090622

gick upp tidigt som SATAN idag; 05.50 ringde klockan, började nämligen 7,00. Det är inte kul vill jag meddela! Men faktiskt hellre det än att jobba sent på typ kvällen och natten.. Har vart ganska fint väder idag, men jag har hållt mig inne då jag ändå tyckt att det kännts ganska kallt, fast jag ska nog ge mig ut på en liten promenad om en stund om jag ids..

Egentilgen skulle Angle komma hit ikväll och vi skulle planera och fixa, men det har blivit ändrade planer så vi får ta det på onsdag ist för det är ju fotobll imorgon så då går det inte heller. Ska ist till mamma en sväng, kika på nå möbler och mattor och lite sånt om det är ngt jag vill ha då det är en gammal moster till henne som ska flytta och rensa.

Nu ska jag då iaf börja packa lite och sen blir det en promenad innan jag måste in igen och laga lite mat lagom tills sambo kommer hem från träningen. Ha en mysig måndagkväll, snart är det imorgon och då ska man upp tidigt och jobba igen.. kul va?!
Publicerat: 2009-06-22 @ 17:32:38


Sun(ny)day!

God morgon! Hoppas att allas midsomrar har vart bra. Det har iaf min. På midsommarafton åkte jag, mamma och sambo till udden och kollade när alla dansade små grodorna. Jag ville självklart vara med men mamma vägrade och Kanu hade ont i foten, så då kunde jag ju inte ens tvinga honom ;) Så vi vandrade runt lite och mötte då några kompisar och deras söta lilla son. Han var för liten för att dansa detta år, men nästa år, då jäklar ska jag ta med han i ringen och dansa och alla andra kan skratta och tycka att vi är töntiga om dom vill, haha!

Nå sen åkte vi iaf till mormor och käkade mumsig middag och massor med jordgubbar, tårta, glass, choklad.. Ja det var som att det inte var så planerat, för vi hade dubbla uppsättningar efterrätt. Man behövde inte direkt gå hungrig därifrån. Och tur var väl det då jag jobbade 4 h natt. Dom timmarna gick faktiskt förvånadsvärt fort, vilket ju självklart var skönt då jag var sjukt trött.

Så igår gjorde vi verkligen INGENTING. vi sov till 12, käkade frulle, åkte och handlade, kollade på tv, käkade pizza till middag (orkade verkligen inte laga nåt), lyssnade/kollade på Sudan - Ghana och sen gick vi typ och la oss. Och helt plötsligt var det en ny dag! Och inte vilken dag som helst, utan dagen då vi ska på lilla Antons dop! Söta, gulliga lilla Anton, som faktiskt har blivit väldigt stor nu, jämfört med första gången jag träffade honom. Små bebisar växer sååå fort! Nå det ska bli jättekul iaf, har aldrig vart på dop (förutom mitt eget, men hur mkt minns man av det?!) Ska ha nån fin sommmarklänning på mig, nu när det blev så fint väder.

Hoppas alla får en fin söndag!
Publicerat: 2009-06-21 @ 10:10:39


Torsdag

Ja då var det midsommar igen då. Eller imorgon iallafall. Har aldrig riktigt firat midsommar i hela mitt liv. Visst, vi har väl dansat kring stången och sjungit små grodorna när vi var små, men inte så mkt mer än det. Inte att jag minns så mkt av det här med sill och potatis och så. Jag vet inte om det beror på att jag var för liten så ja inte minns att det hänt, eller så är det för att det aldrig helt enkelt firats så mkt midsommar i min familj. Så i och med det så känner jag att det inte gör så mkt att jag jobbar midsommaraftonsnatten. Man kan ju supa och käka potatis en annan dag, eller hur? Plus att man tjänar gaaalet mkt mer än att jobba typ en vanlig tisdag. Så imorgon kväll när alla ni har käkat klart eran sill och potatis, och sitter där vid lägerelden och spelar gitarr, dricker öl och sjunger för fulla muggar, ja då hoppar jag in i tjänst, haha. Nå men som sagt,det är bara bra att tjäna lite extra pengar, spec när vi ska iväg på en liten tripp nästa vecka..!

