AF..

Jag måste bara skriva av mig lite angående arbetsförmedligen.. Jag undrar bara - vad gör dom hela dagarna? Alla som går till arbetsförmedlingen går dit med en smula hopp om att få ett jobb. Helst inom det närmaste året. Eller månaderna, eller veckorna. Iallafall. Nu har jag gått arbetslös i tre månader och det är snart dags för mig att "drabbas" av denna arbetsgaranti för unga som AF har. Men för bara några veckor sedan läste jag på svt24 att denna så kallade "jobbgaranti" inte fungerar så bra som det ska. Det är ingen äkta garanti då endast drygt hälften får sitt utlovade jobb.

Är inte arbetsförmedlingen till för att man ska få jobb? Eller vad är deras syfte egentligen? Bara hålla koll på och ha statistik på alla stackars arbetslösa? För inte hjälper dom en att få jobb inte. Dom gör en utvärdering av ens situation på ett möte och sedan skickar dom hem en för att söka jobb dygnet runt. Vad gör dom då? Ber en att höra av sig varannan månad och säga hur många jobb man sökt. "Ja hej, jag har sökt 5 jobb de senaste två månaderna för det finns inga jogg lediga som passar mig och jag har inga bra kontakter som kan ge mig ett jobb." Då får man svar "okej, bra fortsätt så. och kom ihåg, det är inte det viktiga VAD du jobbar med, utan ATT du har ett jobb". Lätt för dom att säga. Trots att man söker alla jävla skitjobb som finns så är man ändå inte nog bra för dom. Man är för dålig för att dom ens ska höra av sig. Då känner man sig ju uppskattad.

Nu ska jag göra ngt av min "lediga" tid. Städa, gå på stan, tröstshoppa lite, tröstäta på max om ngn hänger på, köpa present till lillebror som fyller år snart... Ja, vi får väl se vad det blir.!
Publicerat: 2008-08-28 @ 11:48:54


Diska diska diska..

Internet är fortfarande ur funktion på min dator vilket innebär att mitt bloggande blir otroligt lidande..

Jag ska berätta för er att jag har fått ett jobb. Eller iallafall för denna vecka. Jag gick dit på måndag med förhoppningar om att jag skulle få jobba längre än denna vecka. Jobbet i sig var inget man egentligen kanske drömmer om att göra, men ett jobb är ju ett jobb, right?!

Men jag måste vara ärlig. Efter två dagar som diskare var jag totalt slutkörd och klarade verkligen inte mer. Helt ensam i disken, nybörjare, kring 500 lunchgäster varje dag, samt alla byttor, plåtlådor, slevar och annat som ska diskas. Helt galet stressigt. Det är snarare ett tvåmansjobb. Ibland mitt under dagen kände jag bara atrt jag ville sätta mig ner och gråta pga att det var så stressigt. Eller faktiskt bara sätta mig ner två minuter och vila och dricka lite vatten. Men inte ens det hann jag med. Så på tisdagkväll fick det vara nog, jag bröt ihop totalt och bestämde mig för att jag inte tänker gå tillbaka dit. Två dagar får vara nog! Jag är inte nog stresstålig för ett sådant jobb.

Så nu sitter jag här igen, arbetslös och patetisk. Fast hellre det än det där disk-jobbet. Jag klarade helt enkelt inte av det. Det är bara att söka vidare och hoppas att man hittar ngt.. Wish me luck!
Publicerat: 2008-08-28 @ 09:22:26


im leavin'

Nu bär det av ner mot götet. Resväskan står packad och flygbussen står i startgroparna. Jag önskar bara att sötnos skule följa med. Jag hatar hans jäkla träningar och matcher som är hela tiden, och då menar jag verkligen HELA tiden! Och alla som känner mig det minsta lilla vet att jag ibland, då och då, ganska ofta faktiskt åker bort några dar lite överallt. Till sthlm, norrköping, gbg, malmö, örebro, turkland är bara några av de ställen jag har/ska besöka i år. Trots att det ofta inte är mer än några dagar så blir saknaden stor.. Speciellt när det blir som igår. Älsklingen kom över en liten stund för att i princip säga hej då inför jag åker. Han sa att han hade ont i huvudet och att det säkert var pga att jag skulle åka snart. Samtidigt blir han så tyst och svår att få att le när han vet att jag ska bort i några dagar. Jag försöker alltid trösta han med "jag kommer ju hem snart" och "det är ju bara 4 dagar", "du har ju ändå matcher och träningar och körskolan att tänka på, du klarar dig". Men det hjälper ändå inte. Tur bara att det då ofta inte heller är mer än fyra dagar.

