Livet utan micro..

Nu har vi bott här en vecka, över en vecka faktist. Än så långe fungerar det bra att laga mat, jag har gjort det två dagar i rad nu, vilket är personligt rekord för mig ;) Jag märker dock att det krävs en hel del planering, eftertnake och många svängar till affären innan man är redo att laga en hel maträtt, jobbigt nog. Men det blir nog lättare när man är van också. Vi har faktiskt varit så smarta att vi försökt laga åtminstone en portion mer än vad vi kommer äta så det finns kvar till att värma nästa dag. Enda problemet är att vi inte har en micro!! Hur fan värmer man mat utan en micro?! visst, det går väl att värma i en panna eller ugnen, men det tar ju en sån fruktansvärd tid. Som idag, när vi skulle värma upp plättar till lunch, det  kan man ju inte koka, så då var vi tvungna att lägga dom på en plåt och in i ugnen, haha! Nå , så länge man är fantasifull och innovativ så ska det väl inte vara några problem, fast jag känner att en vecka utan micro räcker gott och väl! Får bli storheden imorgon med siktet inställt på just en micro, vet nämligen inte hur länge till vi orkar värma plättar och tacotortillas i ugnen!
Publicerat: 2009-01-31 @ 15:59:18


Förföljd!

Hej, jag jobbar på et ställe där man får prata med väldigt många olika människor från väldigt många olika platser här i vårt land. Idag började jag jobba 8,15 och jag har märkt en mystisk trend.. Visst, man får alltid en miljard samtal från/till 08, men däremot idag, har jag fått nästan lika många samtal från/till MOTALA. vafan, vad är grejen, har dom ngt planerat, ngt skumt på G? Vet inte ens vars motala ligger eller vad dom pysslar med där. Ska lägga in en karta nedan så vi alla vet var det ligger hädanefter...

detta var bra, nu vet jag även var jönköping och jobbiga karlstad ligger! :)

Publicerat: 2009-01-29 @ 12:49:06


Bilder

Nu finns bilder från flytten på min pixbox, om det är ngn som fortfarande använder det ;)

Nu bär det iväg ¨på hockey (!) med angle (!!). Fick en biljett av lillebror som är sjuk stackarn, så han kan inte gå. Men det blir trevligt, första gången för i år faktiskt, hoppas det går bra :)
Publicerat: 2009-01-27 @ 18:09:50


Hemma!

Jaha, vars börjar man? Kanske med att säga att vi nu bor på tuna, i en underbart fin lägenhet som är helt perfekt. Jag älskar den helt enkelt!!

Det var i fredags och lördags som flyttlassen gick. Sambos grejer på fredag och allt annat på lördag. Måste säga att det vart massor med folk inblandat i flytten -  sambo, sambos pappa, jag, min mamma, pappa, pappas brud, storebror, lillebror och angle. Och smarta som vi var (jag, mamma och angle) så skickade vi iväg alla andra (starka killarna) a tt bära upp alla grejer till lägenheten medans vi väntade på bullar hemma hos mor, haha!

Till en början hade vi inte så mkt grejer, mest en säng och en massa random prylar till köket, men allt eftersom så ramlade det in mer och mer grejer (fråga mig inte vars ifrån, det är en gåta). Så nu har vi det mesta tror jag, fantastiskt nog!

Det finns sååå mkt att säga, men jag vet inte vad som egentligen är viktigt. Bara att jag älskar våran lägenhet och jag triv som fisken i vattnet, tjohej! Nu har min sambo lagat mat åt mig, han är så underbar ♥

kanske lägger upp nå bilder sen för den nyfikne, bye så länge!

Publicerat: 2009-01-27 @ 16:18:36


090122

Jag må då säga, att om det är någon som kan det här med att skriva in recept på datorn så är det då jag. Sen igårkväll har hag, för att förbereda inför flytten, skrivit in så mycket som 47 recept i word! I början var det väl inte så farligt, men jag må då säga att det blev tröttsamt efter ett tag. Tack och lov att många av dom fanns på icaas hemsida, så det var bara att kopiera dom!