Idag är det torsdag och där med tvättstuga. Jag är så himla huslig och hemmafruig känns det som! I tisdags gjorde jag värsta middagen till min man, jag bakade även en stor plåt full med mumsiga muffins åt honom! Och idag ska jag ju som sagt tvätta, och eventuellt (observera EVENTUELLT) även kanske dammsuga och diska. Fast nåt måste ju gubben i hushållet också göra, så jag kanske nöjer mig med att tvätta ;)

Annars är det väl bara att förbereda sig för kvällens derby; IFK - Boden, och jag vill att alla lulebor kommer dit och visar sitt stöd så IFK kan slå boden! Vinner IFK går dom upp i ledning i tabellen, förlorar dom så får boden ett ännu större försprång - så nu vet ni vad som gäller. Men framför allt så ryktas det om en efterlängtad come back..!
spännande!!

I guess that's about it for now, men jag ska försöka vara kanske liiiiite flitigare på att uppdatera!
puss och kram alla fina och söta och snälla där ute!

Publicerat: 2009-06-18 @ 11:19:19


En lista i brist på annat kul..

1. Hur gammal är du om fem år? 25 :O
2. Vem var den sista du träffade? folket på jobbet
3. Hur lång är du? 178 eller därikring nånstans
4. Vilken var den senaste film du sett? den som var på 6an i tisdags, minns ej vad den heter men han är brottsling och låtsas vara polis för att han vill ha tag på en Diamant. Det slutar med att han är i Mexico.
5. Vem ringde du senast? älsklingen
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "den var bra, dock hann jag inte på systemet men jag kanske går dit idag ist" Till Hannie
7. Vad är dagens planer? inge speciellt, jobba och kanske äta middag och ha lite fredagsmys!
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? beror på ärende och till vem
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? skilda
10. När såg du senast din mamma? i onsdags var hon förbi på födelsedagsfika
11. Vilken ögonfärg har du? blå
12. När vaknade du idag? 0745 ringde klockan, då var det bara att pallra sig upp och iväg till jobbet
13. Har du någon gång hittat en katt? vadå hittat?
14. Vilken är din favoritplats? beror på tillfälle och humör, men nån stans i solen och värmen tillsammans med gott sällskap funkar väl alltid ;)
15. Vilken plats föredrar du minst? motsatsen till föregående fråga
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? förhoppningsvis på något fint ställe där jag trivs och är lycklig
17. Vad skrämde dig som barn? bränder, hundar och låtande element
18. Vem fick dig att skratta senast? minns ej, men säkert någon kund på jobbet
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? nej, jag fick faktiskt en av min pappa i onsdags
20. Har du stationär eller bärbar dator? stationär
21. Sover du med eller utan kläder på dig? det är olika
22. Hur många kuddar har du i sängen? 2: en till mig och en  till sambo
23. Hur många landskap har du bott i? 1
24. Har du någon gång spytt på fyllan? faktiskt inte, men det haar varit galet nära några gånger
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? olika. skor för att dom kan vara jävligt snygga. Strumpor för att det är mjust och skönt och mysigt och håller en varm. Och vem älskar inte att gå barfota i grönt härligt gräs?!
26. Är du social? javisst, oftast iaf
27. Vilken är din favoritglass? chokladglass går alltid ner!
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? resa och shoppa!
29. Tycker du om kinamat? ja, det duger väl
30. Tycker du om kaffe? usch nej!
31. Vad dricker du till frukost? juice
32. Sover du på någon särskild sida? höger, vänd in mot väggen
33. Kan du spela poker? nej det kan jag väl inte påstå
34. Tycker du om att mysa? jajamänsan!!
35. Är du en beroendemänniska? vad innebär det?
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? nja, inte känner direkt, men jag är bekant med några ;)
37. Vill du ha barn? absolut! Fast inte än...
38. Kan du några andra språk än svenska? engelska, ytterst lite spanska och ännu mindre cama-cama-språk ;)
39. Har du någonsin åkt ambulans? nej
40. Föredrar du havet eller en pool? havet utomlands, men pool om det är i sverige
41. Vad spenderar du helst pengar på? kläder, skor, resor
42. Äger du dyra smycken? nej, eller jag har väl nå guldhalsband och så, men inga miljonsmycken iaf ;)
43. Har du någon gång testat narkotika? nej, planerar inte att göra det någon gång heller
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? vatten och lasange
45. Vem är den roligaste människan du känner?  jag själv såklart!
46. Välj ett ärr på din kropp? ett på mitt knä som jag fick när vi hade målvaktsträning på grus, skulle öva att slänga oss. Jag fick ett par shorts och andra tjejen fick längbyxor som var vadderade. Varför? jo, för hon var tränarens dotter. Är fortfarande förbannad över det, och det är typ 10 år sen..!
47. Vad har du för ringsignal? jag vet inte riktigt, har oftast på ljudlös, så jag får väl säga vibrator då
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? jag tror det finns nå lådor hos pappa med grejer från när ag och mina bröder var små
49. Flirtar du mycket? endast med min sambo nu för tiden
50. Vart togs din profilbild för din blogg? På SEMIs träningsläger i Turkiet förra våren
51. Kan du byta olja på bilen? haha nej! verkligen inte
52. Har du fått fortkörningsböter? nej
53. Vilken var den senaste bok du läste? oj, det minns jag inte
54. Läser du dagstidningen? nja, ibland på internet eller på jobbet, men inte alltid
55. Prenumererar du på någon veckotidning? nej
56. Dansar du i bilen?  haha nja. lite kanske, men sjunger desto mer
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? P3 skulle jag tro
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?  mina arbetstider för dagen, när jag har rast och så. Jobbigt att hålla på och gå in i webstation hela tiden
59. När var du i kyrkan senast? hmm, skulle tro att det var förra våren/sommaren på farfars begravning
60. Vilka personer utmanar du? alla som känner att dom har tid och lust
Publicerat: 2009-06-12 @ 14:26:38


