Världens sista dag år 2010

Jaha, och då var det helt plötsligt nyårsafton. IGEN! Varje år när man står där och kollar raketerna så känns det som att det var högst en månad sen sist, när det egentligen är ett helt år sen. Då kan man snacka om att tiden går fort!

Ikväll blir det faktiskt ordentlig nyårs-fest till skillnad från tidigare år. Kombinerad födelsedagsfest och nyårsfest med middag. Jag och min VPT har varit på shoppingrunda under dagen ochjag har köpt en underbar och söt klänning. För som vanligt har man ju inget i garderoben som passar, hur fullt den än är där inne. Kunde ju inte heller komma i gamla trasor när Moa har hittat en helt underbar blå klänning på H&M och har nya dojjor. Jag satsar på mina bokhylla-skor med killer-heels. Dom passar till det mesta! Här får ni lite snygga bilder på några hetingar vi träffade på längs vägen.

Moa vpt.blogg.se


Jag med nya klänningen från Sambo på storheden

Skål och GOTT NYTT ÅR!!
Publicerat: 2010-12-31 @ 18:26:54


29 December - REDAN!

Allting har varit så SJUKT intensivt nu de senaste veckorna. Jag har knappt ens märkt att det har varit jul. Jag tycker bara att man har flängt hit och flängt dit, flyttat grejer, släpat prylar och allmänt stressat för att hinna göra allt. Men nu ni, gott folk, nu är det äntligen klart! HELA gårdagen spenderades nämligen med att städa ur varenda litet hörn och vrå i lägenheten. Så nu är den skinande ren och redo för nästa ägare.

Jag måste bara säga det, fy faaan vad man grisar ner omkring sig, och på ställen man inte ens visste fanns. Även fast man tycker att man städar någorlunda ofta och noga..

snacka om att det är rent och fint nu!


Mitt tips till alla: flytta INTE när det är -100°C eller när det är jul. Eller när det är -100°C OCH jul. Det gjorde jag. Det är stressigt. Lyd mitt råd och du kommer leva några år längre.
Publicerat: 2010-12-29 @ 21:03:03


18 December


Yes box, kids. Idag är det helt plötsligt mindre än en vecka kvar till självaste tomten kommer på besök! Jakten på den åtråvärda julkänslan är mer intensiv än någonsin och varje liten stund som inte är uppbokad på annat, spenderas med att lyssna på julmusik, äta lussebullar eller julpynta. Ikväll har vi pyntat granen här hemma, det blev som vanligt superfint och mysigt! Jag sakar bara min fina söta julgran, men den ska lånas ut till pappsen denna jul, för hans är gammal, ful och jätteplastig och racklig. Så jag har bestämt att han behöver en finare. Det lär ändå bli jag som pyntar den på julafton. Brukar bli så..

Imorgon kommer storebror hem och då blir det full fart här med flyttning, julklappsinköp och diverse andra aktiviteter. KUL! Alltid roligt att träffa storebror :)
Publicerat: 2010-12-18 @ 21:30:44


16 December

Ja jag vet, jag suger på rubriker. Därför är jag mycket glad att vi har en väl fungerande kalender i samhället, som det är fritt fram att kopiera!

Igår var jag och lillebror på julklappsjakt ute på storheden. Blev inte speciellt många julklappar inhandlade. Närmare bestämt noll (0). Lite julpapper, tejp och julmust fick iallafall följa med hem. Jag hittade även världens tjejigaste spel på inne rusta. Då det bara kostade ynka 49 kr så kunde jag självklart inte motstå det.

Låt mig presentera: FASHION TYCOON! Haha, kan väl säga att det inte är speciellt givande egentligen. Ungefär som "Cake mania" och "Diner dash" som man laddar ner och spelar en timme. Men jag kräver inte mer än så av ett spel. Simpelt, underhållande och gärna lite rosa så är jag oftast mer än nöjd!
Publicerat: 2010-12-16 @ 23:04:37


15 December

Snacka om att det är mycket att göra med en flytt. Självklart packa och städa och det. Men framför allt alla avtal, försäkringar och diverse abbonnemang som ska sägas upp och tas i tu med! Och alla papper som skall fyllas i och skickas in. HERREGUD, man kan bli förvirrad av mindre! Man får vara nöjd om man kommer ihåg att ens säga upp och skicka in hälften av alla papper i tid. fyyy. Nu är iaf hemförsäkring, elavtal, adressändring och lite andra grejer fixade. Längtar till nyår då allt detta kommer vara över!

Nu blir det julklappsjakt på stan med lillebror!
Publicerat: 2010-12-15 @ 13:26:22


14 December

Nej, Moa, jag har INTE glömt att jag lovat att uppdatera här ;)

Just nu är det helt sjukt mycket. Till att börja med så är det 14 december och jag har inte köpt några julklappar ännu = det börjar bli bråttom. Sen är det jobb, vilket man ju måste för att ha råd med julklapparna bland annat. Och sen är det lägenheten. Den skall tömmas och städas, vilket skall vara klart innan nyår. Sen, måste jag också hinna umgås med släkt och vänner på julen, vilket den i princip är till för. Tänk om man kunde få vara 3 personer vid behov? Nå, snart kommer storebror hem och då ska han få slava lite :) Även lillebror skall det bli fart på. Det är väl det man har bröder till?

Någon som vill köpa en soffa eller bokhylla förresten?


FOR SALE!
Publicerat: 2010-12-14 @ 15:03:07



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!