Go go go!

@STUK

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/653952/images/2012/pic_191185896.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/653952/images/2012/pic_191185896.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/653952/images/2012/pic_191185915.jpg" class="image">

Publicerat: 2012-02-26 @ 00:36:31


Lördag!

Skumpa, chips och mello.
Dåååå kör vi!!

Publicerat: 2012-02-25 @ 20:09:28


Mums!

Ny Loka = god Loka

Nu ska jag dra igång lite musik, börja rota i garderoberna för att se om jag hittar ngt som duger att ha på sig ikväll. Nu ät det tagga som gäller, det blir sushi middag, mello och sen utgång på stuk! Nice! :D

Publicerat: 2012-02-25 @ 16:03:52


Macworld <3

Jag har aldrig varit så mycket för tidningar, har nog faktiskt aldrig prenumererat på någon tidigare. Men nu har jag hittat min tidning - macworld! Har visserligen hittat den för väldigt längesen, men nu äntligen hade dom ett prenumerationserbjudande jag inte kunde tacka nej till!

Nu kan jag äntligen bli en ännu bättre privat Mac-support till min familj och mina vänner, plus att jag får utveckla mitt nörderi lite, najs!

Publicerat: 2012-02-24 @ 12:08:03


Ajaj

Nu har jag gått runt och haft ont i min mun i över en vecka! Till en början tänkte jag att det nog går över av sig själv, men jag börjar nu tvivla..

Nu är bara den stora frågan - går man till tandläkaren eller vårdcentralen när man har ont i munnen men inte är säker på om det beror på en visdomstand eller om det beror på nåt helt annat? Känns ju ovärt att gå till VC och betala några hundringar för att dom ska konstatera att man måste till tandläkarn. Men samtidigt känns det dumt att gå till tandläkarn om det inte har med tänderna att göra. För dom heter ju TANDläkare och inte MUNläkare..

Nä nu blev det svårt här, och jag är så less på att ha ont, så nån måste ju kunna hjälpa mig :/

Publicerat: 2012-02-22 @ 20:18:55


Haha

Kollar på BB med SnyggMoa, där en mindre snygg man klär av sig naken. Varpå Moa uttrycker:
"men uuuh, jag skulle INTE vilja ligga med nån som ser ut som han. Blek, manboobs och putmage. Nej men vafan, det är ju exakt samma som mig!"

Haha, ja va säger man? Ett gott skratt förlänger livet. Tyvärr så blir man knappast varken smalare, brunare eller får större bröst av det ;)

Publicerat: 2012-02-21 @ 22:22:52


Pages

För alla oss som är lite för snåla, eller lite för fattiga, eller bara enligt princip inte vill köra microsofts egenhändiga program Word på våra Macar så har jag ett grymt tips: Pages. Det var från början Sara som tipsade mig om det, och igår blev jag plötsligt i akut behov av ett ordentligt ordbehandligsprogram.

Måste bara säga, att Pages känns mycket mer användarvänligt än Word. Så vitt jag vet så kan den göra allt som Word kan, men på ett enklare sätt. Skitenkelt att göra snygga layouter, både genom att använda en färdig mall som du kan ändra fritt i, eller skapa en från scratch. Enkelt är det i vilket fall som helst, sen är det bara upp till dig själv hur kreativ du ids vara.

Bäst av allt?
Två saker faktiskt:
1. Priset = 149 kr. Som hittat! (inte nå jäkla 890 spänn eller va nu word kostar..?)
2. Du behöver inte fara till nån himla affär eller beställa och vänta på frakt. Bara in i App Store direkt i datorn och ladda ner. Kan inte bli enklare. 10 minuter tog det från att jag kom på att jag behövde programmet, till att jag satte igång att skriva!
Publicerat: 2012-02-21 @ 15:17:38


Baka!

Yes, lilla hemmafrun är i farten. Idag blir det bakning. Med tanke på vilken dag det är idag så är det kanske inte så svårt att gissa vad det blir? ;)

Publicerat: 2012-02-21 @ 14:03:22


Haha!


Hahaha, dagens roligaste var lätt detta:

Satt i kassan på jobbet när en pojke i lågstadieålder och hans pappa kommer och ska betala sina varor.
Pojken: åååh va varmt det är pappa, jag håller på å dö!
Pappan: jo, det är väldigt varmt med adunjacka inomhus
Pojken: pappa, kan du snälla skjutsa mig till ölandsbron?
Pappan: nej, inte ikväll..
Pojken: men ååååh Varför inte det? Då måste jag ju dö här!

Kids är för underbara ibland!

Nån mer som är helt underbar är min fantastiska vän Moa. Hon har skrivit världens gulligaste inlägg på sin blogg ♥ Kan bara säga såhär gumman, du är minst lika bäst och underbar! ♥
Publicerat: 2012-02-17 @ 19:13:22


Ledig?

För första gången på jag vet inte huuuur länge, så är både jag och K ledig samma dag, HELA dan. Otroligt! Men ingen sovmorgon för det.

Hade nån jäkla info på Arbetsförnedringen som jag tydligen var tvungen att gå på, plus möte med min handläggare. Kul sätt att börja en ledig dag..?

