Dagens partydjur

Haha, spelet "animals in the city" blir bara roligare och  festligare för varje gång jag spelar det! Idag är jag tydligen en Romantisk flamingo som hoppar runt som att den håller på att kvävas, haha! Det är ett sånt simpelt och onödigt spel, but still helt underbart! Try it noooooooow
Publicerat: 2009-03-30 @ 11:51:52


WHY?!

Jag måste ju bara säga, att det är så himla typiskt! Just när det börjat bli vår, solen lyser och det är plusgrader, ja då kommer en dag som igår då det snöar mer än man tror är möjligt på en dag, och förstör allt! Dessutom hade jag hämtat min cykel från mamma i lördags och hade hoppats på att börja cykla överallt nu. Men nej, såklart måste det ju snöa en meter då... suck

Nu till något roligare som hände igår! Jag och Angle återupplevde en del av våran barndom då vi satte oss och byggde lego! Vi byggde upp huset med alla olika rum som vi hade förut, vi byggde även gården, hästhagen, husvagnen och landskapet där piraterna krigar mot indianerna, haha! bilder kommer senare under dagen :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen är det dags för en sen frukost!




Btw, igår blev jag en discohamster i det roliga spelet som jag tidigare berättat om ;)
Publicerat: 2009-03-30 @ 10:43:23


Vad är detta?

På senaste tiden måste jag säga att jag har fått många märkliga samtal och sms. Eller inte många som i flera hundra, men iaf fler än man normalt får. Det började för 2 veckor sedan, en person ringer mig från ett nummer jag inte känner igen så jag svarar inte. Får ett tag senare ett sms där det står ngt i stil med "hej, kan inte sova hos dig idag, kram Lilly". Okej, tänker jag då, så bra, jag hade då inte tänkt sova med någon lilly! Nej, men jag svarar och säger att hon nog måste fått feel nummer, att jag inte känner någon Lilly.

Så igår fortsatte detta, får ett sms från ett nummer jag inte heller känner igen, men det visade sig vara från en på jobbet, så det var ändå inget konstigt. Men det konstigaste av allt var igår kväll när jag och Sara var på stan, känner hur jag får ett sms och antar att det är från min sambo, eftersom att det 9 gånger av 10 faktiskt är det. Plockar upp mobilen och set ännu ett för mig okänt nummer. Jaha tänker jag då, ännu en som fått fel nummer. Sms:ete lyder:

Hej heter Magnus bor i småland.. hittade ditt nr på mitt gamla nr.. funderar på vem du är? ålder? var du bor? hoppas du vill svara.. Kram

Haha, vars i hela världen får alla människor mitt nummer ifrån?! Visst om det var någon typ härifrån, men jag känner för tusan ingen i småland, och ingen som bör ha mitt nummer heller! Fast sen kom jag på att det kan ha ngt med ssu att göra.. Men den enda Magnus jag kommer på som jag känner till från ssu bor i Örebro.. Nå, jag har dåå inte svarat än iaf, tror inte jag kommer göra det heller. Kanske senare, haha.

Nu ska jag iaf iväg och agera vikarie, ha det gött och se upp för alla galna sms:are. Får förresten kanske byta nr, så alla idioter slutar höra av sig, har ju ändå hittat min drömtelefon nu! Bye bye
Publicerat: 2009-03-27 @ 08:54:48


Spännande spel!

Jag är en Godis-Ponny, bara så att alla vet.

Det var väldigt längesen jag var in på spela.se nu, hängde alltid på den sidan förr när man gick i skolan, haha ;) Anyway, gick in där nu för att jag helt enkelt kände för att spela lite! Hittade ett spel som hette "Animals in the city - vilket partydjur är du idag?" i kategorin "tjejer", så jag testade det.  Man fick välja mellan olika bilder, jag antar att man skulle klicka på den man tilltalades mest av. Tillslut kom det fram en liten Häst och det står

DU ÄR EN GODISPONNY



i rosa och blinkar stort. Jaha, det hade jag ingen aning om måste jag då säga, fast det låter ju inte så illa. Jag gillar ju godis och jag antar att ponnysar är väl ganska snälla. Så jag antar att det var en bra sak..?

Spelet kan du testa här
Publicerat: 2009-03-26 @ 16:56:29


Våffeldagen!

Grattis på våffeldagen! Yeey, hör och häpna, jag har faktiskt ätit våfflor till lunch, och det blir våfflor till middag också. Åkte in till stan idag i brist på annat, men jag vart less innan jag ens hoppat av bussen. Så jag ringde mamma som just hade gått på lunch, hon skulle till mormor och käka våfflor så jag hängde med. Så det blir alltså VÄLDIGT mkt våfflor denna dag!

