På plats i Norrköping


God afton kära vänner, Nu befinner jag mig i den fina, varma staden Norrköping, Här har jag varit sedan strax innan 11.00 i morse. Klev upp 04.30 för att hinna till flygbussen som inte kom, så jag fick panikringa till pappa som plockade upp mig och körde mig till Luleå airport. Sen tog jag tåget och resten är historia. Nå dagen har iaf spenderats med att springa runt i nästan 30 grader varma Norrköping centrum och shoppa lite. Det blev en t-shirt och en grön kjol från New Yorker för totalt endast 78 kr! Fan vad jag fyndar på rea nu för tiden! 

Vi har också gått och snokat lite i parken där vi ska se Kent imorgon, ser lovande ut. Nu ska vi, mot Oscars vilja, kolla på systrar i jeans, haha. Sen lär vi sova gott, åtminstone jag som vart vaken och igång i snart 1000 timmar känns det som. Mina fötter värker och jag börjar känna mig väldigt stirrig..

Hannas mac är förresten helt jävla underbar, såååå fin :) jag tror att jag ska sno med mig den hem!

Ha en trevlig luleåkalaskväll, medans jag själv flytt kaoset till underbara norrköping!

/PPGD (not) in da house!
Publicerat: 2008-07-31 @ 20:42:26


natti natti (Alldeles för sent)

   yes, detta var då dagen då jag skulle sova tidigt. (ni ser ju hur det gick med det) Jag hamnade, som ni kanske anar, hos min man och det är inte alltid det lättaste att slita sig därifrån när man vet att man inte får se han på flera dagar. Ännu svårare blir det när jag vet hur lessen/dyster han blir så fort jag ska åka bort någonstans, även fast det bara är 3 dagar. Och när han blir ledsen, blir jag ledsen. Och han blir ledsen när jag går, så då kan jag ju inte bara gå! Det förlorar ju alla på..
   Tillslut lyckades jag ändå slita mig därifrån och cykla hem. Så nu ska jag se en sista gång vad jag måste panikpacka imorgon bitti och sen är det bums i säng! Håll ställningarna här uppe i norrland medans statsministern är på utlandsbesök ;)

/PPGD in da house
Publicerat: 2008-07-30 @ 23:12:52


För vi har tagit studenten, fy fan va vi är bra...!

Ja, studenten var ett tag sen, 7 och en halv vecka för att vara mer exakt. Nu är även filmen från studenten klar. Jag har suttit nån timme här idag och redigerat bort det onödiga och gjort några behövliga övergångar. Men nu är den alltså klar och jag håller på att bränna ut den. Det känns så hemma att sitta och redigera film på en mac, med iMovie, iDVD, iTunes och allt som bara fungerar med varandra helt perfekt, åååh jag vill ha en mac. Märks det?

Nu är det bara 2 dagar tills jag sticker iväg söderut, så idag måste jag börja packa och förbereda mig genom att sova tidigt. Ska ju upp 04,30 på torsdag för att hinna till flygbussen som går från varvet 05,13 som i sin tur tar mig till flyget som avgår 06,20. huvvaligen, måste lägga mig SENAST 21,00 på onsdag, ofta det kommer gå..? Tur att man kan vila/sova på flyget och tåget iallafall! Ska bli såå kul att träffa Hannie och hennes pojkvän, och vara nere i Norrköping och bara glassa runt två dagar. Enligt Hannie själv ska det vara 26 grader varmt på Kent-kvällen. Hur underbart är inte det?!

Som avslutning måste jag bara, tjatig som jag är (jag vet), åter igen säga huuuuur mkt jag älskar mac, det är såååå bra och smart allting. Jag vill ha ett jobb så jag kan skaffa mig en egen mac! Om ni ville veta ;)

Sola försiktigt, solsting är inte kul! (har jag hört..!)
Publicerat: 2008-07-29 @ 14:25:07


