Ändrade planer

Detta blev en konstig dag. Inget fel med det, men den blev inte som jag tänkt mig riktigt.. Strax efter 7 i morse så ringde dom och ville att K skulle komma och jobba. Så det var bara att avboka tvätt och diverse andra ärenden för dagen. Fick sedan veta att jobb nr 2 hade ringt på morgonen och ville att han skulle komma och jobba ikväll, vilket är dumt att tacka nej till. Så då fick vi avboka alla kvällsplaner också.. Nå, pojken måst ju få jobba för tusan! Jag fick mig iallafall en sväng till min Sara istället, vilket självklart inte är så dumt det heller! Och nu tänkte jag köra igång en bana i Rollercoaster Tycoon.

Åh! Idag har förresten iPhone 4 kommit i vitt ♥ Underbara skapelse. Jag vet inte varför, men jag är som förälskad i vita iPhones. Hade jag inte köpt min för några månader sen så hade jag absolut slagit till på en vit nu, utan tvekan! Jag tror det är det att jag tycker att apple-prylar ska som vara vita, med tanke på dom tidiga iPod-modellerna. Den är bara såå vacker ♥
Publicerat: 2011-04-28 @ 18:56:28


Latarsel

Snacka om att jag känner mig som en jävla soffpotatis. Typ varje morgon vaknar jag av att min man är påväg upp och klä på sig för att fara ut och springa. Va fan, vem orkar göra sånt? Lat som jag är så sover jag ända tills han kommer tillbaka, och lite till. Idag iddes han inte springa på morgonen, så han är ute nu istället. Och vad gör jag? Jo, jag sitter inne och nördar vid datorn istället. Och sen klagar jag på att jag gått upp i vikt. Konstigt då..


Jag ska nog ta och köpa mig ett månadskort på Helex. Svindyrt men det kan vara värt det. Jag hatar att springa och jag hatar att gymma (ensam), så det blir nog Helex och köra för fullt en månad eller två nu innan sommaren och jobbet drar igång på allvar. Ja, det blir nog bra. Plus att jag slutat äta smågodis. Jag äter endast choklad nu, och helst bara på helgerna (förutom i nödfall).

Vi får väl se hur många timmar denna teori håller. Sånt här brukar ju rinna ut i sanden rätt fort faktiskt. Men på Helex har jag ju Sara som kan köra med mig och se till att jag inte latar ihop totalt ;)
Publicerat: 2011-04-27 @ 18:04:44


treåetthalvt

Ledig idag, och solen skiner! Nog för att den skiner i princip alla dagar nu för tiden så får man akta sig för att ta det för givet. För innan man ens hunnit märka så har solen lyst klart och det är vinter igen. Men det är väl några veckor kvar tills dess hoppas jag...
Det gick superbra att jobba igår. Trots att det var ett långt pass så gick det väldigt snabbt. Det var nog tack vare det bra sällskapet :)

Idag ska jag och karln min ut på stan och käka glass (om inte solen hinner försvinna) och sen blir det storheden en sväng.

Idag har vi förresten varit tillsammans 3,5 år! Helt otroligt att pojkstackarn stått ut med mig så länge ;) Och helt otroligt hur sjukt snabbt tiden går..! ♥
Publicerat: 2011-04-27 @ 11:48:17


Tillbaka till vardagen

Årets påsk är nu officiellt över, och tur är väl det. Fan vad man äter och proppar i sig sjukt mycket mer när det är "högtider". Fika, godis, mat, efterrätt, mera fika, mera mat, ännu mera godis. Och sen samma sak flera dagar i rad. Helt galet.

Det har hursomhelst varit en underbar påsk! Har haft fullt upp sedan i Torsdags med diverse påskmiddagar och utflykter. Har hunnit träffa typ hela släkten på papís sida flera gånger om = underbart. Det är så kul när alla kommer hem och har tid att umgås under lov och högtider. Annars blir det ju inte så ofta som alla hinner träffas och umgås en hel helg.

