Housewife - igen!

Fredag idag och jag är så ledig man bara kan bli! Fast bara för att man är ledig betyder det inte alltid att man inte gör något. Vaknade lika tidigt som alla andra dagar idag, och följde lillasyster till vårdc. Det gick rätt så fort och när jag kom hem var det ingen ide att gå och lägga sig igen. Lägenheten såg ut (och luktade) som en jävla svinstia, så det var bara att sätta igång och städa! Som jag konstaterat så många gånger tidigare - jag blir värsta hemmafrun när jag är ledig! Men vafan, man hinner ju inte städa annars och jag hatar när det är rörigt. Plus att man känner sig så himla duktig och nöjd med både sig själv och med det man åstadkommit när man är klar.

Klockan är alltså just precis innan 11.30 nu och jag har varit uppe skitlänge och hunnit med en massa massa grejer redan! Hur härligt är inte det? Ska nog alltid (nästan iaf) börja gå upp rätt så tidigt när jag är ledig! Sover man längre än 10 så blir det oftast bara att man slösar bort hela dagen och får ändå inget gjort...

Nu måste jag käka lunch och sen blir det nog vidare funderingar kring mitt eventuella stundande inköp... ;)
Publicerat: 2009-08-28 @ 11:28:53


GÄSP

Usch fy blä och gäsp, jag vill bara gå hem! Jag vet att jag inte ska klaga, jag ska vara glad att jag har ett jobb osv. och att alla alltid jobbar 8 timmar så jag ska inte klaga dom dagar jag gör det, för alla andra klarar ju det galant.. Men ärligt talat så är jag säker på att jag inte är gjord för att sitta stilla framför en dator och nöta samma sak om och om och OM igen! Jag behöver ett (någorlunda) omväxlande och lite mer fartfyllt arbete. Något mer stimulerande. Det är frustrerande ibland att sitta här, jag som är så fruktansvärt rastlös av mig håller ibland på att spricka. Nå men som sagt, men får vara glad dessa dagar om man har ett jobb. Tyvär så har jag inte mitt drömjobb för tillfället och ibland blir man bara så lesssssssssssssss. typ som nu alltså.

Var bara tvungen att skriva av mig lite... BLÄ
Publicerat: 2009-08-25 @ 15:17:48


090825

Måste börja med att skryta om hur himla duktig jag var igår! Först jobbade jag heldag (inte det lättaste må jag säga) och sen, hör och häpna, var jag på GYMMET! Jag vet, jag är också chokad! Ja, så gymmet fick alltså sitt första besök av mig på 3 månader igår. Och jag planerar faktiskt att återvända dit inom en ganska snar framtid igen.. kanske imorgon rent av?

Annars känner jag mig deppig att det officiellt är höst nu. Skolorna började imorgon och det innebär höst. Tyvärr. Jag saknar redan sommaren och känner att jag behöver bli uppiggad och uppmuntrad. Och med tanke på att jag fått lön idag så vet jag det perfekta botemedlet - Shopping! ;) Tyvär hinns det inte med idag då det är raka vägen till fotbollsplanen efter jobbet, men det kommer ju en dag imorgon också, right?

Nu är det dags för del 2 på jobbet idag, later!
Publicerat: 2009-08-25 @ 14:01:12


Shopping-skörden

Hoppas att alla hade en trevlig fredag igår, för det hade då iaf jag! Hade som sagt besök som blev väldigt lyckat. Vi blev 6 st plus en hund, och som tur var hade Älsklingen gjort mat så det räckte till alla och blev över! Idag har mamma och lillebror varit över och födelsedagsfikat. Jag vet, blir ett jävla tjat om det födelsedagsfirandet, men alla kan ju olika dagar så då är det bara att sprida ut det = mer tårta till oss, haha ;)

Hann som tidigare nämnt med en liten shoppingrunda igår mellan minna pass på jobbet, hittade dessa grejer, som jag alla var i stort behov av. Såklart!

tre färgglada ljuslyktor som ska hängas ut på balkongen så det blir myspys och man kan sitta där ute i gungorna och dricka vin och socialisera!

En mysig varm stickad lång tunika från Gina som blir perfekt till ett par jeansleggings eller stickade strumpbyxor när det börjar bli kallt ute

Sist men inte minst fick även ett par nya leggings följa med hem, då jag råkade pajja mina befintliga i morse!

Nu ska vi iväg på 60-års fest. Ha en nice Lördagskväll!
Publicerat: 2009-08-22 @ 17:43:54


Äntligen fredag!