Jag hann faktiskt träffa han i ungefär 12 minuter idag också innan hans buss gick, så det kanske bara behöver bli 3 dagar då istället för fyra! ;) Sen så är det ju match på lördag på skogsvallen, så alla som har möjlighet borde bege sig dit kring 15-tiden för att heja på min man.

Hörs ev. från götet, annars får ni alla se till att vakta Norrland medans statsministern är på utlandsbesök ;)

/ PPGD on the run
Publicerat: 2008-08-21 @ 12:31:13


Arbetslös men stolt!


God afton kära vänner. Idag har jag sökt ett jobb, duktig som jag är. Det var arbetsförmedlingen som hänvisat mig att söka det jobbet eftersom att min handledare fått ett rekryteringsuppdrag. Så hon tipsade mig om att söka det. Så igår ringde jag till arbetsgivaren som bad mig komma in med ett cv. Sagt och gjort, strax innan 13 idag hade jag vart och lämnat det och kände mig så galet duktig, haha.

Nu sitter jag framför TV'n med min mans dator i famnen. Den har varit på service och vi hämtade ut den just innan hans träning, så jag fick bära hem den hit, plus ett par skor som han köpte och lite annat. Vadå packåsna?! ;) En sak som är bra däremot är att internet fungerar på den här datorn och internet fungerar på adams dator, men inte på min dator. Men det fungerar alltid bara på en åt gången, konstigt nog. Men på måndag börjar skolorna och då ska Adam få fråga Gunnar, u know, han med dom magiska fingrarna, vad det är för fel. För om det är ngn som kan nätverk så är det väl han!

På tal om datorer och sån skit, jag har formaterat min dator idag också efter många om och men. Jag var länge rädd att jag glömt att spara ngt viktigt, men sen kom jag fram till att jag hade alla bilder, all musik och min mapp, så då kan resten vara! Nu gäller det som sagt bara att fatta vad som är felet med internet.

Sedan måste jag även sätta igång att packa inför helgen. Imorgon bär det av ner till götet. Fast det går väl fort att packa, jag vet ungeför vad jag ska ha med mig. Problemet är bara att jag måste dela väska med mamma och hon kommer garanterat klaga på hur mkt jag har med mig.. Men bättre med för mkt än för lite, så det så!

Nu är det dags för middag! Smaklig måltid till mig själv och  alla andra som känner sig träffade! Ngn som har förslag på ngt kul man kan göra en lördagkväll i gbg, btw? Förslag är välkomna (tag hänsyn till att lillebror tyvär inte är över 18..)
Publicerat: 2008-08-20 @ 18:24:49


GRATTIS ÄLSKLING!!


Idag fyller min darling 21 stora år ;) Dålig flickvän som jag ärså har jag inte köpt någon present till honom ännu, eftersom att jag tänkte göra det i gbg istället och det har han faktiskt gått med på. Men jg har faktiskt bakat en kaka till honom och så får han ju spendera hela kvällen med mig. Är inte bara det en present i sig? ;)

På förmiddagen har jag och min käre vän varit på helex en sväng. Eftersom att vi tänkte att vi vill ta det lite lugnt idag så badade vi bara i bassängen. Vi simmade några längder till att börja med, men det var tråkigt så då började vi leka OS istället ;) Bland annat konstsim och dressyr, haha. Kommer man någonsin bli vuxen?! Så när klockan slog 12 så var det dags att kliva ur badet så vi hann duscha och hinna hem innan höjdhoppsfinalen började.