Resultat

Tillbaka från min lilla shoppingrunda nu. Jag måste bara säga att jag ÄLSKAR när det är rea! Speciellt slut-rea då det är halva reapriset på massor med grejer. Det enda dåliga när det gäller rea på kläder är att det bara finns L och XL kvar, så ingenting passar. Men på skor däremot finns det nästan alltid kvar någon 41a kvar! Nå, shoppingresultatet blev iaf en bunt med kläder från JC, hör och häpna! Har inte köpt ngt där på jag vet inte hur länge, men idag hittade jag massor som jag provade, och en hel del att köpa. Riktigt billigt var det också, för 205,50 kr så fick jag ett par vita capri-jeans och tre linnen! Doggy loooooove sale ;)

Såg även att mina underbara rosa högklackade fina skor var på rea på din sko för endast 99 kr! Var såååå nära att köpa dom, men jag gjorde det inte.. fråga inte varför..

3 dagar kvar!
Publicerat: 2008-07-28 @ 15:06:58


shoppa shoppa shoooooooppa!


Idag sägs det vara lite svalare ute, vilket man i princip egentligen kan se när man tittar ut genom förnstret. Även fast jag älskar när det är hur varmt som helst ute så är det ibland skönt med en "mellandag" då det är lite svalare så att  man inte känner sig skyldig för att man sitter inne och egentligen borde gå ut och ta tillvara på sommarvärmen.

Idag ska jag bege mig ut på den långa vandringen mot stan. Jag har fått "lön" nu för att jag oljade in anitas alla utemöbler, så då måste jag ju shoppa lite! Jag ska ju för tusan åka bort snart, då måste man ha ngt nytt och fint att ha på sig ;)

Ikväll ska jag på något slags möte inför LK, så jag vet vad, när och hur allt ska gå till. Ska nämligen stå i ett tält och sälja fika på lördag mellan 18-23. Om ni ville veta. Nu ska jg sminka mig och he mig in till stan. Simma lungt!
Publicerat: 2008-07-28 @ 12:14:46


"Älskling, vi ska alla en gång dö.."


Alla som känner mig det minsta lilla vet att jag gillar Kent. Kent är inte som något annat band på denna jord. För mig är deras låtar inte bara ord och melodi. För mig är det känslor. Jag sitter nu och lyssnar igenom alla (eller iaf många) av de 82 Kent-låtar jag har i mitt iTunes-bibliotek för tillfället. Det är inte ens hälften av alla låtar som dom gjort, men det är de som jag lyssnar mest på. Iallafall. Jag måste erkänna att det är mentalt och psykiskt jobbigt att gå igenom alla dessa låtar på en så kort stund. Känslor och minnen från totalt flera år kommer tillbaka till mig genom dessa låtar, och jag känner tydliga känslor och minns minnen så tydligt genom dessa låtar, som om allt hände igår eller för en halvtimme sen.

Det finns många låtar i denna värld som jag har minnen och känslor till, men inga är så tydliga och påtagliga som dom minnen och känslor jag får av Kentlåtar. Det är både underbart och hemskt. Det är fint samtidigt som det är lite jobbigt. Jag blir ganska nostalgisk och tänker tillbaka på "den gamla goda tiden", den tiden då vi fortfarande var omyndiga små barn som inte visste bättre, som längtade bort härifrån utan någon aning vad som skulle ske i framtiden. Jag vet att allt är annorlunda nu. Annars skulle jag inte känna på samma sätt som jag gör av vissa låtar.

Värst av alla låtar är utan tvekan "Mannen i den vita hatten". Vi går i 9an, det är vår, solen skiner, men vi tvingas sitta inne och skriva klart de sista SO-rapporterna som ska in. Snön har just smält bort och små, små blommor har börjat växa intill husväggen där det är som varmast. Sommarlovet och slutet på grundskolan närmar sig med stormsteg, men innan det är det en annan viktig sak vi ska uppleva. Jag, Hannie, Sanna och Sarash ska till Skeå-travet för att se Kent live! Sååå galet "herregudgemigenhelrymdmedkrukor!". Resten är historia.

Det är rent omöjligt för mig att beskriva ens en tusendel vad "MIDVH" betyder för mig, hur mkt känslor som vaknar till liv inom mig när jag hör den. Det är just därför jag inte lyssnar på den speciellt ofta, för att bevara dessa känslor, och för att det ska vara mer speciell, vilket den alltid kommer att vara för mig.