Nu känns det som att hela detta inlägg handlar om mat/sånt man kan äta, för nu tänkte jag skriva om glass, haha. För jag har faktiskt varit sugen på en sandwich-glass hela dagen idag och hela dagen igår, så när jag var i stan så tänkte jag passa på att sätta mig i vårsolen och käka min efterlängtade glass. Men det var ju så kallt, trots solen, plus att min sambo var anti glass så det får bli en annan gång.. :(
Publicerat: 2009-03-25 @ 15:13:07


Just another day

Okej, jag vart lat, jag tog bussen... Till Willys alltså! Igår. Jag tog bussen och åkte och köpte lite bröd, jag tycker att det känns som att jag köper bröd var och varannan dag. Vette tusan vars allt bröd tar vägen.. Jag köpte förresten en stooooor burk med lingonsylt nu också, och denna gång så läste jag MÅNGA gånger innan jag var säker på att det var just lingonsylt. Vill inte göra om mitt misstag och komma hem med ännu en megaburk hallonsylt när vi redan har massor, haha. Anyway. Jag lagade även god middag igår, köttfärsbiffar i tomatsås med pasta. älsklingen blev väldigt förvånad när han kom hem att jag lagat mat! Om jag ska vara ärlig så blev jag också lite förvånad..

Idag har jag inte gjort nå mkt mer än vanligt, vart och tränat en sväng, kollat på Greys anatomy och vart ut med den usch så äckliga komposten! Vanliga sopor har jag inget problem med, men komposten önskar jag kunde gå ut med sig själv, huvva! Anyway, imorgon är det den stora VÅFFELDAGEN, men det lär nog inte bli några våfflor för min del, tyvär. Har inget våffeljärn, så det får väl isf bli om man går ut och käkar våfflor (where?!) eller om man går hem till mamma och tigger lite våfflor på den stora dagen  ;)

Nu måsta jag tänka på middag. IGEN...

Publicerat: 2009-03-24 @ 17:39:43


Solen!

Länge sen sist nu igen. Fast det är kanske inte så konstigt med tanke på det underbara väder som har varit. Jag har faktiskt varit förvånadsvärt bra på att ta tillvara på det och vara ute i solen och röra på mig. I onsdags var jag på friluftsdagen med lillasyster och hade det riktigt kul och mysigt. Åkte skidor, pulka och solade! Och på lördag tog jag, Kanu och mamma sparken och lite matsäck och begav oss ut på den underbara isvägen. Trots att sötsambo var lite nervös att gå på isen först så gick det bra, han klarade det galant och tyckte det var riktigt kul med sparken!

Idgar däremot har jag inte hunnit vara ut nåt. Tog sovmorgon, sen städade jag lite och kollade på tv. Så just när jag tänkt gå iväg och handla så kommer sambo hem, så vi satte oss i soffan och mös istället. Men nu har han stuckit igen, så jag ska bara ta på mig nåt ordentligt så ska jag knalla iväg till Willys. Eller kanske ta bussen. Får se hur pass hurtig jag känner mig egentligen! ;)


Publicerat: 2009-03-23 @ 13:57:47


Bilder

Har lagt upp lite nya bilder nu från den senaste månaden. Har varit så lat på att ladda in bilder från kameran till datorn, men nu har jag äntligen gjort det alltså. Så det finns spännande bilder att beskåda på min pixbox!
Publicerat: 2009-03-17 @ 15:28:25


Vår

Våren, solen och takdroppandet är här!! Äntligen! Både igår och idag är/har det varit helt galet bra väder. Jag tror att säkert hälften av all snö redan har tinat bort. Kändes så när jag gick hem igår iaf! Men det är ju inte så konstigt när det är strålande sol och typ 10 grader varmt. UNDERBART! Jag måste nog gå ut i solen nu, känns ju dumt att sitta inne när det är så fint ute, plus att jag får använda min nya jacka nu, alltid lika roligt eftersom att den är så fiiin! ;)

Håll alla tummar i världen för vårat plannja ikväll förresten, för om dom förlorar så får dom alldeles för tidigt sommarlov, vilket jag inte tycker att dom ska få. dom har så bra betalt så dom ska minsann inte få tidig semester OCKSÅ. Nån rättvisa får det väl vara?!


Hoppas förresten bara att det finns nån snö kvar imorgon, för då ska jag faktiskt, hör och häpna - åka längdskidor!! I know, helt galet. Nå nu är det ut i solen som gäller :)
Publicerat: 2009-03-17 @ 11:20:01


Gardiner

Yes, idag är det gardiner som har varit den stora grejen eller vad man då ska säga.. Mamma ringde på morgonen (12.30) och sa att hon skulle komma förbi med mina gardiner som jag glömde vid flytten, det hela slutade med att vi var iväg på dollarstore och köpte ännu fler gardiner och gardinstänger och en massa annat i den genren. Fast det blev inte precis som vi tänkt oss, vi bytte iofs gardinerna i sovrummet och det blev sååå mkt bättre nu, men i vardagsrummet är det fortfarande no gardiner, har vart så sen vi flyttade in. Illa illa.. Men nu behövs bara såna där ringar så ska allt vara perfekt sen!