Så nu sitter jag och gör lite allt möjligt. TIll att börja med så bloggar jag ju bevisligen, plus att jag halvtittar på höjdhoppen, jag har nyss även ringt ett ställe där dom har ett ledigt jobb som jag hoppas blir mitt ;)

För övrigt åker jag till götet om endast två dagar, vilket innebär att jag måste packa imorgon.. Nå, det är väl kanske sånt man får leva med om man ska få spendera en långweekend på lyxhotell. Iofs med min mamma och mina bröder, men det kan nog bli riktigt kul det också. Ser väldigt mkt fram emot Liseberg på fredag. Ska bli spännande att se om jag blivit nå fegare sen sist vi var där, då åkte jag balder och allt sånt där. Får väl se hur det blir med det denna gång..!

puss och kram
Publicerat: 2008-08-19 @ 14:42:43


"billigt" smink = glädje

Lördag idag, tydligen. Jag har absolut NOLL koll på vilken dag det är alltid, eftersom att det egentligen aldrig spelar någon roll..! Idag var jag och min man en sväng på stan för att kolla om hans dator blivit lagad ännu. När vi går förbi shopping så möter vi VPT och hennes man T som också var på stan och rännde. Minuten senare kommer Marre och Helen, så det var som att vi bestämt möte där, haha. Nå, när min man åkte hem så spran jag en liten extra runda på staden för att kolla present till han eftersom att han fyller år på tisdag. Jag måste säga att jag hatar att köpa presenter till killar! Till tjejer kan man bara köpa ett par örhängen och lite smink, för det är alltid användbart och det vill i princip alla tjejer ha. Men killar då?! Nå, det lär väl bli en tröja eller något, för det sa han faktiskt att han ville ha. Men det är ju tråkigt att alltid bara köpa tröjor till han, för det fick han i julklapp och när jag kom hem från turkiet. Men har man dålig fantasi så har man! Och tröjor använder man ju faktiskt ganska ofta också, så det är ju inget onödigt iallafall!

Nu ska jag ladda upp inför 100 metersfinalen i OS för herrar, den måste man ju bara se! ;) Om jag inte minns fel är den 16,30.. Jag råkade förresten köpa en ny ögonskugga idag på H&M eftersom att jag alltid tänkt köpa en isadora för att dom är så bra, och nu var det 30 kr rabatt, yes! Dessvärre fanns inte exakt den färgkombination som jag var ute efter, men jag hittade en annan som också får duga.

/PPGD

Om någon är ledsen pga avsaknad av bilder så ska jag tala om att jag försöker lägga in bilder, men Adams dator gillar inte mig, så den låter mig inte göra det. Tyvärr. Jag hoppas att ni har överseende med detta ;)

Publicerat: 2008-08-16 @ 15:28:45


Lista

Fösta listan på ganska länge nu! Denna snodde jag från Marre. Känn er fria att sno den vidare ;)

Jag har...
[x] varit i ett höghus
[ ] borstat en katt
[x] slagit en kompis
[ ] suttit kvarsittnig
[x] kramat grannen
[x] druckit alkohol
[x] fått ett MVG
[ ] tvättat toan 
[x] ljugit för mina föräldrar
[x] varit vaken hela natten
[ ] gjort sönder ett fönster
[x] sovit med kläder på
[x] ätit torkade bananer
[x] klippt av mitt hår
[x] bitit på naglarna
[x] busringt
[x] brutit ett löfte
[x] ljugit för en kompis
[x] suttit på en moppe
[ ] kört en moppe
[x] simmat med kläder på
[x] varit i sthlm
[x] lyssnat på klassisk musik
[x] hatat någon
[x] ringt fel
[x] spytt
[x] gråtit utan orsak
[ ] städat upp spyor
[ ] rymt hemifrån
[x] prenumererat på en tidning
[x] varit rädd för spindlar
[ ] gilllar apor
[x] plockat bär
[x] gått vilse i skogen
[x] förlorat
[x] vunnit
[x] delat första plats
[x] sjungit i en mikrofon
[x] svalt ett tugummi
[x] gråtit mig till sömns
[x] varit hos en läkare
[x] andats in helium
[x] använt mascara
[ ] inte vaknat av väckarklockan
[ ] stigit på fel bus/tåg/spårvagn av misstag
[x] sett samma film två gånger efter varandra 
[x] varit på favorit artist spelning
[x] hittat pengar på gatan
[x] sagt mamma/pappa till någon av misstag
[x] läst i bibeln
[x] vunnit på lotteri
[x] blivit förföljd av en främling
[x] läst en roman
[x] förlorat en nära vän
[x] känt mig ensam
[x] sprungit allt vad jag orkade
[ ] hittat på aprilskämt som någon trott på
[ ] ordnat en överraskningsfest
[x] ätit pizza till frukost
[ ] varit i en ambulans
[ ] varit i en polisbil
[x] haft ett husdjur
[ ] sjungit solo
[x] kört bil
[x] somnat under en lektion
[ ] läst någon annans dagbok i smyg
[x] ätit bläckfisk
[x] fuskat på ett prov
[x] gett pengar till en tiggare
[ ] blivit stucken av en geting
[x] tappat bort skolbok
[x] lärt mig första hjälpen
[x] spelat golf/minigolf
[x] beställt nått jag inte har nytta av
[x] rökt tobak
[x] varit med i tidning
[x] varit med i tv
[x] använt reflex
[x] lekt med småbilar
[ ] ätit något inom senaste timmen
[x] brutit något ben senast året
[ ] varit på sjukhus senaste året
[ ] varit hos doktor senaste året
Publicerat: 2008-08-15 @ 12:56:38