364 dagar kvar..

...tills nästa födelsedag ;)

Måste börja med att tacka för alla gratulationer som jag fick igår, fick förvånandsvärt många, men det är alltid kul! Mobilen gick varm, likaså facebook. Jag ska försöka svara på alla på facebook när jag får tid ;)

Jag hade då iaf fullt upp igår. Lillebror hälsade på mig på förmiddagen, för han hade ändå vägarna förbi. Sen åkte jag till sara för att få i mig lite lunch - hon hade ju lovat mig majsplättar, dagen till ära! Efter maten var det bara att bege sig till affären för at köpa tårt- och bakningsgrejer. Det blev en chokladtårta med massa godis på och ett  gäng dumlemuffins. Tyvär var Angle tvungen att åka hem sen, hon hade ett flyg att passa, så jag får klara mig utan henne ett tag..

Nå men sen var det bara att vänta på gästerna. Dom droppade in strax innan 19 med en hel hög presenter till snälla mig! Dom innehöll i princip bara sånt som fanns med  på min önskelista; pengar, bikini, solkräm, en fin tröja, och en massa grejer till balkongen!

Vi kollade även på fotbollen (sverige-malta). Det var ju bra att sverige vann, men det bästa av allt hade ju vart om dom plockat in Allbäck. Ingen fotboll utan Allbäck, så enkelt är det!  Nå men det gick ju bra denna gång iallafall, men mot danmark hade dom minsann behövt honom, han hade garanterat gjort mål på alla fina målchanser där typ Zlatan missade...

Nånå jag hade en fin födelsedag iallafall och fick fira den med nästan alla som jag ville, saknade bara 3 st extra mkt, men dom får ta igen det när dom kommer hem! Nu ska jag hem fårn jobbet, tack och goodbye!

Publicerat: 2009-06-11 @ 18:54:56


20 år

jaha, då var man system-myndig också, vilket även min mamma påpekade i helgen, haha. Fick frukost och paket på sängen i morse av sötsambo. Haha, bara för att jag har tjatat om det en massa! Det var väldigt mysigt, och väldigt tidigt. Hade ställt klockan och tänkt gå upp 9 idag, men blev väckt 7,45 så då var det bara att pallra sig upp. Hade iofs kunnat sova vidare, men jag tänkte att jag är ju ändå vaken och varför sova bort en sån fin dag?!

Har inte så mkt för mig just nu, håller på att installera ett gammalt spel på datorn som jag köpte för väldigt längesen. Jag har bara spelat det nån gång för jag blev less på en gång när jag inte fattade ngt, men jag har tänkt lite och kommit fram till att jag ju faktiskt blivit äldre, klokare och smartare sen jag spelade det sist, så jag kanskefattar lite mer det nu. Fast jag tvivlar. Haha, nå vi får väl se! Hinner bara spela en liten stund, för sen kommer lillebror förbi och sen ska jag iväg till Angle.