Jag sitter här och funderar på hur det kommer att bli när vi flyttar. Jag kommer inte bo här nå mer om två (!!!!) dagar. TVÅ. Förstår ni?! Känns helt galet. Men ändå inte. Jag känner egnetligen inget speciellt, bara att jag tror att det kommer bli konstigt. Självklart kommer det ju bli det, men jag tror att jag är redo. Det är nog därför jag inte är så oroligt eller så. Men det känns som att jag borde känna något mer. Det är bara svårt att tro att jag blir officiellt sambo om två dagar och alltså inte kommer att ha någon mamma som lagar mat åt mig och som finns här hela tiden. Det kommer bli jättekonstigt. Har ju alltid bott med henne, speciellt sen jag var 11, då var det ju i pricip bara jag och hon, fram till typ nu då. Så det är väl den största omställningen. Plus att inte bo i stan nå mer. Alltid skönt att ha nära hem efter jobbet och bara kunna vandra in till stan lite snabbt om man behöver ngt. Nu blir det mer att man måste planera, kolla när bussen går, se till att ha pengar på busskortet osv. Men det löser sig nog också!

Mest troligt blir vi väl inte kvar på tuna ens till nästa år, som det verkar nu iaf. Men vi får väl se, jag tror iaf att jag ser fram emot denna milstolpe i mitt liv - att flytta hemifrån! Att jag dessutom får göra det med min älskling är ju inte illa det heller. Vi har mycket spännande att se fram emot nu, så det gäller bara att ta tillvara på stunderna och se till att ha kul!

Nu måste jag röra på mig, känns som att jag växt fast i sängen under datorn, illa illa!

Publicerat: 2009-01-22 @ 14:23:12


snart jobb..

Idag börjar jag inte förän 16,00 vilket jag inte riktigt gillar. Känns bättre att börja tidigt och därmed få sluta tidigt. Visst är det skönt med sovmorgon och så, men om man ändå ska jobba så kan man väl göra bort det så tidigt som möjligt?

Hade alltså tänkt vara duktig idag och gå till gymmet, ringa lite folk, baka muffins och eventuellt packa lite. Tror ni att jag gjort ngt av det? Nej just det, nada! har istället latat i sängen, kollat the hills, käkat karra och haft riktigt ont i huvudet. Jag som inte ens brukar ha ont i huvudet. Får se hur det går att jobba, det är ju inte precis som att flera timmars jobbande framför en datorskäm är bra för huvudverken. Snarare motsatsen.. Kanske inte så smart att sitta här då, hehe. Nå, jag måste väl gå och käka lite sen lunch nu eller ngt, måste ge mig iväg till jobbet om en timme så..
Publicerat: 2009-01-20 @ 14:46:18


måndagkväll.

Nu har jag och mamma varit upp en sväng på vinden för att rota runt och se ifall det fanns några fynd till flytten. Faktiskt så fanns det en massa bra grejer, tro det eller ej! iofs hade det varit mkt konstigt ifall vi inte hade hittat ngt, eftersom att vi har så galet mkt grejer där. Bland annat hittades en lampa, eller faktiskt två eller om det var tre till o ch med. Hittade även en tv-bänk, skohylla och en lackhylla. Vad skulle man göra utan givmilda och prylsamlande föräldrar?!

Nu kom mamma in i mitt rum också och tyckte att vi skulle rota vidare i alla byrålådor och hyllor som vi har i lägenheten. Så det är väl bara att jobba vidare, hade tänkt se lite av idrottsgalan sen när älsklingen kommer hem från träningen och sen är det ju Lipstick Jungle kl 21 så en halvtimmes rotande och packande blir nog lagom. Denna vecka kan jag lova kommer att handla till 90% om att packa och förbereda inför flytten. Måste ringa statoil, lulebo, och det var ngn mer också, för att förbereda så gott som möjligt inför lördagen. Måste ringa min personliga kartongservice också så jag får hit lite fler kartonger att packa i.  Tur att jag inte jobbar mer än 3 dagar denna vecka!

