Ajaj!


Buu, jag har superont i mitt knä idag igen! Så himla less på att gå runt å ha ont. Konstigt nog så är det oftast på sommaren jag får ont, men å andra sidan så är det ju på sommaren jag är mest aktiv också. Ute och joggar, tränar, jobbar mer än annars.. Antar att det kan ha med det att göra. Trist bara att behöva gå runt och ha ont. Och sååå himla cool är det faktiskt med ett knäskydd heller..
Publicerat: 2012-07-31 @ 11:54:17


Klänning


Nästa söndag är det dags för dop. Det är lille Albin som ska döpas, och det ska bli himla mysigt faktiskt! Så sent som idag lyckades jag (äntligen och mot alla odds) hitta en hjälte som kunde ta mitt jobbpass så att jag fick möjlighet att gå på dopet. Nu är det bara ett problem som återstår - vad tusan ska jag ha på mig?!

Bra att för en gångs skull börja fundera på det i god tid, så jag hinner beställa nån ny klänning Oftast börjar jag tänka på det på allvar först en, max två dagar före, och då är det helt klart för sent att hinna beställa något. Och att gå runt i butiker och leta efter något som man verkligen behöver fungerar ALDRIG. Men som sagt. Vad. Tusan. Ska. Jag. Ha. På. Mig?

Snabbkollat lite på nelly och hittade några fina klänningar. Måste bara tänka och fundera lite!
Publicerat: 2012-07-30 @ 20:41:09


Mountain Lion

mjaaaau, enda kissekatten jag inte är allergisk mot!


I guess it is about time. Den nya kissekatten har funnits tillgänglig på Appstore i flera herrans långa dagar, och jag har inte uppdaterat ännu, vilket är rätt otroligt! Visserligen funkar väl allt bra som det är, men ni vet ju hur det är, klart man vill ha det nyaste och coolaste ;) Men framför allt så vill jag uppdadera pga att Mountain Lion och iOS 6 (som kommer i höst) kommer att funka grymt mycket bättre tillsammans än vad nuvarande operativsystem gör. Synkroniseringen mellan alla diverse appleprylar blir smidigare och enklare. Så det ser jag fram emot :) Lika bra att börja uppgradera på en gång då, speciellt när jag nu fick en stund över.
Publicerat: 2012-07-29 @ 16:05:05


Söndag

Så himla störande, är det bara för mig blogg.se-appen tjorvar? Har aldrig riktigt tyckt att den där appen har varit så fantastisk, men den har ju liksom fungerat att blogga med iallafall. Men helt plötsligt en dag så gick det inte att publicera ett inlägg. Provade att logga ut och logga in flera gånger, men det hjälpte inte. Och nu funkar det inte ens att logga in! Har till och med tagit bort hela app-skrället och installerat den igen, men fortfarande samma problem :( Så himla störande, då det inte funkar nå bra att uppdatera med mobilen om man inte har appen heller, går inte ens att lägga till bilder då :(

Hoppas det löser sig snart, börjar bli himla less att det inte funkar!
Publicerat: 2012-07-29 @ 15:57:09


Jobblördag

Buuu så himla långtråkigt! Hela dan igår Hade vi i princip NADA att göra på hela dan. Eftersom att det nu är helg, vilket brukar betyda att allt lugnar ner sig, så lär det inte bli mer att göra direkt. Fine, skönt att slippa stressa och jobba ihjäl sig, meeen, det är ju kul att ha ngt att sysselsätta sig med!
Nå, vi får väl försöka stå ut, se det som en chans att vila upp sig. Men segt bara att tiden ska gå så söligt!
Publicerat: 2012-07-28 @ 10:54:05


Nähä..

Det blidde ingen titt på lägenheten ikväll. Dom som skulle kika på våran kom hit typ en timme senare än vi bestämt, och sen skulle dom iväg nån stans, så vi fick inte se deras idag. Däremot skulle vi få komma imorgon istället. Men jag är om möjligt ÄNNU mer skeptisk nu än tidigare. Det enda dom sa om våran lägenhet var att den var så himla stor. Jo, men hallå? Ser ni våra nya golv? Våra fina tapeter? Att vi typ fixat en massa? Öh nej, det verkade dom inte ens lägga märke till. Och om man inte bryr sig i hur det ser ut i en lägenhet som man eventuellt tänkt flytta till, så känns det som att man inte bryr sig i hur det ser fint ut där man bor för tillfället heller. Känns inte så lovande. För mig är känslan, läget och utseendet på en lägenhet et viktigaste. Därför ska vi inte stressa och byta med första bästa. Vi har ingen panik. Det är ändå två hyror kvar att dela med vår inneboende innan vi måste betala hela hyran själva. Men hellre avvakta och hitta den perfekta lägenheten än att stressa och ta första bästa (som vi ändå inte skulle trivas i), bara för att det ska gå fort. Nä, vi har bestämt att vi har tid och råd att bo här åtminstone några månader till ifall att vi ändå inte skulle hitta rätt. Bara att fortsätta kika vidare och hålla tummarna att vi lyckas få tag på nåt bra :)
Tåååålamod!
Publicerat: 2012-07-25 @ 23:20:19


Lägenhetsvisning

Våran inneboende har härmed sagt upp sin del av längeheten till oss. Skönt, men samtidigt inte. Skönt att bo bara jag och min darling, men samtidigt betyder det att vi måste flytta. Eller betala en hyra på 7k varje månad. Egentligen är vi inte direkt sugna på något utav det. Men vi har insett att pengar är kul att ha till annat än bara boende (även om det är viktigt att bo vackert och underbart). Så nu börjar jakten på en ny lägga.