Ha en fin dag gott fok, det tänker då iaf jag ha, för jag fyller 20 ÅR!!!!!!! BYEBYE
Publicerat: 2009-06-10 @ 09:35:39


what to do`?

Sista dagen som tonåring idag. Känns inte som att jag kommer att sakna att vara det, men det känns ju lite sorgligt att lämna den tiden och vara medveten om att man aldrig igen kommer att kunna skylla sin oansvarighet på att man faktiskt bara är en liten tonåring. För nu är jag så gott som 20 och då är det inte långt till 30 ochy 40. Haha, nej jag är ju faktiskt bara halvvägs dit ännu iaf!

Vet inte om jag har så mkt att skriva egentligen, är på jobbet nu och har rast. Har coachmöte snart och sen får jag gå hem i 3 timmar och sen blir det att jobba 3 timmar på eftermiddagen också. Känner mig ganska oinspirerad till att skriva faktiskt, därför blev det ett väldigt trist inlägg nu.

Tack och hej leverpastej(blä)!
Publicerat: 2009-06-09 @ 10:39:05


Fotbollslandskamp

Jaha, då var det halvtid i årets viktigaste landskamp. Och resultatet är väl kanske inte det man hade hoppats på, 1-0 till danmark, ett gratismål efter slarv från sveriges sida. Plus en missad straff av sverige. Så egentligen borde det vara Sverige som ska vara i ledning. Men sport är sport och det är inte alltid som det borde vara och som man vill. Men det är en hel halvlek kvar och mycket kan hända. Det som jag känner är att Sverige behöver förstärkning i form av seriges i särklass bästa spelare - Marcus Allbäck! Det märks långa vägar att han saknas och det är inte alls samma sak eller lika kul att kolla när han har slutat. Nå, våra hejaramsor går iaf till Allbäck och Ghana och några till Sverige.

Nu är det dags för andra halvlek, GO GO SWEDEN!!!
Publicerat: 2009-06-06 @ 21:04:56


FRIDAYYYY

Äntligen hemkommen efter en låååång och seg arbetsdag. Började 1045 idag och har jobbat till 1915. Men nu är jag iaf hemma och ska njuta av de 1,5 dagar som jag har lediga innan jag återigen på söndag kväll måste släpa mitt arsle in till jobbet igen. Men då är det ett kort pass som gäller så det blir nog inga probs!

Idag är det för övrigt exakt 1 år sedan jag och de flesta i min årskull tog studenten. Ett år som har gått så fruktansvärt galet fort. Som Hannie sa när hon var hemma, man har hunnit ha ett antal olika jobb, flytta hemifrån, bli vuxen och en massa annat. Betydligt mkt mer än man uträttar på ett gymnasieår! Jag måste säga att jag saknar skolan, eller rättare sagt gymnasiet. Inte läxorna och så, utan mest det att veta vad man ska göra alltid. Man har liksom inget val, man behöver inte fundera så mkt på vad jag ska göra sen, ska jag vara kvar, ska jag plugga ist, ska jag flytta, ska jag resa, osv! Man är liksom där, glider runt och bara gör det man måste och inget mer. Och framför allt så får man hänga med sina kompisar och får gratis lunch, bara en sån sak!

Nå nu får det vara slutbabblat, blir bara dyster om jag tänker på hur läskigt fort tiden går och att det verkligen var bättre förr.. Nu är det dags för middag. Ha en trevlig fredagskväll, vi hörs!

(första dagen på över en vecka som jag inte sett en enda polisbil och en massa poliser!(och endast 5 dagar kvar av tonårslivet!))
Publicerat: 2009-06-05 @ 19:23:29


Duktig!

