Less

Nu ska ni få höra här. Det värsta med att vara arbetslös är inte att inte ha ett jobb. Eller jo det kanske det är, för man har ju inga pengar heller. Men det finns ännu en jävla skitsak med det hela - alla satans blanketter som ska fyllas i! Har fått en jobbcoach (bra för vad??) som vill att jag fyller i ett helt häfte med frågor, tex "vilka är dina starka sidor?", "vilka sidor vill du utveckla? Vad behöver du för att stärka dessa?", "Vilka är dina långsiktiga mål? vad gör du om 6 månader eller 5 år? Konkretisera.". Ja, ni fattar. Som världens förhör! Hallå, om jag visste vad jag gjorde om 5 år eller om 6 månader skulle jag väl inte behöva sitta här med dom här papperna. Och inte att tala om försäkringskassans aktivitetstödsblanketter (många långa svårstavade ord där). Inte speciellt svåra att fylla i egentligen bara man vet hur man ska göra, men dom är så sjukt ologiska och man fattar ingenting. Nå, det är tur man får lite pengar av dom iaf, annars skulle man aldrig idas en lägga ner en sekunds tanke på det..

Nu har jag åtminstone fyllt i dom flesta frågorna i det där nedrans häftet, det får för tusan räcka!


Publicerat: 2010-08-30 @ 18:11:43


Mätt

Det är helt sjukt hur mätt jag var igår när jag kom hem! Det blev grillat av alla dess slag igårkväll på våran lilla personalfest. Karré, korv, diverse grönsaker, hemgjord potatissallad, diverse såser, västerbottenspaj, med mera! Plus en sjukt god efterrätt på det. Nå jag känner mig då fortfarande mätt, men har klämt i mig en liten macka till frukost för säkerhets skull. Men kul hade vi då, och skitmysigt var det. Det är roligt att träffa och lära känna sina arbetskamrater utanför konsums portar!

Idag är det fredag och Sara har åkt iväg till Karlstad.. Blir tomt utan henne här i Luleå. Men jag ska självklart åka och hälsa på hon! Men det får bli senare, nu måste jag he mig iväg till jobbet.
Publicerat: 2010-08-27 @ 08:25:44


Hemma

Hemma hos mamma har man det alltid bra. Maten lagas, tvätten tvättas, golven dammsugs och maten handlas. Av någon annan än en själv! Det är helt sjukt hur bortskämd man kan bli. Och utan att ens be om det. Hallå mamma, jag är ju vuxen nu, du BEHÖVER inte göra allt, snälla jag kan också hjälpa till ,det gööör inget. Nej men det gör tydligen inget för mamma heller att hon får ta hand om sin lilla dotter igen. Nåja, får se hur bortskämd jag verkligen kommer hinna bli under dessa två veckor! Bara att bo typ i stan är ju skitlyxigt.

Nu ska jag drälla iväg ut på stan med min ängel, som kommer att lämna bland annat mig här hemma för Karlstad redan imorgon. Helt jäkla sjukt. Vi har ju känt varandra i 15 år och nu flyttar hon till en helt annan världsdel (nåja, landskap iaf - se bara hur långt bort det är!!). Så en sista runda på stan och lite lunch är väl det minsta man kan begära. Sen blir det jobbfest med grillning, all night long :)
Publicerat: 2010-08-26 @ 10:54:12



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!