Nu fortsätter evighetsarbetet, later folks. ooh, juste. mamma hade lovat efterrätt idag för att fira att det är måndag. Men blev det ngn efterrätt? Nej, jag har då inte sett till någon! :O
Publicerat: 2009-01-19 @ 19:36:21


En Egen Kajsa!

Sitter här på jobbet, har just slutat för dagen. Januari = världens fattig & snålmånad=lite jobb för timmisarna.. Anyway.. Hade lite uppstartsdag idag och vi fick våra alldeles egna kajsor! Så nu sitter hon här och ser till att jag gör ett bra jobb och är trevliga med mina kunder.

Det slog mig just att vi flyttar snart. Och det är inte bara ganska snart, utan fruktansvärt och jävla galet snart! Det är helt sjukt, och det känns som att jag inte har packat ngt ännu och att vi har för lite grejer och att det kommer bli galet konstigt. Det är ju faktiskt bara 4/5 dagar kvar nu. Trodde nog aldrig på allvar att den dagen skulle komma. Men det löser sig nog, tur att jag har snälla föräldrar som säkert kommer förse oss med mat, plus att min sambos mamma jobbar på restaurang där hon ofta tar hem en massa mat. Så det löser sig nog på den fronten iaf tack och lov.

Jag hade tänkt gå och träna, men jag vet inte om jag ids göra det nu, då måste jag gå hem och sen direkt tillbaka igen, vilket känns väldigt onödigt. Men nu ska jag iaf dra mig iväg från jobbet, jag tycker att jag sitter här nog mkt ändå ;)
Publicerat: 2009-01-19 @ 12:21:43


Kent - På drift

Har ni sett reklamen på tv där det är en tjej som går i skolkorridoren och sjunger? Det är en antimobbningsreklam, friends eller nåt sånt heter dom. Iaf, låten som hon sjunger har såklart Kent skrivit, vem hör inte det liksom, orden, melodin, texten, everything är så kent ;) Anyway, låten heter På Drift och är jättefin och tänkvärd. Om ni inte lyssnat på den så kan jag verkligen rekomendera den! Till och med min sambo tycker att den är bra, så då tycker nog dom flesta det! Nej men seriöst, den är jättefin när man lyssnar på texten, och man tänker verkligen till! Jag lägger in låten och texten, med andra ord så gör jag jobbet till er! Låten finns för övrigt att ladda hem  gratis från Kents hemsida - do it now!



Vi har väl inga hemligheter kvar
men det är så jävla fegt att ge sig av
Bohemerna, poeterna är svin
och On The Road den fånigaste skiten jag har läst
för Hjältar och Hjältinnor stannar kvar
med ryggen upp mot väggen
bara hud mot vassa eggen
och de rivs och slår och bits
för sina liv eller någon annans
de får ingen belöning
men de kräver ingenting
de bara gör biter ihop och håller käften

Älskling det vi mest av allt vill ha
är någonting som aldrig kan bli vårt
November är en mur av våt betong
där en löjlig dröm om flykt föds
för att krascha och sen dö
men Hjältar och Hjältinnor stannar kvar
De spottar hårt mot vinden
och de värmer våra händer
så vi inte tappar taget
om den kärlek vi har rätt till
De vågar tro och hoppas
på att någon däruppe ser oss
någon som hellre vill förlåta än fördöma oss
för något vi inte visste att vi gjort
Publicerat: 2009-01-16 @ 16:08:13


