blääääääääääää

Men fan alltså! Det där gick ju inte ALLS som man ville :( Visst, Sverige hamnade på en skuperdupermegaotroligt bra tredje plats, sjukta bra egentligen. BRA GJORT ERIC SAADE! Men UK hamnade typ.. sist... Och ett så konstigt land som Azerbadjan (vet inte ens hur man stavar det) vann. Vet inte ens vars det ligger?. Nej, jag är inte helt nöjd. För en gångs skull hade man 2 länder som man verkligen hejade på, och så lyckades man ändå inte pricka in rätt vinnare...

Men faktiskt. När vi gjort en sammanställning av alla våra superopartiska röster så hamnade Azerbadjan på en delad fjärde plats! (9 av 15 möjliga poäng) så vi var ju inte TOTALT ute och cyklade iaf.

Imorgon ska jag fan ladda ner "Popular" och lägga in den på min iPhone, faktiskt. Nu är jag supertaggad på Eurovision. Men jag måste nog inse att det är slut för detta år och ett heeeeelt jäkla år till nästa gång.

Jag har iallafall haft en SUVERÄNT UNDERBAR kväll men mina underbara brudar♥

Imorgon blir det bulgarien!
Publicerat: 2011-05-15 @ 01:06:33


Spännande!!

Herregud, nu börjar det dra ihop sig! Har just avverkat alla 25 låtar, och poängsatt alla, MYCKET rättvist och objektivt, Såklart... I toppen har vi (heeelt oväntat) UK och Sverige. Vadå tjejröster? Haha. Svaga för söta pojkar eller?!


Jag blev utsedd till ansvarig för röstningen, och jag erkänner, jag fuskade lite och gav UK 3 gånger max-poängen, hehe. Och jag insåg just att jag missat att rösta. Så om UK inte får bra poäng av Sverige nu så vet ni ju vem som är ansvarig...

Nu ska vi försöka genomlida dessa otroligt dåliga mellanakter och dricka upp drinkarna som vi blandat, så vi får göra ännu bättre drinkar till röstningen (och hopefully) vinstfirandet. Så håll nu tummarna för TUSAN.

LETS GO SVERIGE OCH UK! ♥
(ni skulle ha sett hur fint vi dansade och sjöng framför TV'n med Eric Saaaaade och jublade, det ni, det skulle dragit hem många 12:or)
Publicerat: 2011-05-14 @ 23:21:32


ESC



Nu kör vi!! Ikväll är det äntligen dags, årets upplaga av Eurovision Song Contest. Och detta år blir det större och bättre än någonsin. Vi har redan laddat med en massa god mat, smarriga snacks, och goooooda drinkar. Det ska bli en kanonkväll!

Just nu sitter Snygg-Moa och Söt-Sara och löser korsord, och jag har fått i uppgift (eller snarare helt frivilligt tagit på mig) att göra en fin scoreboard för kvällen. Måste ju kunna poängsätta kläder, accesoarer, snygghet, dans, show och allt det där viktiga. Låten spelar inte så stor roll.. ;)

Under tiden laddar vi upp med hög musik, massa surr och annat kul. Heja SVERIGE! (och England, man måste ju hålla på sina barndomsidoler♥)

Publicerat: 2011-05-14 @ 15:37:44


ESC del 1

Varför är det så himla svårt komma sig för att laga mat när man är ensam hemma? Mamsen är på flyget och kalrn min är på träning. Jag själv har vart hemma över en timma efter jobbet, men ingen mat har lagats än, trots att jag sitter och är hungrig. Men nej, eftersom att ingen är hemma och tjatar på mig så får jag inget gjort. Haha, hur lat får man va? Jag skulle nog svälta ihjäl om jag bodde själv en längre tid. Eller nej, då skulle jag leva på kakor, choklad och mackor. Jättebra. Verkligen.

Ikväll kommer min Sara hit. Det är semifinal 1 i Eurovision Song Contest, och vi ska naturligtvis följa den. Vi måste ju ha koll på motståndet tills på lördag då det är den stora finalen!

Nörd? Ja.

Mamsen har lovat att köpa med sig choklad från arlanda också, så vi ska nog klara kvällen galant.

Men först var det mat, ja. Om jag nu kommer så långt...
Publicerat: 2011-05-10 @ 18:46:03


Sommar!

Shit alltså, vilket galet underbart väder det är/har varit idag! Har varit hos pappa hela dagen och solat, krattat och bakat tårta. Så lyxigt med en villa med en stor och härlig gård. Så enkelt att bara gå ut och njuta, sååå enkelt och mysigt! Skönt också att jag för en gångs skull fick vara ledig en dag när man kan njuta av vädret också. Skulle egentligen vara ledig 3 dagar nu, men har blivit inkallad till imorgon också. Men vi är ju hemma i Luleå för att jobba och tjäna pengar nu, så då är det lika bra att sätta igång!

Till helgen så SKA jag iaf vara ledig, för då blir det eurovision song contest, go mat, drinkar, sigstar, och en massa surr med mina brudar! Och sen får i helt enkelt se vad som händer :) nu ska jag ut i solen och njuta lite inkans det blir för kallt igen,

Later darlings!
Publicerat: 2011-05-09 @ 17:08:16


På begäran

fina skor är alltid bra ♥

Vars fan har värmen tagit vägen? Man hann vänja sig vid solsken och en massa plusgrader. Och nu är det typ 3 plus och sol ibland.. Inte bra!

Imorgon ska jag för första gången på flera veckor jobba ett pass som inte är till 22. Kommer kännas superlyxigt att gå hem redan kl 19.

Idag har jag iallafall hunnit med en heldag med mina brudar, först en sväng på stan med lunch och sen hamnade vi hemma i Smal-Moas soffa med wii-spelande och slötittande på tv. Vi har även satt igång att planera nästa helg, det är mycket att förbereda och ordna så det gäller att sätta i gång i tid ;)

Nu har vi klagat på att vi är hungriga i typ en timme, så jag ska ta tag i brudarna och se om det finns något intresse att fixa nån mat ikväll..
Publicerat: 2011-05-04 @ 19:32:56



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!