iväg till skeå för att fira jul. Fick även chansen att leka lite med henens nya fina systemkamera, den är sååå fin!

Idag är det för övrigt exakt en månad tills vi får nycklarna till lägenheten och kan flytta in, jag längtar så galet mycket, men det kommer bli konstigt att bo utan mamma ;(

nej, nu måste jag fortsätta min julstädning om det ska bli klart nån gång, GOD JUL FOLKET!
Publicerat: 2008-12-23 @ 10:08:33


jobba jobba jooooobba

sitter för tillfället på jobbet och gör inte speciellt mkt. Inte så många som är vakna på en lärdag morgon/förmiddag för att ringa och fråga om nummer direkt. Har egentligen inget att skriva här, tänkte bara ha ngt att göra mellan samtalen. Såg förresten att det (enligt smhi's internetprognoser) blir en vit jul! yees, det ska snöa både söndag och måndag om jag inte minns helt galet. Och sen skulle det vara mången misnugrader så snön inte töar bort!  Jag tycker bara synd om lilla bannie som måste fira en grön, eller kanske snarare går jul :(

Nu  ska jag fokusera lite på arbetet, har ju bara 1,5 h kvar att arbeta denna dag, så jag säger på återseende!
Publicerat: 2008-12-20 @ 12:38:26


Vuxenpoäng!

Om det är någon som samlat vuxenpoäng idag så är det då minsann jag vill jag lova! I morse var jag tvungen att först ringa lulebo då vi inte kunde ha inflyttningsdagpå en lördag (vilket vi inte visste och dom inte tänkt på när som skickade kontraktet) så dom skulle skicka ett nytt. Sen gjorde jag något så vuxet att det nästan skrämmer mig - jag skaffade en hemförsäkring! Jag antar att alla växer upp för eller senare - vare sig man vill det eller ej. Nu när det är fixat så känner jag bara att jag längtar som tusan till 23 januari, dagen då flyttlasset går! Nog om flytten och vidare till ett annat mkt aktuellt ämne - julen.

VAR FAN ÄR JULSTÄMMNINGEN?!

Med endast 5 dagar till julafton itself så tycker man ju att julstämningen bör infinna sig, men icket. Ingenting, det är helt tomt. Skulle lika gärna kunna vara november för mig... Vi skulle sätta upp julgranen och pynta klart idag, men då kom mammas polare hit istället och förstörde våran julkväll. Tack. Jag som var i desperat behov av juuuuuuuuul. Nå, får väl kanske göra det imorgon eller på söndag kanske.. Väntar man mkt längre än så är det ju i princip ingen idé ens.. Nej, nu är jag hungrig, jag vill äta, jag har inte ätit sen 13 idag...

Btw, plannja utklassade helsingborg idag och Bannie har försvunnit ner till norrköping (011 ekar i min skalle - JA jag är arbetsskadad!)

godnatt gott folk!
Publicerat: 2008-12-19 @ 22:02:15


fixa fixa fixa!

Just hemkommen från en kväll i lokalen. Jag och Hanna har fixat med våra nyinköpta grejer och det börjar mer och mer likna ett ställe där man verkligen vill vara! Vi diskade en massa glas, fixade kuddar, soffan på plats och en massa annat, sen satte vi oss på mattan och lyssnade på musik och snackade en massa skit. Hon åker ju snart iväg alldeles för länge.. Men måste hon så måste hon. Och jag vet att hon måste.

I övrigt har vi fått lulebo-avtalskontraktgrejen idag. Så i veckan måste det fixas hemförsäkring (vuxenpoäng någon?!) och sen skrivas på och skickas in. Sen har vi våran lägenhet. SÅ UNDERBART! längtar som satan tills vi får bo tillsammans, kommer bli så bra <3

God natt gott folk, imorgon jobbar jag 8 timmar - gäsp!
Publicerat: 2008-12-17 @ 23:40:49


IKEA

vem älskar inte att shoppa loss på ikea?! idga har jag, hanna och jenny fårr nöjet att shoppa, shoppa och åter shoppa. Så mkt att det knappt rymdes i bilen, Jenny i baksätet satt helt inmosad stackarn. Varför vi egentligen åkte dit var för att handla en massa till våran fina underbara ssu-lokal, men vi passade all på att handla lite åt oss själva också, speciellt jag. Det blev tallrikar, bestick, skålar och lite annat som man måste ha när man flyttar. Jag var även ruskigt nära att köpa en soffa, men jag vågade inte riktigt, det kändes läskigt att mer eller mindre impulsköpa en soffa,. Iofs var den ett visningsex som nu såldes för 2800, alltså 1300 kr billigare än den egentligen var. Den var precis rätt färg som jag tänkt och billig, men jag vågade helt enkelt inte. Men jag ska konferera lite mer med min sambo och se om vi ändå kanske vill ha den?

för övrig är det endast en vecka till julafton och jag har inte julkänsla för 5 öre! Känns som att det är november eller april när det regnar och stormar ute. Huvva. Hoppas det blir lite kallare och börjar falla underbara stora "lapphandskar" så vi får en vit jul. Vem vill ha slask och regn på julafton?!

Publicerat: 2008-12-17 @ 19:46:43


julebak

Nu är julebaket i full gång, for real! Jag och mamma har på bara drygt 2 timmar hunnit baka så mycket som 4 sorters julkakor/godis, och fler ska det bli! Hade jag min kamera hemma skulle jag fota lite mumsiga kakor för att läskas lite, men tyvär går det inte. Nu ska jag kila iväg ut på staden för filka med mina tjejer. Later!

Publicerat: 2008-12-15 @ 20:14:49


I know! jag är också chockad!

Jag tror att jag är tillbaka nu. Tro det eller ej! Efter  två månaders o-bloggande så känner jag nu att jag saknar det lite och att jag behöver skriva av mig lite. Något jag känner är att det skulle bli fler och bättre inlägg om man hade en laptop. Då kan man nämligen sitta lite varstans och skriva.. Nå, men det problemet löser sig nog snart förhoppningsvis!

Nu händer det en hel del grejer i livet, det är fullt upp med allt som ska fixas och görast och hit och dit. Det är därför jag är tillbaka här - för att jag återigen känner att jag kanske har något att berätta. Jag vill nämligen inte ha en sån blogg där det bara står "hej idag har jag gjort det här och det här och det här och sen gick jag hem, hejdå". Så jag ska försöka göra den lite roligare. Närmast kommer den mest handla om jul och att flytta hemifrån, för just det - we got it! Var och kollade en lägenhet förra fredagen med min future sambo och i slutet av förra veckan fick vi veta att vi fått lägenheten. Så nu är det bara kontrakt som ska skrivas och sen flyttar vi in!

Det är väl det som är tänkt att bloggen kommer handla om då mitt liv kommer kretsa mkt kring det, plus våran underbara ssu-lokal som nu äntligen börjar likna en lokal och inte ett slagfält!

Välkommen tillbaka säger jag både till myself och såklart mina fina små läsare!
Publicerat: 2008-12-15 @ 17:31:08



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!