090116

Ååååh. det är så himla jobbigt när det är 20 grader kalt ute! Jag vet att jag skrev  i förra inlägget att jag tyckte det var lite trevligt, men egentligen är det inte så. Det är bara för att jag var megaglad då.. Igår när jag och min älskade sambo var på väg hem från stan så hade jag, smart som jag var, inte bättre vett än att ha sommarskor! Och kall som jar är (även om det skulle råka vara väldigt varmt) så höll mina fötter bokstavligt talat på att frysa sönder och pajja totalt! Fört gnällde och klagade jag som vanligt, men sen kände jag bara att NEJ, fan vad jag är less på alla jävla minusgrader, snö, is, halka och sån skit. Jag vart rent ut sagt arg, förbannad på vädret. Det är så jobbigt, för det är inget man kan göra ngt åt! Nu fick jag ju iofs skylla mig själv när jag varit så fruktansvärt dum och tagit sommardojjorna när det var 20 grader kallt, men även om jag haft världens vinterkängor så är jag bara såååå less..! Jag längtar till nästa år, då kommer vi nog med största sannorlikhet vara åtminstone en bra bit härifrån!!

Läste btw på AF att det vart drygt -37 grader i Åsele och Vilhelmina, även en kund på jobbet påpekade att det var galet kallt där han bodde! Så vi får väl vara glada så länge det inte blir kallare iaf ;)

hatar förövrigt rubriker, så när jag inte kommer på ngt roligt att ha som rubrik så får det bli datumet istället!

Publicerat: 2009-01-16 @ 15:22:28


välkomen ljus!


Är det någon mer än jag som har insett hur fruktansvärt mycket gladare och piggare man blir tack vare att det börjar bli lite ljusare nu?! Idag började jag en så mysig tid som 7.15. Inte så hemskt faktiskt, eftersom att när jag slutade 4,5 h senare var det ljust, klart och friskt ute, helt underbart faktiskt. Trots att det var (är) närmare 20 minusgrader. Smart som jag var tog jag täckbyxor, gangsterjagckan och fleecetröja, så jag kunde njuta av ljuset och den friska luften riktigt ordentligt utan att frysa så  mkt! Har sett att det ska gå ner till endast ungefär -5 i helgen så då kanske jag snör på mig skrillorna och ger mig ut på den fina isvägen som kommunen fixat åt oss fina invånare.


På flyttfronten har det inte inte hänt så mkt sen sist (igår), förutom att det nu är en dag närmare the big day! Om exakt en vecka är det dags att hämta ut nycklarna, så nu är det inte länge kvar! Har även fått bekräftat av far att han har MÅNGA flyttkartonger så jag behöver inte köpa några fler, vilket ju känns mkt bra!

Nu är det dags att chilla lite, kanske baka lite muffins, för att sedan möta angle på stan för shopping, maxning och basket. Blir spännande att se McCarroll spela. Hoppas han är så grymt bra som han skulle behöva vara för att plannja ska bli sådär grymt bra som man vill se dom!

Ha det tjusigt!
Publicerat: 2009-01-16 @ 13:26:33


flyttkaos

Nu blev det så här igen - länge utan att blogga. Många gånger tänker jag göra det, men har inget vettigt att skriva. Egentligen kanske det inte behöver vara så vettigt, men man måste bara komma sig för helt enkelt.

Sen sist har inte så mkt hänt förutom att flyttdagen närmar sig med stormsten och mitt rum ser ut som fan pga all jävla kartonger som står där inne. Har redan fyllt tre stycken banankartonger och en stor (och då menar jag megastor) resväska med kläder. Och det är bara kläder som jag inte använder för tillfället och flytt-grejerna som vi fick i julklapp. Så jag antar att jag kommer behöva minst 200 till, så jävla mkt prylar som jag har! Men det får bli nästa veckas problem, jag är ledig från torsdag och framåt så det är perfekt, då hinner jag packa, flytta, packa upp och fixa i ordning! ååh, jag längtar galet mycket!!

Det får räcka för nu, ska försöka komma mig för att blogga liiiiiiiiiiiiiiite oftare iaf. Om inte all tid går åt till att packa dvs ;) Får kanske bli en flyttblogg!

På återseende, gott folk
Publicerat: 2009-01-15 @ 17:27:58



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!