Glad Misommar!!

Grattis på midsommar allihopa!

Jag är just nu hos Moa, och vi håller på att laga årets finaste midsommarmiddag - TACOS! Vi hade planerat grill (som alla andra), men det regnar ju, och ingen av oss var speciellt taggad ändå, så vi drog reservplanen. Tacos funkar alltid. Vi köpte iallafall en låda jordgubbar, så vi inte verkade helt midsommar-efterblivna.

Ikväll blir det vin, sällskaps-spel och en massa semi-snack. Kanske inte den klassiska midsommaren, men den blir garanterat superduper ändå. Maten, vädret och allt det där är mindre viktigt. Sällskapet är ju i världsklass, och då kan det inte bli annat än suveränt!

Ha en underbar midsommar ♥
Publicerat: 2011-06-24 @ 16:44:15


Klar!

Jag har spenderat hela kvällen med att skruva ihop en jäkla ikea-möbel. Tur att man har tålamod också.. Jajja, det blev bra tillslut iallafall och nu är jag nääästan 100% nöjd med sovrummet. Nu väntar jag bara på att gubben ska komma hem och godkänna och förhoppningsvis även uppskatta mitt hårda arbete.

Otroligt förresten att det har slutat regnat, det trodde jag aldrig. Helt sjukt ändå, det har verkligen spöregnat i över 2 dygn. Man har inte ens vågat gå utanför dörren. Nu hoppas jag bara att det det blir uppehåll resten av veckan också. Imorgon ska vi nämligen och kika på fotboll, och på fredag är det ju midsommar (redan!!!).
Publicerat: 2011-06-22 @ 22:15:40


Ajkiiiia!

Sitter just nu inne på restaurangen på Ikea i happis. Mätt och belåten. Har hunnit shoppa en del redan, men när man är här med A så går man alltid två varv! Det är så kul att shoppa här när man har något speciellt att handla till. Jag har ju möblerat om i vårt sovrum, och då behövs en hel del nya saker för att det ska bli perfekt och att jag ska bli nöjd ;) vi blir nog här hela dagen så minst en vagn ska vi väl kunna fylla!! Happy shopping <3
Publicerat: 2011-06-22 @ 13:40:32


Zippis, where are you?

God morgon! Helt sjukt egentligen, jag har redan vart vaken nästan en timme, och jag är ledig. Märk väl att det innebär att jag gått upp 08.15 på en helt ledig dag! Och det var faktiskt inget större problem att kliva ur sängen så tidigt, vilket det annars brukar vara. Säkert för att jag ändå fått sova helt ensam i natt, utan min älskling som sov hos sin mamma :(

Och förresten.. Hur länge ska det behöva ta för en liten Ziperall att åka genom Sverige? Snart 2 veckor sedan jag beställde min, men den är fortfarande inte här.. Snacka om att man blivit bortskämd med expressleveranser från typ CDON. Nå, men jag är ju rätt otålig människa av naturen, och det är väl inget konstigt med att gå och längta efter vad som sägs vara "världens mysigaste" och supervarm. Snacka om att en Zippis vore perfekt att ligga och kolla TV-serier i hela dagarna i det här skitvädret!
Publicerat: 2011-06-21 @ 09:15:08


JAS 39 GRIPEN

Igår var värsta roliga dagen. Lite nördigt kanske, men det var flygets dag ute på F21. Superkul tyckte jag! Det var flyguppvisningar, med bland annat mitt favoritflygplan som jag nämner i rubriken och några andra, lettiska plan. Haha, ofta man har ett favoritflygplan? Det där med Gripen är iallafall en svammlig intern grej från när jag och Sara var typ... 16? ;)
Sen var det Rix FM festival med lite blandade artister (typ bara mello-artister). Swingfly, Loreen, Christian Walz, Danny och den bästa av alla - Eric Saade! Haha! Jag ville bara höra "Popular" och den var såklart sist av alla, så vi fick genomlida allt annat först, men det var det heeelt klart värt!

Efter allt flygbuller och alla miljoner melloartister så var vi sjuuuukt hungriga. Då köerna till hamburgerställena på F21 var 17 mil långa så åkte vi och käkade på Korvis istället. Sjukt gott!

Imorgon ska jag på stan och luncha med Hanna, sjukt länge sen jag träffade henne, så det ska bli superkul! Spännande att höra om alla hennes äventyr också. Det blir säkert lite shopping också.

Natti natti ♥
Publicerat: 2011-06-20 @ 22:36:02


Vad ska man bli?

Ikeas GUDOMLIGA Hemnes-byrå finns med i mina framtidsdrömmar!


Jag har funderat mycket på framtiden de senaste dagarna. Jag har många storartade planer och drömmar. Det enda som inte är figured out i drömmarna är vad jag ska BLI! Vad fan ska man göra i sitt liv? Jag skulle väldigt gärna sätta igång och plugga någon stans i södra Sverige till våren eller nästa höst, om jag bara visste vad tusan jag vill bli.