Tröstades däremot snabbt av hjärtat mitt, som bjöd mig på godlunch på waldorf, är typ mätt ännu ;) sen blev det en sväng på stan innan vi for hem.

Men som sagt, ingen vila bara för att man är ledig. Första jag såg när vi kom hem var hur extremt skräpigt och stökigt det var här hemma. Så det vart disk, dammsug, dammtork och snabbskura. Ikväll blir det tvättstuga. Gäller att vara flitig när man orkar!

Passade även på att äntligen bygga ihop mitt lilla "office" som jag köpte på IKEA. Måste säga att jag saknar min skruvdragare som jag lyckats slarva bort :(

Publicerat: 2012-02-15 @ 17:16:21


Cosmos

Ultimata brudkvällen! Mellon, rosevin, cosmo, och spelet "tjejmiddag". Blir nog inte bättre än så :)

Publicerat: 2012-02-11 @ 23:55:25


Smart-ass..!

Äntligen har min älskade stjärnväska kommit till rätta! Den har varit mysteriskt borta sen någon månad. Trodde jag glömt den hos pappa på julen, eller kanske hos mamma i flytten, eller eventuellt hos Moa efter nån utgång. Men sanningen är så jobbig att den hela tiden legat i min egen garderob! Var väl sådär smart nån gång och skulle lägga den på ett fiffigt ställe. Så den hamnade på hyllan hööögst upp, omöjligt att se vad som finns på hyllan om man inte klättrar upp på nåt väldigt högt. Men igår bestämde jag mig att söka igenom varje liten millimeter av mitt liv tills väsk-skrället kom fram. Hann leta typ 17 sekunder så hitta jag den..

Så går det när man ska försöka vara smart..

Publicerat: 2012-02-11 @ 19:08:56


<3

ALLVARLIGT, snacka om perfekta skooooooor!♥♥♥♥♥

Jag dog lite (eller ganska mycket) när jag och SnyggMoa såg dom igårkväll. Ååååh ♥
Pliiis köp dom till mig här
Publicerat: 2012-02-11 @ 11:17:37


Ajjjjjj

Jag har ett farligt arbete. Bilden, uppifrån och ner:
- nagellack. Sitter aldrig mer än 10 minuter. Bortskavt nagellack är den bittra sanningen för alla som vill försöka vara lite fin om händerna..
- sår. Skar mig i början av veckan på en kattmatdkartong. Aj.
- blodigt plåster. Hyvlade bort en ordentlig skinnbit när jag lyfte nån tung kartong. Jättemysigt! Nu har plåstret blödit igenom. Kanske dags att byta?

Och det där var bara ett av tio fingrar. Fast å andra sidan är det alltid denna högertumme som är mest utsatt, stackarn.

Publicerat: 2012-02-10 @ 20:17:36


Allvarligt???!!

Okej, seriöst, det är nog inte meningen att vi ska ha nån lampa i hallen. Idag har jag varit så duktig och äntligen köpt en, lekt elektriker och byggt ihop den och allt. Skuttade lyckligt ut i hallen och tänkte - aldrig mera klä sig i mörker. Klättrar upp på stolen, kopplar i lampan, hoppat ner igen och slår på strömbrytaren. Inget händer!!

Vickar några gånger på den och suckar. Fan, nya glödlampan är kanske trasig? Går och testar lampan i sovrummet istället. Vad tror ni händer? Jo det lyser! Allvarligt, det innebär ju att det är nåt fel på själva uttaget till lampan. SUUUUUUCK! Jag blir tokig!

Publicerat: 2012-02-09 @ 21:15:20


Pust!

Nu har jag äntligen kommit mig iväg på ett pass med ZUMBA!! Är alldeles för läge sen sist vilket främst märks på konditionen och såklart på rumpskaket som inte är lika kordinerat som det var tidigare ;)

Första och ABSOLUT INTE sista gången jag zumbar på fitness24seven och ledaren var GRYM! Underbart. Ska på fredag också om jag hinner efter jobbet <3

Publicerat: 2012-02-08 @ 19:22:19


MELLO!!

Idag börjar mellon, lalalala! Äntligen! Jag och mammsen är bjudna på middag , mello och spelkväll hos Sara och hennes mamma. Snacka om najs. Jag och Sara värmde upp med spelandet igår, och jag spöade henne i allt, hehe. Men idag lär vi hamna i samma lag, så då kommet hon minsann inte få spö ;) vi ska ta revansch på morsorna i TP. Dom vann ju nämligen förra gången, men bu ligger dom risigt till, kidsen är taggade och revanschsugna!

Publicerat: 2012-02-04 @ 14:43:55


MINUS

Okej allvarligt. Inte aka man väl behöva gå ut när termometern visar -24?! Visserligen skiner solen, men vad tusan hjälper det? Nä, dagar som dessa ska man bara ligga hemma under täcket och mysa. Synd bara att jag är tvungen att gå till jobbet. Blir nog kanske bussen idag..?

Publicerat: 2012-02-02 @ 13:56:02



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!