Nu har jag varit sådär duktig igen som man bara är sådär ibland. Det började med att jag kom hem från jobbet, då åkte jag och sambo och handlade, vilket var MYCKET nödvändigt då det ekade i i kylenoch frysen och våra magar kurrade. Sen åkte han iväg på träning och jag ville ju inte vara sämre så jag snörade på mig löpardojjorna och joggade ut en sväng. Inte speciellt långt eller fort, men det är ju alltid mer än något! Väl tillbaka så hoppade jag i duschen och märkte att det var stopp i vårat avlopp i duschen. Så jag drog på mig städhandskarna och började rensa avloppet. 3 minuter senare var det perfekt flöde i avloppet igen..! ja, det var MYCKET äckligt, men oh so nödvändigt. Jobbigt att stå och duscha i en dm vatten..

Snart måste jag även sätta igång och laga middag till sötsambo (och mig såklart). Blir nå köttfärs, kanske med lite fetaost och potatis, vi får väl se. Kanske blir gammal hederlig köttfärssås och spagetti också. Men först måste jag fixa klart med bilderna från Svarttjärn och förra veckans klart bästa kväll (torsdagen!)

Puss och kram gott folk
Publicerat: 2009-06-04 @ 19:35:15


Onsdag

Ja då var det helt plötsligt bara en vecka kvar av mitt liv som tonåring. Borde man ta till vara på det och göra ngt dumt och sen skylla på att man bara är en oansvarig liten tonåring ännu..? Nej, det hinner jag nog inte, är ju så vuxen, mogen och duktig så jag måste jobba och baka tårta och en massa sånt istället. Så det så. Och förresten så har jag märkt att det är skitsvårt att göra nån slags önskelista. Förr hade man så himla mkt som man ville ha, men nu har jag ju det mesta känner jag, och har ju annars pengar så jag kan köpa det jag inte har. Så det är ju inte riktigt ngt som jag verkligen behöver som jag kan önska mig, får väl hitta på saker som skulle vara kul att ha eller nåt..

Sitter på jobbet igen, jobbar till 12 och sen har jag uppehåll till 1645 och då jobbar jag 4 h igen. både skönt och jobbigt med delat pass. bra att göra bort allt på en gång, men samtidigt blir man så galet seg efter 8 h stirrandes in i en dataskärm.. Så delade pass är väl bra om man har dom ibland!
Nu måste jag jobba vidare, är galet hungrig så jag ska direkt hem och äta sen. Ha det gôtt

Publicerat: 2009-06-03 @ 10:15:12


AJ!

Precis som jag anade igår så har jag GALET mkt träningsverk idag. Shit, jag kan ju inte ens gå ordentligt. Ser ut som att jag sktit på mig när jag går. Aj asså,har mest ont i baksidan på hela benen och även rumpan. Plus att magen också drabbats av den hemska träningsvärken. Nå, det är ju värk på det bra sättet, man får väl tänka så helt enkelt..

Sitter på jobbet nu, började 9 idag, inte 7,45 som jag hade trott. Så när jag gått upp och just skulle börja göra frukost kom jag på att jag ju kunde sova lite till, så det var underbart! Jobbar heldag idag så jag kommer mig inte hem förän 17,30 och då blir det väl bara middag och sova och sen är det upp och jobba imorgon igen. Fick förlängt pass också imorgon, TT verkligen prackar på mig grejer nu, dom ville att jag skulle jobba igårkväll också, men det orkade jag inte.

Nå, nu är lunchen slut. Ha en fin dag

8 dagar kvar av mitt liv som tonåring
Publicerat: 2009-06-02 @ 13:58:39


run Doggy, RUN!!

jäklar så duktig man kan vara. Idag har jag vart ledig och tillbringat dagen med att tvätta, dammsuga och - SPRINGA! När tvätten var klar åkte sambo iväg på träning, så jag fick för mig att åka och köpa ett par löpatdojjor, vilket jag iofs har funderat på en längre tid nu. Och eftersom att alla behöver träna (iaf lite) och jag hatar gymmet så var det ju perfekt att jag hittade ett par billiga och helt ok skor, som jagköpte och mer eller mindre direkt gav mig ut på en löpartur i!

Nu är jag iaf tillbaka hemma och ska hoppa in i duschen. Måste hämta andan, stretcha och låta svetten lugna ner sig lite, annars börjar man bara svettas ännu mer av att man duschar = inte bra. Sen blir det sen middag, slötittande på tv och godnatt. börjar jobba tidigt imorgon och sen jobbar jag hela veckan, plus att jag jobbar en stund på söndag. Nu dusch!
Publicerat: 2009-06-01 @ 19:14:52



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!