Kent är inte texter och melodier, Kent är känslor och minnen.
Publicerat: 2008-07-28 @ 00:12:24


The day before tomorrow

Jag måste börja med att säga att jag skulle inte kunna leva utan min älskade man, han är bäst. Helt enkelt allra bäst av alla <3

Bara för att jag råkade tänka så mkt på han så har jag glömt vad jag egentligen skulle skriva här. För det var faktikst något speciellt, men min pepparkaka förstörde allt ;) Nå jag kan ju iaf berätta om denna dag..

Vi gick till david i hopp om att redigera filmen, men det var så fint väder så vi satte bara igång att ladda in den och sen mötte vi upp med vpt och hennes man på stranden. Där låg vi och solade ett bra tag, hann även med att käka lite glass. Ser gick vi tillbaka till david för att jobba på med filmen, men det gick inte då iMovie skulle hålla på och bitcha och göra letterbox på alla miljoner klipp, vilket tar 700 år att göra ungefär. Så vi gick hem och tänker gå tillbaka imorgon och fortsätta. Kanske. Så vi gick hem till mamma och käkade middag, paj med köttfärs, broccoli (som jag petade bort) och fetaost. Säkert ngt mer också, men dessa var de ingredienser som mäktes. Nå, sen har det inte hänt så mkt, bara haft en lugn mysig kväll tills min man var tvungen att bege sig hem.

Nu ska jag rota i alla skåpar och se om det finns nå karra eller liknande, sen sätta mig och kolla på vänner, natti natti my friends :)

Btw, 9 månader idag <3
Publicerat: 2008-07-27 @ 21:47:17


Innesittare



Jag sitter, tragiskt nog, inne nu, trots det fina vädret. Jag och Kanu hade bestämt att vi ÄNTLIGEN skulle redigera filmen från studenten idag, men som vanligt är killar galet sega så jag har nu suttit här i en timme och väntat på att han ska dyka upp. Men nu är han tydligen på väg iaf. Vi har blivit efterlysta av VPT och hennes man, som vill att vi ska komma ner till stranden, så det gäller att göra klart filmen fort och sen springa iväg till udden en stund. Man måste ju ta tillvara på sommaren!

Nu är det endast 4 dagar tills jag drar ner till norrköping, så snart måste jag börja packa. Jag gillar inte lika mkt att packa nu för tiden som jag gillade förut, men det får gå. Packa betyder ju trots allt resa och det gillar vi! På tal om Norrköping, Hanna har fått sin underbara mac nu! :D Och om ni ville veta så sitter jag också vid en mac nu, det gillas väldigt mkt av mig :)
Publicerat: 2008-07-27 @ 14:12:46


lista

Listtjuv som jag alltid har varit och troligen alltid kommer att vara, så snodde jag denna av vår kära Stella!

