Beach 2011

Nej, det blev ingen beach 2010 för mig. Kanske lika bra det med tanke på alla sambo-kilon som av någon konstig anledning valt att fastna på mig sen förra sommaren. Nå, det är väl sånt som händer. Tyvärr är jag inte ensam om mitt problem, utan även min söta VPT är i precis samma situation. Så vi har därför nu siktat in oss på Beach 2011 istället. Och det ska börjas i tid! Eller vi har lite bråttom till och med, med tanke på diverse Ghana och Chile-resor som står planerade långt innan den ordinarie beach-säsongen..

För lyckad träning krävs 2 saker: motivation och bra dojjor. Motivationen är det väl sådär med, men vi har ju varandra, vilket är guld värt. När den ena saknar motivation så pushar den andra på osv. Och skorna - vi har köpt mirakelskorna - Reebok easytone. Det är skorna som ska ge 11% snyggare ben och 28% snyggare rumpa. Helt otroligt! Men om det verkligen funkar återstår väl att se. Men jag tror stenhårt på dom!

Idag var vi ute och vandrade i 2 timmar och dealen är att göra det minst en gång i veckan - utan undantag. Och skära ner kraftigt på sockerintaget. Någon skillnad måste det väl bli? Det kan ju inte bli sämre iallafall. Får vi väl hoppas!

Moa & Elin 2011

Publicerat: 2010-09-06 @ 22:29:44


Överraskad

Gissa om jag blev förvånad när jag startar upp safari och ser att det hastigt och lustig och helt plötsligt kommit helt nya iPods! Jag brukar ju ha stenkoll på sådana grejer, men nu hade jag inte en susning. iPod nano som alltid varit "min" modell är totalförändrad. Som att man sågat av den. Typ som en "stor" shuffle och med touch-screen som täcker hela framsidan. Apple kommer alltid med fräsiga grejer! Det kliar i mina prylköparfingrar, men jag har ju en iPod touch att fodra från storebror, så det är inte riktigt läge att klicka hem en ny nano. Men det lockar! Se bara så söt den är. Speciellt den rosa!

Publicerat: 2010-09-01 @ 21:17:20



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!