Ikväll är det tvättkväll. Jätteroligt. Nej, men det måste ju göras, så det är bara att bita ihop. Har mkt mer tvätt än jag trodde och bara 2 (!) timmar i tvättstugan. Förstår mig inte riktigt på tvätttiderna här ännu.. En del pass är 7 timmar och detta ikväll är ju bara 2.. Nå men det blir nog bra. Storebror kommer ju hem snart också, ska bli spännande att höra alla hans upplevelser :)


Nu är det dags för sen middag, nån african sås. Hoppas det inte är fööör starkt, blev nog med det igår när vi fick thailändskt!
Publicerat: 2009-03-15 @ 19:59:24


Husmor

Jag har varit tillbaka ganska länge nu, men jag har inte idats blogga sen jag kom hem. Resan var lyckad, sviten håller i sig och jag gjorde några riktigt bra köp som jag är väldigt nöjd med! kanske kommer upp lite bilder sen om jag ids, men jag lovar inget ;)

Den här veckan har sett ut ungefär som vilken annan som helst. Jobbat nån timme, kollat på tv, hängt med angle osv.. Det som är annorlunda denna gång är att jag lagat mat, det är minsann inte varje vecka! Jag kände bara att jag ville laga mat en dag, så jag åkte och handlade och ställde mig vid spisen och var galet huslig. Ngn mer än jag som är chockad?! Har planer på att laga mat nån mer dag inom en snar framtid, tänkte göra nå biffar i tomatsås som låter väldigt goda, men vi får väl se, haha. Idag blir det iaf, vi lunchade med mamma och käkade hur mkt som helst, så vi får väl se om det blir ngn middag över huvudtaget.. Lite plättar kanske.

Nu ska jag slänga mig i soffan och glo lite på tv. BTW, jag tror att jag är nästan frisk nu, wohooo!
Publicerat: 2009-03-12 @ 17:24:13


i'm off!

Jaha, sitter här nu med väskan packad. Om ca en halvtimme kommer min privata taxi och hämtar upp mig och då bär det av mot Luleå airport. Kanske inte kan uppdatera under helgen om våra äventyr, men det gör jag annars sen när vi återvänder. Kommer nog ändå blii mest shopping och sånt om jag känner oss rätt, haha. Ska även luncha med lite olika folk som råkar befinna sig på rätt plats vid rätt tillfälle ;)

Våren är ofta ett tillfälle då det kommer många nya bra låtar, så jag tänkte ge ett låttips hära, men jag har lite beslutsångest. Laddade ner en massa låtar igår och tidigare i veckan, men jag är redan kär i allihopa. Kanske får bli en "gammal goding" som jag har lyssnat på iaf nån månad nu, men den blir bara bättre och bättre:

The Killers - Spaceman
 

Nu är det bara 20 min till skjutsen kommer, bäst att packa det very very last stuff, bye for now!!
Publicerat: 2009-03-05 @ 08:08:50


Måndag

Sara, kolla din mail!
Hanna, hoppas du trivs på nya jobbet!

Själv är man fortfarande lite snorig och jävlig, men det är ngt jag försöker att inte tänka på. Fast jag måste bli frisk innan torsdag annars kommer jag få mkt problem och sara kommer bli less på att jag klagar och gnäller hela tiden. plus att jag inte vill smitta mer folk än nödvändigt..

gick och la oss strax efter 21 igår, var såååå himla trött. Trots att klockan bara var typ 21 så kändes det som att den var minst 3 timmar mer. Vette fan varför jag var så trött, hade ju ändå inte gjort nåt på hela dan.

Btw så är jag megaless på vintern med alla dess snöstormar och iskalla vindar som gör att man inte kan befinna sig utomhus. Ska de ändå vara vinter så kan det väl vara -3 och strålande sol som det var i helgen?! annars kan det väl lika gärna bli sommar tycker jag.

Nu ska jag gå och krya på mig lite, byebye for now!
Publicerat: 2009-03-02 @ 16:28:40


söndagförmiddag... jättespännande

jag hade nästan glömt att jag hade en blogg. ibland när jag inte bloggar på några dagr så brukar jag ändå tänka att jag ska/borde göra det men kommer mig ändå inte för.  Men nu har jag inte ens tänkt att jag borde skriva eller att jag haft ngn ide om vad jag kan skriva.

Nå iallafall..

Sitter på jobbet och har rast nu. Jobbar endast 2,5 h idag, onödigt tycker nog de flesta, men jag tar tacksamt emot alla tänkbara timmar jag kan få.  Denna gång var det min bror som skänkte bort dessa timmar så han skulle få lite sovmorgon!

Ikväll fortsätter mest troligt filmkvällen som påbörjades igår. Eftersom att vi hade tvättstugan samtidigt som vi skulle se film så hann vi bara se två st, en av dom vad high school musical 3! Jag tycker verkligen om dom filmerna, jag vet inte varför egentlgen, men dom tilltalar mig! Ikväll blir det bland annat Step Up 2 The streets.

Nu måste jag back to work i 53 minuter till :)
Publicerat: 2009-03-01 @ 13:07:03



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!