Vuxenpoäng

Igår tjänade jag in mer vuxenpoäng än någonsin tidigare!

Till att börja med så var jag på arbetsutskottet för miljönämnden, hur ordentligt är inte det? Jag behövde egentligen inte vara där tydligen, men jag tänkte att det är väl lika bra att se vad jag gett mig in på. Så mellan 13,15 och 17,15 satt jag i kommunstyrelsens sammanträdesrum, högst upp i stadshuset och lyssnade på politiska diskussioner. Spännande, eller hur?

När jag satt där fick jag ett förgyllande sms av VPT: "Hej! Tänkte bara höra om ni ville ha blondin-kväll ikväll? :)". Eftersom att Angle är out of town, fick vi begränsa oss till två blondiner istället för alla tre. Vi bestämde att vi skulle ha vin, kex, ost och vindruvskväll, vuxet nog!

Under kvällen kollade vi på två av de i tidigare inlägg nämnda filmer, nämligen The EX och The Holiday. Och inte en blondingkväll utan skvaller, det trodde ni väl inte?! VI bestämde även att vi ska ha en dansmatta/singstarkväll innan vpt drar ut på äventyr i den stora världen. Den kvällen ser jag verkligen fram emot!

NU är det för övrigt endast 6 dagar tills jag drar iväg ner till götet med min fina lilla familj. Det är självklart ngt som jag också ser mkt fram emot. Nu näremot ska jag formatera min dator.

Tack och hej!

Publicerat: 2008-08-15 @ 12:20:47


film till tusen

"För mycket av det goda kan vara helt underbart" är ett ordspråk som jag verkligen kan hålla med om! Under det senaste dygnet så kan man väl säga att det där stämmer ganska bra in på mig och min käre vän. Vi har sett 5 filmer (bara en som var dålig), ätit fööör mkt socker, sett en hel del på os, och haft det bara lugnt och skönt och väldigt trevligt sällskap.

Vi drog igång igårkväll kring 19 då vi befann oss i Peters övergivna lägenhet med maxmat och en hög med filmer. Vi käkade och kollade på film nummer ett: "Material girls". Systrarna Haylie och Hilary Duff spelade parishiltontjejer med alldeles för mkt pengar, när allt plötsligt kraschade och de hade inga pengar kvar. Man fick följa deras "väg tillbaka". Faktiskt helt ok tjejfilm, gullig liten historia.

Sen var klockan närmare 21 så vi började vandra mot coop för att inhnandla lite karra och cola. Dom har stängt av genvägen på skolgården, men det brydde vi oss inte i, vi blev förbrytare då vi olagligt nog genade genom det avstängda området. Oh no, polisen kommer ta oss! Nå, sen kollade vi på dramafilmen "legenden om Bagger Vance" med bland andra Will Smith och Matt Damon. Det var en liten solskenshistoria om en kille som tappat lusten att spela golf efter han vart i kriget. Men en liten pojke övertalar han att vara med i en tävlig mot världens två bästa spelare i hans hemstad. Smith spelar Damons caddie som får en betydande roll för hans prestationer.

När mörkret sedan fallit och klockan närmade sig spöktimme så satte vi igång det som vi trodde skulle vara en läskig thriller. I början förstod vi ingenting vilket vi trodde berodde på att vi inte riktigt kommit in i filmen ännu. Men det visade sig att när filmen slutade, två timmar senare, var vi fortfarande två stora frågetecken, halvsovandes i varsin fåtölj. Den var konstig, förvirrande och inte alls bra. Den handlade inte ens om det som stod på baksidan. Den hette förövrigt "Den svarta dahlian", så då vet alla, se den inte! btw, vad är en dahlia?!!