Jag har hunnit vara i "fjällen", busa en hel dag med Anton & Leo, spöa alla i Wall Street och TP och käkat fläskfilé-hamburgare.

Nu är det bara att återgå till vardagen med jobb och försöka minska ätandet till normala mängder igen. Kanske även motionera lite? Fast nu ska jag inte lova för mycket!

NU = JOBB!
Publicerat: 2011-04-26 @ 11:57:12


JÄVLA SKIT!!!!

Fan, och jag som räknade med att fira ikväll. Men nu är det bara att ta ut skumpan från kylen, smälla sönder alla ballonger och ta av sig partyhatten, och hoppas på nästa säsong istället. Eller kanske då nästa. Eller kanske den efter det. Ja, vem fan vet? (inte meningen att det skulle rimma)

Plannja förlorade den femte och avgörande semifinalen ikväll mot Sveriges helt klart kaxigaste och minst ödmjuka lag, nämligen Norrköping. Fy fan. Nej, jag vet inte vad jag ska säga. Kan bara konstatera att Micke Lindkvist passar bra in i det där gänget....

Jag är såklart väldigt besviken, men allra mest arg. Arg på Plannja, arg på Norrköping och arg på domarna (såklart). Men mest arg är jag faktiskt på att man i Plannja inte börjar pressa och ge 110% förrän det är några få minuter kvar och man ligger under med nästan 20 poäng. Jag förstår bara inte varför man inte gör det tidigare? Säg i första perioden eller nåt....

Nu är säsongen hursomhelst slut. Att vara arg hjälper inte nå mer. Jag hoppas bara för allt i världen att Sundsvall ser till att ta hem guldet till Norrland igen, där det hör hemma.

GO SUNDSVALL!!
Publicerat: 2011-04-20 @ 21:35:59


Early morning..

Jag vet inte varför, men just nu kommer jag bara på rubriker på engelska. Nå, jag får vara glad att jag ens kommer på någon, oavsett vilket språk det blir på..

Idag har jag gått upp helt sjukt tidigt, 8.15 klev jag upp och hoppade i duschen = helt otroligt! Sen har jag degat på, ätit frulle i en halvtimme, haft klädångest typ 20 minuter, bytt lakan i sängen, och bara vandrat runt hemma och förundrats över att klockan är så himla lite! Måste strax åka iväg till jobbet (trots min lediga dag) och hämta mitt visa-kort. Klantarsel-jag glömmer alltid kortet i byxfickan.

Ska försöka vara ute en stund idag och njuta av solen och plusgraderna. Det är ju ändå helt fantastiskt att man kan vistas ute nu utan långkallingar och dunjacka ♥
Publicerat: 2011-04-18 @ 10:11:03


Just another Sunday

Blä va trött och seg jag känner mig idag! Blir femte jobbkvällen på 6 dagar idag. Jag hatar att gå och lägga mig i princip direkt när jag kommer hem, så jag brukar lägga mig och titta på serier på datorn. Oftast tittar jag på nååågra avsnitt för mycket och klockan hinner bli en aning för mycket. Det innebär att jag sover alldeles för länge nästa dag och hela dygnsrytmen blir fucked up.

Jag har alltså inte gjort så mycket annat än sovit, ätit och jobbat senaste veckan. Förutom att städa, titta på film och försöka att inte äta 5 kg godis varje dag. Med andra ord, inget spännande alls. Därför blir det megatråkiga inlägg här, sorry!

Ha en mysig söndag, nu sticker jag iväg och jobbar. Imorgon är det ÄNTLIGEN måndag!!!

vem vill förresten följa med mig utomlands i maj?
Publicerat: 2011-04-17 @ 14:18:46


Snart..!