1. Hur gammal är du om fem år? 24, lika gammal som min broder
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Ingen ännu, har inte tillbringat tid med ngn ännu
3. Hur lång är du? 177 cm, sist jag mätte mig, för väldigt länge sen
4. Vilken är den senaste filmen du sett? Honey
5. Vem ringde du senast? Mamma
6. Vem ringde dig senast? Kanu
7. Hur löd det senaste sms:et du fick? "Hej älskling jag är på vallen. pusspuss"
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? sms-missbrukare som jag är så måste jag väl säga sms
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? skilda sen 8 år
10. När såg du senast din mamma? för en kvart sen ungefär, men hon håller till i rummet intill mitt, så jag hör henne hela tiden, om ni ville veta.
11. Vilken ögonfärg har du? blå
12. När vaknade du i dag?  kring 10
13. Vilken är din favoritjulsång? men snälla, det är mitt i sommaren, låt mig slippa tänka på julsånger!!
14. Vilken är din favoritplats? Det beror på tillfälle, men någonstans där det är varmt iallafall
15. Vilken plats föredrar du minst? Kiruna! Där är det alltid kallt och mörkt, har (nästan) bara dåliga minnen därifrån!
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Förhoppningsvis på varmare breddgrader i mitt stoooooora lyxiga hus med min underbara man.
17. Vad skrämde dig om natten som barn? rädsla för att det skulle brinna
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Ngt kul skämt i "vänner" som jag kollar på varje natt ;)
19. Hur stor är din säng? 90*200 cm
20. Har du stationär eller bärbar dator? för tillfället en stationär, men förhoppningsvis en laptop inom en hyfsat snar framtid
21. Sover du med eller utan kläder på dig? det beror på..
22. Hur många kuddar har du i sängen? 2
23. Hur många landskap har du bott i? only one yet
24. Vilka städer har du bott i? luleå, endast, men det förändras nog snart hoppas jag
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? om det är varmt är jag gärna barfota eller ballerinaskor, annars ska det vara strumpor och ordentliga skor!
26. Är du social? ja det tycker jag väl att jag är, skönt att vara ensam ibland, men inte för mkt, då blir jag rastlös och dyster
27. Vilken är din favoritglass? chokladglass, helst från Ben & Jerrys
28. Vilken är din favoritefterrätt? det beror på vad man är sugen på, men blåbärspaj är mumsmums!
29. Tycker du om kinamat? yes, käkade det igår!
30. Tycker du om kaffe? Nej, har aldrig gjort det och kommer nog aldrig göra det heller..
31. Vad dricker du till frukost? Juice, i nödfall mjölk
32. Sover du på någon särskild sida? oftast in mot väggen
33. Kan du spela poker? nej
34. Tycker du om att mysa/kela? oja, i love it! :)
35. Är du en beroendemänniska? ja, jag är beroende av mina vänner och min darling
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? känner och känner, men jag vet några
37. Vill du ha barn? ja, i framtiden
38. Kan du några andra språk än svenska? engelska, plus ytterst lite spanska
39. Har du någonsin åkt ambulans? nope
40. Föredrar du havet eller en bassäng? havet, utan tvekan!!
41. Vad spenderar du helst pengar på? kläder, skor, väskor, resor, onödiga grejer i allmänhet ;)
42. Äger du dyrbara smycken? inte så värst dyra om man ser till pris och så, men jag har några som är väldigt värdefulla för mig.
43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Greys anatomy, ugly betty..
44. Kan du rulla med tungan? nope
45. Vem är den roligaste människan du känner? Svårt att säga, alla har sina stunder!
46. Sover du med gosedjur? ibland, när det känns alldeles för tomt i sängen..
47. Vad har du för ringsignal? Brandston - Earthquakes and Sharks
48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? ja, en del, i nån låda hemma hos pappa
49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Mina underbara höga hookerheals som jag aldrig får använda ;)
50. Flirtar du mycket? bara med min man
51. Kan du byta olja på bilen? nej, kan i princip nada om bilar
52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? svårt när man inte har ett körkort
53. Vilken var den senaste boken du läste? Svart stig
54. Läser du någon dagstidning? NSD, eller läser och läser, bläddrar snabbt igenom för att ha ngt att göra ;) och aftonbladet på nätet
55. Prenumererar du på någon veckotidning? nope
56. Dansar du i bilen? nej, det är liiiite svårt att sitta fastspänd och dansa.. men sjunga kan man ju alltid göra!
57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? rix antar jag
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? det minns jag faktiskt inte
59. När var du i kyrkan senast? i maj nån gång..
60. Vem var din favoritlärare på högstadiet? svenska-maria, hon var den enda bra
61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? en vecka, på gotland, det var såååååå kul! :D
62. Vad åt du senast? frukost bestående av en tallrik med yoghurt och crunchu-flingor
Publicerat: 2008-07-27 @ 11:59:18


Nytt nytt nytt!

This is my new blogg, bara så att alla vet! Men jag kommer att köra dubbelt ett tag, bara för att se att allt flyter på bra, så jag inte ångrar mig sen. Om ni ville veta :)

Det väldigt skrikande "Love"-temat som jag just valde till mall får duga så länge, jag kanske fixar ngt bättre inom en snar framtid, men det märker vi såsmåningom. Enjoy

Publicerat: 2008-07-25 @ 19:21:00



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!