Efter det var det dags att lägga sig då klockan nästan blivit 02. vi bestämde att vi skulle upp kl 9 för att se nån svenska i os. Vi gick faktiskt upp då, men han hade redan skjutit ut sig när vi började kolla så vi slog igång nästa film som var "The holiday". Den handlar om två tjejer, en i LA och en i en lite by i england som vill komma från sina liv över julen och byter hus med varandra. Det slutar med att de gamla problmen löser sig, men nya, annorlunda "problem" dyker upp..

Den sista, och enligt oss, kanske den bästa av de fem heter "The Ex". Zach Braff, han från scrubs spelar huvudrollen, som en kille som har väldiga problem med att behålla sina jobb. När han får sparken då hans fru är höggravid bestämmer dom sig för att flytta och han ska ta ett jobb på hennes pappas reklambyrå. Där jobbar fruns ex som gör livet jobbigt för alla inblandade. Rekommenderas verkligen!

Nu blev detta en lång radda av filmrecensioner, kanske inte vad jag tänkt mig, men det är väl alltid bra för ngt! Nu ska doggy cykla iväg till sin lilla man. Vink vink

(jag försökte lägga upp bilder på filmerna, men adams dator verkar inte gilla mig..)

Publicerat: 2008-08-12 @ 19:09:36


Film

Efter åtskilliga timmar efter OS-tittande, kex-ätande och klagande på dåligt väder och innehållslösa liv så bestämde jag och angle oss för att utarbeta en plan för kvällen. Planen ser ut som följer: vi åker till "hemmakväll" för att hyra film, vi hoppas på liknande specialerbjudande som tidigare år "7 gamla filmer, 7 dygn för 99 kr". Då har vi så det räcker ett tag. Sedan åker vi till vårat kära max och köper med oss lite käk, för att sedan bege oss till angles faders lägenhet som står tom, för att spendera kvällen/natten med non-stop-filmtittande!

Kan nu konstatera att USA är väldigt överlägsna i basket, speciellt på damsidan. De vann över Kina med omkring 40 poäng, och herrarna vann igår, dom också över Kina, men "bara" men 31 poäng. Får väl se hur överlägsna de är mot bättre motstånd..?

Nu bär det iväg in mot staden och en mycket filmrik afton. Ha en trevlig kväll

/PPGD in Angles house
Publicerat: 2008-08-11 @ 18:07:27


SORRYYYYYYYYYY

Förlåt, förlåt, förlåt för mitt 100 år långa icke-bloggande. Det är nu över en vecka sedan jag skrev ngt här och jag måste erkänna att jag har lite dåligt samvete över det, men så kan det gå ibland. Speciellt när ens lillebror har lovat att fixa min dator, men inte lyckats och bara gett upp. Men nu har jag övertagit hans dator i protest och uträttar lite internet ärenden.

Vad har då hänt under den senaste veckan?
- OS har börjat, jag och Angle kollade faktiskt på heeeela 4 timmar långa invigningen i fredags. Jättespännande. Verkligen..
- Kanu gjorde 2 mål i senaste matchen, mot mariehem i lördags på skogsvallen, och blev matchhjälte (såklart, vem annars?)
- jag har vart en sväng på nolia, dragit mitt strå till stacken och delat ut närmare en miljard flygblad.
- jag har återupptagit dansmattan nu efter en alldeles för lång och slö tid.
- jag har för första gången ätit en hel portion av kanus afrikanska sås, som han tjatat på mig så länga vi vart tillsammans att jag ska äta. Så nu äntligen efter lite drygt 9 månader så vågade jag, yeey!
- spenderat väldigt mkt tid med min darling, såklart <3

i övrigt tror jag inte att det hänt så mkt.. Inte som jag minns iaf, och om jag inte minns det så var det inte minnsevärt och då spelar det ändå ingen roll ;) Nu ska jag käka lite lunch, he på lite smink (så man ser ut som folk) och bege mig iväg till lilla sarisen och kolla os. byebye
Publicerat: 2008-08-11 @ 13:08:49


Back home..


