Söndag

Åååh det är helt sjukt hur mycket jag behöver möbler på balkongen! Just nu är det bara några par med fotbollskor och en sopskyffel som står här, inte så mysigt med andra ord. Väldigt dystert snarare.. :/

Jag städade åtminstone hela balkongen igår, så nu vågar man sitta här utan att bli lortig!

Publicerat: 2012-04-29 @ 15:38:33


Lördag

Med risk för att låta extremt svensk nu - men shiiiiiiit pommes vilket sjukt jävla underbart väder det är idag!!!

Tyvärr har vi inte hunnit skaffa nå balkongmöbler ännu, så jag sitter på en blommig picknickfilt ute på balkongen och gör mitt yttersta för att försöka rädda kvar lite bränna från Turkiet! Extremt najs förresten med balkong i söderläge! Kommer bli sjukt bortskämd med det i sommar ;)

Publicerat: 2012-04-28 @ 16:12:00


Instagram

Ja nu har jag också blivit fast. Instagram heter mitt nya beroende. Känns som att bloggen kommer få lida lite för det.. Hursomhelst känner jag mig lite sen med hela instagramgrejen, men jag har faktiskt haft appen hur läge som helst, men inte idats engagera mig i den förrän igår. Bättre sent än aldrig :)

Bästa filmen på TV ikväll förresten, TV3 kl 20.00!

Publicerat: 2012-04-27 @ 12:48:41


Jag är inte rädd för mörkret

Nog för att jag är ledig idag, men jag har ändå fullt upp. Igår när jag kom hem låg nämligen nya Kent-skivan och väntade på mig! Rätt najs att förhandsboka grejer, då kommer dom hem automatiskt rätt dag, och man behöver inte ens tänka på det.

Skivan går nu på högvarv, och blir bara bättre och bättre för varje låt jag hör! Om bara solen kunde komma fram nu så skulle detta vara den perfekta lediga dagen - vår, Kent och solsken! Nu får jag nöja mig med Kent och halvkallt. Nå, inte fy skam det heller :)

Publicerat: 2012-04-26 @ 12:33:05


Burrrrrr

Shit pommes vilken skitvår detta är! Snart första maj ju, men ingen sol så långt jag kan se... Kan meddela att det var rätt så deprimerande att landa i ett snötäckt Luleå när vi kom från 35 graders värme i Turkiet. Får väl se om det blir nån sommar i år, verkar inte så
:(

Ikväll är det iaf match på Tunavallen. 2-0 till notas efter 20 min :)

Publicerat: 2012-04-24 @ 19:19:32


SEMESTER!!

Heeeelt otroligt så himla trött jag är! Jag har ÄNTLIGEN klarat mig igenom mina 11 jobbdagar utan ledighet, och är helt matt. Har inte vågat slappna av förrän nu. För slappnar man av, så tappar man farten, och det blir svårt att komma igen..

Borde laga mat, för magen kurrar. Borde börja packa, men innan dess borde jag tvätta, och det innebär att jag måste gå hela vägen till tvättstugan och boka ett pass. Plus att det typ är kört att få det pass man vill ha om man inte bokar typ ett halvår i förväg :(


Nä, nu kändes allting jobbigt och detta vart ett himla dystert inlägg.
Men positivt:
- klarat mina 11 jobbdagar
- ledig i 10 dagar
- myskväll med min karl tonight
- fira Moas b-day imorgon (extremt sent)
- turkland på lördag

Slutsats: kanske inte så dåligt ändå :)
Men, jag måste bara få lite energi någonstans ifrån.. Kanske borde köpt med mig lite redbull hem?
Publicerat: 2012-04-12 @ 18:02:59


Olivers

Ojdå, råkade visst gå ut igår trots allt. Vart helt plötsligt supertaggad, då jag hoppade i nå dugliga kläder och for in till stan. Det var väääärldens längsta jävla kö, så jag funderade på att fara hem igen, men ibland ska man ha tur. Mötte storebror som stod allra längst fram, så jag smög mig in i kön och var inne på 2 minuter ;)

Vi hade riktigt kul, men shit va mycket folk det var, helt crazy. Men jag hade ju iofs inte räknat med nåt annat!

Nu sitter jag på jobbet, IGEN! Dag 8 av 11, så snart är jag i mål. Är totalt otaggad idag däremot, men det är bara att härda ut, om 5 dagar drar vi!!

Publicerat: 2012-04-09 @ 16:30:59


Gääääsp!

Vilken jävla toffel jag är. Min karl var ut med två polare igår, men jag stannade hemma. Idag ska dom ut igen, krogfesten you know. Funderade på att hänga med, men det kändes extreeeemt jobbigt. Jobbat 7 dagar nu och har 4 kvar, dessutom jobbat kväll hela helgen. Känns som att jag gör rätt i att stanna hemma för att orka med resterande dagar.

Det blir jag, HIMYM och sandwichglass ikväll istället. Men nog tusan hade det vart kul med lite partaj...

Publicerat: 2012-04-08 @ 23:17:59


Snyggmoa!

GRATTIS PÅ 23-ÅRSDAGEN MIN FINA FINA MOA! <3

Publicerat: 2012-04-05 @ 12:34:26


Jobbajobba..

Håret blev inte speciellt rött, tyvärr.. Mest bara lite mörkare blont med lite lätt rött.. Nå men det är en bra början iallafall!

Just nu jobbar jag för fullt, är på dag 3 av 11, innan jag får vara ledig och fara iväg. Nå men det är ju självförvållat så jag får låta bli att klaga ;) ska hurta iväg på zumba ikväll efter jobbet, önskar bara att det var mer än ett pass per vecka..

Se vilken snygging jag har <3

Publicerat: 2012-04-04 @ 13:05:49


Ny färg!

Ny årstid betyder ny hårfärg! Har gått runt med utväxt och ojämnt färgat hår ett bra tag nu.. Så jag kände att det var dags att åtgärda det nu. Sen jag färgade håret blont igen efter min rödhåriga period förra våren, så har jag längtat tillbaka lite till det rödaktiga. Så nu har jag gjort slag i saken och köpt en rödblond färg som ligger i. Hoppas bara att det inte blir Pippiorange som det blev förra våren ;)

Publicerat: 2012-04-01 @ 18:31:14


Turkiet

Ååååh va najs! Om 2 veckor ligger jag på en vaaaarm och solig strand i Turkiet. Ska bli så underbart, och så snart. Men innan vi får fara så blir det jobbmarathon med början imorgon. 11 dagar utan vila, sen en ledig dag och sen far vi. Gud så himla skönt och kul det ska bli, jag längtar!

Hotellet ser väl inte så himla tråkigt ut heller? ;)
13 dagar, 9 timmar och 21 minuter till avgång..
Publicerat: 2012-04-01 @ 11:49:36



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!