Har fått onda blickar och hintande kommentarer av min Snygg-Moa att jag borde sköta min blogg liiiite bättre. Jag håller med, och ber om ursäkt för dålig update. Jag hatar ouppdaterade bloggar. Ändå låter jag min egen falla ner i skiten....

Just nu jobbar jag väldigt mycket, jobbar nästan alla kvällar denna vecka. Jobbade även endel förra veckan. Utöver det så har jag och mamma pysslat med ett hemligt litet projekt sedan förra helgen, och ännu en hemlis kommer att avslöjas nästa vecka. Plus att det är påsk snart och storebror är hemma. Påsken kommer bli helt underbar, den är nästan fullbokad redan.

- Skärtorsdag blir det nog middag hos mami
- Långfredag har Lena en surprise hos papi
- Påskafton firas hos kusin Marie
- Påskdagen blir nog en klassiskt lugn söndag. En tur till mormor kanske?
- Annandag påsk åker storebror hem, tråkigt nog...

Sen blir det back to reality med jobb och allt vad det innebär. Men det brukar trots allt vara skönt med lite vardag efter typ en vecka med högtider, fika, middagar, karra och annat underbart.


Nu ska jag slänga i mig lite lunch och sen he mig iväg mot jobbet, ha en fin fredag! ♥
Publicerat: 2011-04-15 @ 14:00:35


Addiction..

Hur lite får man ha att göra egentligen?
Blev så rastlös här om dagen att jag startade igång ett av mina gamla favoriter när det kommer till dataspel, nämligen Rollercoaster Tycoon. Helt underbart spel!♥

Det är bara såå jobbigt att varje bana tar sjuukt länge att spela igenom, även fast man redan klarat alla mål på en tredjedel av tiden. Så man hinner gott se igenom en halv säsong av typ SATC undertiden man spelar. Ingen större utmaning med andra ord, men ett kul och mist sagt beroendeframkallande tidsfördriv!
Publicerat: 2011-04-04 @ 19:43:07


Spelsöndag

Vaknade i morse av doften från nybakade bullar. Kravlade mig upp och in till köket. Där var mamma i full fart med bullbak och diskning. Så det blev bulla till frukost, det var svårt att motstå ;) Sen skulle hon iväg till mormor och hjälpa henne med tvätten så jag bestämde mig för att följa med. Är säkert hundra år sedan jag var här sist. Så nu har vi spelat en hel massa kort och även hunnit fika och käka lasagne. Ikväll blir det en lugn kväll, förhoppningsvis är det någon bra film på tv, men det brukar det ju aldrig vara så varför skulle det vara idag? :/ Nu bär det av hemmåt i värmen, det är otroliga 10 grader varmt idag!
Publicerat: 2011-04-03 @ 18:20:22


Moa med knuff

Har just kommit tillbaka från go-middagen. Vi lyxade till det med förrätt och allt! Nu har maten iallafall sjunkit och vi är redo för nästa aktivitet - Moa med knuff (även känt som drinking ludo). Lär även bli lite vin, singstar, och en heeeel del tjejsnack! Perfekt SEMI-aktivitet med andra ord, önskar bara att våran Ides var här också. ♥

Måste också passa på att göra lite gratisreklam för födelsedagsbarnets fina blogg! Den hittar ni HÄR! ♥
Publicerat: 2011-04-02 @ 20:36:54


Confession...

I know, det har inte blivit så bra uppdatering sen den där matchen.... Mitt humör var inte lika strålande efter matchen som den var före, vilket kanske är förstående...

Nu är humöret däremot reparerat och partyhumöret (nästan) på topp igen. Ikväll är det nämligen kalas som gäller! Snygg-Moa ska firas med finmiddag, vin, moa-med-sup och eventuellt utgång sen. Blir garanterat superduperkul, det blir det alltid med mina underbara brudar ♥


Nu är det hög tid att hugga tag i sminkväskan. Bussen går om en timme, och jag har inte ens börjat än..
Publicerat: 2011-04-02 @ 16:39:54



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!