Vi la ut våran befintliga lgh på bytes i förrgår, och i morse hörde en kvinna av sig och var intresserad. Hon har en trea på gården ovanför och behöver ett större boende. Så hon kommer vilken minut som helst och kikar här, så springer vi över till henne sedan och kollar hur det ser ut där!

Först blev jag supertaggad, men sen fick jag veta vilken lgh det handlar om, och då blev jag lite skeptisk.. Sjävla bostaden är säkert himla fin, det är mer läget jag inte gillar.. balkongen åt helt fel håll, parkeringshuset rakt utanför sovrumsfönstret, betongbalkong, mm. Men jag ska försöka gå dit med ett öppet sinne och se iallafall!

Återkommer med resultat..
Publicerat: 2012-07-25 @ 19:38:36


Disk, disk, disk..


Nu har jag allvarligt talat fått nog! Så fort man ätit något så blir det disk. Och som alla vet så är det inte så himla kul att diska. Samtidigt är det inte speciellt roligt att ständigt ha ett växande diskberg i köket. Trots att det är "snabbt och enkelt" att ta i tu med disk-h-vetet så fort man har ngt litet så är det inte alltid speciellt roligt. Nä, huvva. Disk suger!

Vad kan man då göra åt detta fasansfulla problem? Ja tack och lov så existerar det en himla smart uppfinning som kort och gott kallas för "diskmaskin"! Och tänk då vilket himla sammanträffande att det trillar ner reklam om rea på diverse diskmaskinsaffärer i brevlådan var och varannan dag, samtidigt som jag får lön typ... imorgon? Är inte det universum som sänder mig ett tecken?

Och förresten så är det väl bättre att satsa tiden man annars diskar, på att fara och träna istället? För det är det jag och Hannie gör nu för tiden. Och då behöver jag ju någons som sköter om diskberget här hemma när vi försöker bli fit för beach hösten nolltolv.

Jag vet då vad jag ska spendera min lön på denna månad!
Publicerat: 2012-07-12 @ 11:05:09


Sooooool!!!

Kan inte klaga på vädret idag alltså! Extremt najs! Måste bara hitta någon som vill sitta på en uteservering med mig hela kvällen ;)

Publicerat: 2012-07-08 @ 15:05:38


Snart helg

Sista rycket nu innan jag tar helg! Visserligen blir det ett rätt långt ryck (slutar kl 19), men ändå. Känslan att det är fredag och du har en ledig helg framför dig - grymt!

Har förresten inte kommit mig för att bygga ihop min nya hemnes ännu. Den står i kartonger på hallgolvet.. Vad har hänt med mig? Förut hann jag knappt ut från dörrarna på Ikea så var möbeln byggd, placerad och inredd. :/

Nå, Hanna och Jenny kommer på besök ikväll och jag vet att åtminstone Hanna (garanterat Jenny också för den delen!) är grym på att skruva och bygga Ikeamöbler, så förhoppningsvis blåser dom liv i mina förlegade handywoman skills ;)

Nu - 15 minuters powernap på soffan innan dagens jobb drar igång.

Publicerat: 2012-07-06 @ 10:45:03


Färdig!

8 timmar senare är vi tillbaka i bilen på väg hem. Vi har gått och gått och gått och gått och gått... Ja ni fattar. Sen så har vi ju såklart shoppat lite också. När vi åkte dit skulle A ha ett toa-skåp, mamma skulle ha muffinsformar och jag skulle ha hemnes avlastningsbänk/sideboard. Det slutade med att inget av det fick följa med oss hem. Dom två förstnämnda var slut, och jag hittade nå mycket tjusigare och bättre än det jag tänkt från början. Så jag är mycket nöjd. Nu gäller det bara att komma hem och få bygga ihop spektaklet :)

Publicerat: 2012-07-03 @ 19:54:34


Ledig!

Kan ni förstå vilket fantastiskt sammanträffande denna dag bjuder på - jag är ledig, det är SOMMAR, och, vi är på väg till ikea! Typiskt bara att det skulle vara kanonväder just exakt samma dag som det blir ikea, men va tusan. Solen och värmen ska finnas kvar till helgen så jag får sola då istället!

Får se om det blir någon ny Hemnes-möbel till samlingen idag. Risken finns ju, och jag har länge spanat på en gobit till vardagsrummet. Jag kommer nog inte kunna hålla mig från att slå till ;)

Publicerat: 2012-07-03 @ 10:51:55


Röd!

Hoppsan, ingen aktivitet här på ett tag.. Hur som helst så vart håret efter många om och men tillslut färgat. Och ja, det blev rött. Eller, kanske snarare rost-orange! Först kändes det extremt konstigt, men nu har jag börjat vänja mig. Överlag så är jag riktigt nöjd faktiskt.

Något annat jag är mkt nöjd med är att solen verkar ha hittat tillbaka till Luleå samtidigt som jag är ledig imorgon. Håller tummarna för najs väder imorgon!

Nu - middag hos moder med alla bröder

Publicerat: 2012-07-02 @ 18:01:01



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!