Om bröd

Vareviga gång man handlar så måste man köpa kopiösa mängder med bröd, det är liksom alltid slut. Och även om det inte är helt slut hemma så vet man att det kommer bli bröd- och frukostkris inom kort om man inte släpar hem mer bröd. Och tillråga på allt så är ju bröd inte speciellt billigt heller. Så jag har fått en grym idé, som i princip bara har fördelar: jag ska börja baka bröd själv! Några av fördelarna är: man slipper köpa det hela tiden, jag har någonting att göra på dagarna, det är betydligt nyttigare och alldeles säkert billigare i längden, och hur gott är det inte med hemmabakt, nybakt, varmt bröd, direkt från ugnen?! Mums, och usch så bortskämd sambo jag kommer att ha, haha. Men det kan han behöva! Så om det är någon som har ett gott och bra brödrecept så är det väldigt välkommet!
Publicerat: 2010-01-14 @ 16:31:59


14 Januari

God eftermiddag. Fram till i måndags har jag haft lov, nyårslov kan man kanske kalla det. Eller varför inte förskjutet jullov? Nu har i alla fall "allvaret" satt igång igen. Folk går till jobb och skola och själv har jag börjat försöka vänja mig vid livet som hemmafru. Inte arbetslös eller arbetssökande, för jag hatar dom orden, då tankarna dras till arbetsförmedlingen på en gång, vilket väl aldrig är kul?!

Igår satte jag även igång med träningen igen. Såg att jag inte vart på gymmet sen oktober, hehe. Så det var verkligen på tiden. Jag har tänkt försöka bli av med alla extrakilon som på något roligt sätt lyckats klamra sig fast på min stackars mage, höfter och framför allt lår! Dom ska väck, om det så kräver att jag hänger på gymmet 5 dagar i veckan. Det är ju ändå inte som att jag har så mycket annat för mig.

Nu blir det att återgå till hemmafru-sysslorna, disken kallar!
Publicerat: 2010-01-14 @ 14:36:13



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!