@work

Kolla, snyggaste knapparna vi fått på jobbet! Brukar inte vara så mycket för såna egentligen, men en melloknapp måste man ju bara ha! Är nice att vi är sponsorer till mellon här på jobbet, då får vi (såklart alla kunder också) lite roliga spel, recept-tips och grymma priser på snacks och mello-mat. Heja Coop!!

Publicerat: 2012-01-31 @ 18:48:30


Träning

Shitpomfritt va taggad jag känner mig att sätta igång med träningen igen. Innan vi for iväg till Ghana körde jag stenhårt i en månad på Helex. Hade tänkt fortsätta där nu när vi kom hem, men då det öppnar ett nytt gym som har samma slags gruppträning som jag vill gå på, för halva månadspriset jämfört med Helex, så var inte valet så svårt för mig. Enda jobbiga är att jag har gått och väntat i över en månad på att dom ska öppna. Men imorgon - då tusan! Visserligen jobbar jag och sen är det basket, men måndag är jag ledig, så då blir det att trääääna! Ska bli supernice, känner mig som en uppsvälld, dallrande gele-klump. Typ. Och det känns så slösigt att mina fina rosa träningskläder ska måsta ligga i garderoben, där ser ju ingen hur fina dom är!

Bästa av allt? Dom har ZUMBA!!! ♥


Publicerat: 2012-01-28 @ 19:16:43


KALLT!!!

Fyyyy så jag fryser idag alltså! Helt sjukt kallt både ute och inomhus. Undrar om dom slagit av värmen här på jobbet, eller vad felet är? För det är inte bara jag som fryser, vi går alla runt och huttrar.. Och ute skulle det enligt termometern vara minus fem. Jo tjena, inte om man räkna med vinden iallafall. Blåser kallt nå jävulskt, nä huvva. Nu börjar det nog bli dags att fara utomlands igen..!

Publicerat: 2012-01-27 @ 14:58:14


Natti natti

Har jobbat massor och varit trött som en idiot på senaste tiden. Min lediga dag idag orkade jag inte göra mer än att fara in till stan och handla lite. Annars ides jag bara slöa i soffan. Skönt ändå! Har trots allt jobbande, plus allt annat som tagit upp min tid, hunnit börja kolla på tv serien Revenge. Riktigt bra faktiskt! Inte för att jag är helt fast än, men den verkar väldigt lovande :)

Nu = godnatt, eftersom att imorgon = jobb igen..!

Publicerat: 2012-01-26 @ 23:33:37


Efter!!

Här är resultatet av tapetseringen. Jag är supernöjd! I vardagsrummet är det en fondvägg med lite mönster och resten är typ ljust ljust grå, nästan vita. Och i hallen blev det randigt i vitt. Bilden blev riktigt kass på grund av att det inte finns någon som helst ljuskälla i hallen, men det är skitfint i verkligheten iaf :)

Och i princip ALLT är ju bättre än det som var..!

Publicerat: 2012-01-19 @ 11:58:37


Efter??

Juste. Resultatet av tapetseringen kommer nog upp imorrn. Dom vart klara igår, men hann inte fota i dagsljus varken då eller idag. Men som sagt, förhoppningsvis imorgon. Hur som helst är jag supernöjd!

Publicerat: 2012-01-19 @ 00:32:42


Mittinatten

Har just kommit hem från en mysig helkväll med tjejorna. Vi käkade tacos, kollade film och sa hejdå till ides som far tillbaka till LA imorgonbitti :(

Nu är jag hemma och nedbäddad i sängen, dock alldeles ensam ikväll då karln min jobbar natt. Kan nog inte somna riktigt ännu tyvärr, då jag fortfarande är lite speedad av allt socker i godisarna som vi tryck i oss ikväll. Så innan det blir godnatt så ska jag nörda på lite med mitt kära Sims 3 (ja jag är typ 5 år)

(Värt att ha så många stolar kring bordet när det bara bor en person där??)

Publicerat: 2012-01-19 @ 00:30:30


Före..

Nu äntligen har målarna vart här och satt igång med makeovern av vårat hem. Spackling och takmålning har dom redan gjort klart, så nu får vi vänta tills imorrn när dom kommer och sätter upp tapeterna. Hoppashoppashoppas vi valt bra tapeter! Fast allt är väl iofs bättre än det som är nu..!

Här har ni "före"bilderna, dock med spackel, men ändå.

Publicerat: 2012-01-16 @ 10:56:32


SEMI <3

tänk om vi alltid kunde vara tillsammans, ladies <3
saknar NTI-tiden...!