Sitter nu åter igen på jobbet efter att ha haft LÅNG lunch - 3 timmar. Har hunnit ut till Bergnäset och käkat lunch, sprungit en vända på staden och även hälsat på min mamma en liten stund. Jag har faktiskt lyckats shoppa lite, men resultatet kommer upp senare..

Direkt efter jobbet måste jag rusa hem, för ikväll får vi gäster i form av pappa & co.. Dom är bjudna till oss kl 18 och jag slutar 18,15, men det löser sig! Det blir afrikanst till middag och sen blir det så svenskt det kan bli - fika! Fika är ju ett måste när pappsen hälsar på, så enkelt är det!

Nu är det dags att jobba
Publicerat: 2009-08-21 @ 15:01:18


Housewife?

God morgon! Vad gör folket idag? Någon som vågar sig ut i kylan? Själv är jag ledig hela dagen och har just diskat från gårdagens kalas. Svärföräldrarna kom över en stund och hade värsta (!) tårtan med sig, mums! Sen vart det jättesen middag då Honey inte kom hem från träningen förrän 21. Men god var den! ;)  Nu ska jag ta igen mig en stund, käka lite frulle och sen är det bara att bege sig ner till tvättstugan. Tvättkorgen har svämmat över för länge sen, så det lär nog ta mer eller mindre halva dagen att tvätta.. kul..

Shit, jag blir verkligen värsta hemmafrun när jag är ledig! Men eftersom att det ändå är skitkallt ute och folk jobbar så finns det ändå ingenting kul att göra, så då kan man ju lika gärna göra dom där tråkiga grejerna och sen känna sig jätteduktig och slippa den där ångesten man har om man vet att det är ett helt berg med disk som väntar på en och att man varken har tvättat eller städat på flera veckor. Som sagt, bättre att få det gjort medan man ändå inte har ngt anat för sig!

Nu är det frulle som gäller, ha en fin torsdag!
Publicerat: 2009-08-20 @ 10:32:47


design..

Jaha, det här med bloggdesign orkar jag inte riktigt med. Jag läste ju webbdesign på gymnasiet, men som alla vet så börjar man ju bli till åren och minns inte allt viktigt. Plus att vi hade en mkt märklig lärare i det ämnet så det blev inte så mkt lärt under den kursen. Anyway, det där med rosa blogg kändes inte helt rätt idag, så det fick bli lite grönt istället. Kanske blir rosa någon annan dag, det vet man aldrig.

Det är väl bäst att jag traskar in till köket och börjar marinera kyckling inför kvällens festmåltid - älsklingen fyller nämligen 22 idag så jag ska laga mumsig kyckling med potatisratäng - mmmm, mums!


btw, idag kommer söta lilla STIG til luleå! ♥
Publicerat: 2009-08-19 @ 18:31:48


HEJ!!


Under sommaren så har min blogg fått ligga nere pga att jag kände att jag inte hade något vettigt att komma med, plus att jag vart upptagen på andra håll. Tidigare har jag vart periodvis bra, periodvis dålig på att uppdatera, men nu tänkte jag ge detta nedrans bloggande en ärlig chans. Har faktiskt börjat läsa en del nya bloggar den senaste tiden och i och med detta har suget efter att själv skriva ner mer eller mindre onödiga och väldigt vardagliga saker bara ökat. Så nu, i brist på annat, bestämde jag mig för att återuppta bloggandet. Hur långvarigt det blir får vi väl se, hehe..

Nå vad har hänt sen sist då? Ja inte för att jag minns vad jag skrev i sista inlägget, men kort och gott kan man väl säga att det vart sommar - och allt vad då det innebär. Sol och bad tänker nog många då.. Visst, under en vecka i Bulgarien med Sara, men annars har det vart ganska mkt jobb för min del under denna sommar. Så de stunder jag vart ledig har jag till största del tillbringat med min sambo, hemma, och haft det mysigt och bra. Har även hunnit med en liten sväng till Alnö där jag numera har släktingar. Och jag säger så bara det - vilket jäkla ställe!! Jag vet inte om det berodde på vädret, luften, folket eller vad det var, men jag vart helt förälskad i stället! Dit SKA jag återvända, så enkelt är det.

I övrigt har väl allt rullat på som vanligt, gjort lite dittan och lite dattan, kollat på fotboll och bakat muffins. Blivit fadder och fått vikariat på jobbet. Fyllt 20 och klippt värsta luggen. Nå nu ska jag iaf sätta lite rosa färg på bloggen så allt känns rätt igen. Och innan ni vet ordet av så kanske jag har bloggat igen!

Tack för visat tålamod och hänsyn (som det brukar stå efter vägarbeten!)

Publicerat: 2009-08-19 @ 18:20:13



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!