Då och då får jag en snilleblixt och tänker "ah, men jag vill ju bli sjukgymnast". Tillexempel. Kikar på utbildningar, läser, funderar och inser till sist att, nä, det är nog inget för mig. Kommer på något annat, men inser lika snabbt att det inte heller duger. Så vad tusan ska man göra av sitt liv? Det finns så sjuuuukt mycket att välja på, vilket i och för sig egentligen är väldigt bra. Men inte för mig, jag har ju inte den minsta aning om vad jag vill bli, göra och plugga. Kan ingen bara bestämma åt mig och så blir det bra med det?



Publicerat: 2011-06-16 @ 20:25:33


Run Doggy, RUUUUN!

Va fan, jag som ju har slutat springa. (Förutom till bussen). Men idag fick jag för mig att jag ändå skulle ha ett par löpardojjor. Sagt och gjort. Nu sitter jag här, tusen spänn fattigare och ett par (mest troligen) onödiga par skor "rikare". Det enda bra är väl att dom är rosa. Då kanske jag inte slänger dom i soporna efter några månader som jag gjorde med mina förra löpskor. Men dom var mörkblå och lite gula, så det förklarar väl allt.

Nå nå men det kan väl vara bra att äga ett par springskor ifall man nån gång skulle få för sig att gå ut och springa. Om det någon dag, mot alla förmodan, skulle vara slut på alla ursäkter ;)

Publicerat: 2011-06-13 @ 17:50:51


TACK!


Tusen miljoner miljarder tack till mina underbara brudar som gjorde min födelsedag helt superduperunderbart bäst! Mysig picknick, smarrig sushi-middag, och back-to-18 på färjan ;) Men det allra bästa av allt var att vi åter igen var samlade allihopa, det var waaaaaaaaaaay to long ago, typ 3 år sedan. Det är helt sjukt. Nu har vi iallafall sommaren tillsammans, så några fler utgångar hoppas jag iallafall att det blir :)

Idag ska jag iväg och kapa av lite hår, Kanu ska simma och sen ska vi en sväng till skogsvallen och kika på fotboll. Hoppas bara att lite värme kommer tillbaka, det är verkligen inte varmt nu :(
Publicerat: 2011-06-13 @ 11:59:05


Party-night!

Trots att vi bara blir äldre och äldra, fort som faaaan, så har vi konstaterat att det känns som att vi är 18 igen. Det finns för tusan ingen stans att gå ut, och vi är fan 22! Färjan - 25, Cleo - inte öppet, Olivers - inte öppet eller 25, Grace - inte öppet på 100 år, All Star - inget dansgolv, osv... kan ingen öppna en bra nightclub som är från 20 och som spelar bra musik och har en massa dansgolv?? Är det så svårt?

Nej, förresten, det känns som att vi är 17, för när vi var 18 fanns både grace och båten (som då var från 18). Fan va enkelt man hade det då. Men då längtade man tills man var 20 och 22, för man skulle gå på "bättre ställen". Yeah right.

Har iallafall haft en otroligt underbar och mysig dag med mina fantastiska SEMI-brudar. ÄNTLIGEN är vi alla samlade igen, alldeles för länge sen sist! ♥

Nu är det skumpa-svepartävlig som gäller, tydligen. Sen räcker det. Då går vi till Nova och Allstar trots allt, enda ställena man kommer in som gammal 22-åring..

Puss och kram, ses på stan ;)
Publicerat: 2011-06-11 @ 23:12:56


SOMMAR

Luleås snyggaste student


Herreguuuuud vad det är varmt! Helt sjukt och helt underbart. Tänk om det alltid fick vara såhär, eller typ kring 20 iallafall. Igår hade vi till och med varmare än Ghanas huvudstad Accra. Luleå=varmare än afrika alltså. Det kan ju inte hända mer än max en gång per år.. Igår var det student och 22-årsfirande hela dagen.

Fick frulle på sängen av älsklingen, och sen gick vi iväg och kikade på Stina-Fina som tog studenten. Sen hamnade vi på studentfika i hennes trädgård = supermysigt. Framåt eftermiddagen mötte vi upp mami och storebror och gick ut och käkade på corner, typ enda stället som hade uteservering och ledigt bord. Sen var det bara hem och baka tårta, hade prioriterat bort bakning under dagen, kändes lite viktigare att vara utomhus och umgås.

Det blev iallafall tårta, champange, presentöppning och kortspel under kvällen. Sen däckade vi i säng, supertrötta och slutkörda efter en kokhet och fartfylld dag. Idag blir det picknick på stranden med brudarna, men först en sväng på stan med gubben♥
Publicerat: 2011-06-11 @ 10:01:59


IDA

Jag skäms. Förlåt. Det har vart dåligt bloggande senaste tiden. Men det spelar ingen roll. För nu är våran Ida hemma! Vi sitter i Moas soffa och myser och planerar våran sommar ;) vi har även fått i oss lite vin, vilket innebär att jag inte tänker skriva nå mer, då kan jag ångra mig senare. Ha en kul kväll, det har iaf vi! <3
Publicerat: 2011-06-05 @ 00:35:35



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!