SEMI - från fel håll :)
Publicerat: 2012-01-14 @ 22:08:08


Lördag

Ja, ni kan väl gissa vad vi gör denna lördag.. SEMI är samlat, vilket såklart måste firas! Skål!

Publicerat: 2012-01-14 @ 20:49:43


Solen!!!!

Publicerat: 2012-01-14 @ 12:04:07


Nano

Välkommen till familjen du pluttiga lilla iPod. Helt ok att Apple erbjuder sig att byta ut min nano 1st generation till en helt ny 6th generation. Gratis. Tack snälla Apple! Inte för att jag är i så stort behov av en till podd, men den här kan man ju knipsa fast i kläderna när man tränar till exempel. Perfekt!

Publicerat: 2012-01-14 @ 10:23:39


KORS I TAKET!!

Helt jävla otroligt, kolla vad som låg innanför dörren nu när jag kom hem. Kan knappt tro att det är sant! Ett mirakel måste ha inträffat!! Halleluja, eller vad säger man?!

Publicerat: 2012-01-09 @ 17:35:22


Folk??

Okej, allvarligt? Vem f*n går runt i skinnjacka och utan både vantar och halsduk när det är 20 grader kallt? Herregud, visserligen är det ju inte mitt problem, det är ju dom som fryser och får lida för det, men ändå. Man börjar ju frysa bara man ser dom... BURR!!

Publicerat: 2012-01-09 @ 13:39:41


Folk!!!

Det bästa av allt med mitt jobb måste nog vara den sociala biten. Varje dag möter jag massor med människor, bara genom att göra mitt arbete. Detta är ju såklart underbart, man vet aldrig vem man kommer att möta (förutom stammisarna) och vara med om! Igår fick jag till exempel höra att jag var lik lady gaga, om jag var hennes syster? Nja, inte riktigt kanske. Stunden senare kom två unga tjejer och undrade om dom kunde få en kram. Why not? Haha.

Och idag har jag träffat två gamla vänner/bekanta som jag inte sett på superlänge. Hur kul som helst att se dom!

Och inte att förglömma, även min moster kikade in här för någon dag sen och överraskar mig lite. :)

Underbart med folk!

Publicerat: 2012-01-08 @ 20:35:16


Hur göra?

Bara äckliga godisar kvar i skålen och hockeyn börjat först om en å en halv timme. Är det värt att hålla sig vaken? Kanske orkar mig igenom första perioden. Men som sagt, utan karra kan det bli tungt..

Publicerat: 2012-01-06 @ 00:39:57


Hehe

Oops, råkade visst glömma en must i frysen över natten. Inte att rekommendera. Blev en ordentlig mustfontän när vi skulle till öppna den, så all kolsyra försvann. Bara att kasta bort och köpa nytt.. Knappt nå onödigt :(

Publicerat: 2012-01-05 @ 15:34:33


Vackra Luleå!

Idag är jag LEDIG! Nice! Trots det så är jag i farten tidigt, då jag haft lite ärenden att fixa på morgonen. På en stund ska jag hoppa på bussen in mot stan för att möta storebror, och kolla lite på slutrean som tydligen håller på nu.

Annars har jag i ha planer för dagen vilket är extremt skönt, är så less på att stressa runt mellan allt som måste hinnas göras hela tiden.

Publicerat: 2012-01-04 @ 10:17:47


Vad är det som är SÅÅ svårt??

Men alltså, allvarligt. Hur jävla länge ska det ta för com hem att skicka ett jävla programkort?! Beställde ett den 11 december och lovade att jag skylla ha det inom 3 dagar. Men det visade sig när jag ringde dom den 22a, att dom skickat kortet till fel adress. Dom lovade då att lägga om abonnemanget till rätt datum, och skicka ett nytt på en gång.

Den 29 december hade vi fortfarande inte fått något programkort, så jag ringde kundtjänsten IGEN. Ja då har dom tydligen skickat ett kort, men först den 28e.. Och denna gång var jag extremt noga med att fråga om adressen stämde, vilket den tydligen gjorde. Men hur faaaaaaaan kommer det sig då, att efter ÄNNU en vecka så har vi FORTFARANDE inget programkortshelvete???!!!!

Börjar bli jävligt less på att leva med endast svt 1 och 2, samt TV4 och TV6. Vet ni hur värdelösa program det är? Och förstå va många bra filmer jag missat under julen. Allt för att Com hem inte har förmågan att skicka ett jäkla brev!!!!

Publicerat: 2012-01-03 @ 18:02:13


GOTT NYTT ÅR!!!!

2012!! Helt sjuuuukt, var ju nyss 2006...!

Publicerat: 2012-01-01 @ 02:19:35



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!