Jag saknar igår!! Konserten var helt galet underbart bra och jag önskar att den varat för evigt. Kentkonserter är ALLTID 5 timmar för korta. Och eftersom att dom ändå har så många låtar så kan dom ju hålla på i princip hur länge som helst, bara dom vill. Jag tror inte att någon hade haft något emot det.

Vi kom till lejongropen strax efter 18,30 igår och då var det inte så mkt folk. Vi hade tidigare skämtat om att "haha, det blir säkert bara vi tre där" eftersom att biljettstatusen på ticnet fortfarande var grön. Men allteftersom att tiden gick så fylldes området mer och mer så när Jocke Berg och co drog igång drygt en timme sent var det nästan fullsatt kändes det som.

Förseningen av konserten hade nog med två saker att göra, 1) fint folk kommer alltid sent, och 2) det blir MKT bättre effekter med lamporna, vilket är otroligt viktigt för kent, när det är mörkare ute. Av de tre kentkonserter jag varit på så var denna näst bäst. Bäst var helt klart den första, Turné 19 på skeå-travet för tre år sedan. Tyvär lär det dröja länge till nästa turné enligt Jocke Berg himself. Innan sista låten drog han till med "vi ses nästa gång år... 2035" Får väl se hur det blir med det, det är ju trots allt 27 år kvar tills dess och ingen blir ju yngre, inte ens mr. Berg.

Bäst var helt klart, som vanligt, som väntat, Mannen i den vita hatten. Den är väl alltid bäst, inget snack om saken. Det kan ju iofs ha att göra med, som Jocke Berg, skrytig som han är, sade "detta är kanske den bästa låt som någonsin har skrivits på svenska - Mannen i den vita hatten". Jag kan inte annat än att hålla med. Och sen när konfettin kommer i mitten av sista extraversen så är lyckan total! Det var även kul att dom tog upp några gamla låtar, så som "Saker man ser", "kevlarsjäl" och "blåjeans" som man aldrig hört live tidigare. Finaste låtarna var helt klart "kevlarsjäl" och "747" som är värsta fina låtarna som man lätt kan snyfta lite åt om man råkar vara lite känslosam vid tillfället.

Kent är helt enkelt bäst, vilket jag insåg ett antal gånger under gårdagens konsert, och var varje gång tvungen att vråla det till hanna, som självklart höll med. Jag tror att Kent är min lilla drog. Jag funderar bara på hur underbart det hade kunnat vara om Luleåkalaset hade tackat ja till Kent. Då hade dom spelat ikväll, vilket hade betytt Kentkonserter två kvällar i rad för mig. Kan det bli bättre?! (Troligen inte!!)

Och om ni ville veta så var jag på samma plan som Sanna Nielsen och Boppers idag, häftigt va?! ;)

/PPGD back in da house
Publicerat: 2008-08-02 @ 18:12:10


Uppladdning


Just nu pågår stor uppladdning inför kvällens Kent-konsert. Vi kör på högsta volym så vi får hoppas att grannarna inte är allergiska mot Kent. Konserten drar igång 19.30 så vi ska börja bege oss mot folkparken och lejongropen kring 18. Det betyder tidig middag, och det var planerat paella, så nu står Oscar och hans bror i köket och lagar maten medans jag och Hanna gör vårt bästa för att installera Oscars nya ljudkort i datorn. Vadå ombytta könsroller? ;)

Idag har vi haft en latis-dag, det enda ordentliga vi gjort är väl att vi hämtat ljudkortet på posten och spelat lite aquagolf. Det sistnämnda blir man väldigt fort beroende av, men vi lyckades slita oss efter vi tre delat på en stor hink. Men vi hade nog utan problem kunnat bli kvar flera timmar till!

Nu ska vi dra upp volymen på 110% och dansa runt i lägenheten innan vi springer iväg till lejonparken!

 Nu ska vi på KENTKENTKENTKENTKENTKENTKENTKENTKENTKENT!! Tredje gången gillt ;)

Btw, jag kommer nog inte hem, detta är ju som chartersemester, 30 grader varmt, frukost på balkongen och såsa runt på stan och annat kul hela dagarna ;)

/PPGD on the Kentkonsert! 
Publicerat: 2008-08-01 @ 16:58:52



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!