Confession-time

Ok, I confess, I've been a real big SOPA på att update här. Jag kan inte skylla det på att jag har haft totalt fullt upp hela dagarna.. Jag skyller på David istället, i våran familj så är alltging Davids fel. Vill man inte ta ansvar för något själv, ja då skyller man på David. Haha, taskigt, men han har själv gått med på det!

Idag har vi rännt runt på stan och lämnat våra CV i några butiker. Jag hoppas få jobb på Clas Ohlson, det skulle nog vara perfekt för mig, pryl-tokig som jag är! Plus att det är ett svenskt företag, då är det väl perfekt att anställa en svensk tjej? PLUS att det nästan bara är grabbar som jobbar där (som jag sett iallafall) så dom behöver en tjej som kommer in och håller reda på allt och alla. Så det så.

Concord House, Concord Street, City Centre, Leeds, LS2 7QS


Vi har även hittat en underbar och perfekt lägenhet idag! En etta väldigt nära stan med en röd balkong! £475 per månad = jag behöver ett jobb, för jag behöver den lägenheten soooooo much! Men jag får nog nöja mig med nån annan, lite billigare och lite fulare. Nå, drömma kan man ju alltid..

 

Publicerat: 2011-02-28 @ 19:15:41


17 Februari

Bläää varför ska det vara så himla svårt att masa sig upp ur sängen på "morgonen"?! Jag har blivit rätt bortskämd med sovmornar på senaste tiden, men det är ju ändå bra att försöka gå upp i någorlunda tid.. Idag lyckades jag vara uppe från sängen innan 9, otroligt nog. Men efter frukost föll jag för frestelsen och kröp tillbaka ner under det underbart varma och gosiga täcket = BIG MISSTAKE!

Ska iväg och träna om ganska precis en timme, vilket betyder att jag måste gå upp nu = kallt. Det betyder också att jag måste gå ut = skitkallt! Gaaah jag längtar till sommaren, eller åtminstone till lördag och england, där är det iallafall plusgrader. Åååh, underbara plusgrader ♥
Publicerat: 2011-02-17 @ 10:04:22


16 Februari (Till Moa)

OJ men hemska saker så länge sedan det var jag uppdaterade hära! Dagarna och veckorna går så sinnessjukt snabbt nu för tiden, så man hinner ju inte göra nästan nåt!

Inte för att jag gör speciellt mycket på dagarna ändå, men bloggen blir som ändå lidande. Gör man inget så har man inget att berätta.. För tillfället försöker man bara göra sitt bästa för att hålla sig inne så mycket som möjligt i denna fruktansvärda och hemska mördarkyla som invaderat Norrbotten. Dom flesta dagarna spenderas framför datorn med Skype i full gång, och en sväng till gymmet då och då. Och en HEL DEL sex and the city blir det också. Har blivit totalt beroende av den serien sedan jag började kolla på DVD-boxen!

På lördag sticker jag dock iväg till England. Jag orkar inte sitta här och vänta på att saker ska hända, så nu åker jag dit och söker jobb! Wish me luck. (kankse borde skrivit detta på engelska istället, since I have to start practice my english now)

Så nu är det bara att börja packa.. IGEN.. jag är sjukt spy-less på att packa. Om någon vill göra det åt mig så är det mycket uppskattat, jag bjuder på fika!
Publicerat: 2011-02-16 @ 20:40:19


Helgen

Shit, jag har haft fullt upp sedan sist alltså! Full rulle sen i torsdags. Förutom igår, då jag var "dyster i månskenet", som Sara skulle säga. ;)

I lördags började jag och mami dagen med en lyxig hotellfrukost på stadshotellet. Det är bra att ha en mamma som jobbar på resebyrå, dom får hotellfrukostkuponger som reklam = bra!

På kvällen kom Sara och hennes mamma på middag en sväng innan vi drog iväg till coop på MELLON!! Det finns så mycket att säga om det, men jag nöjer mig just nu med att det var superkul, värsta grejen och rätt låtar gick vidare. Jag måste gå på det fler gånger - helt klart!

söndag var det dop för söta lilla Leo i domkyrkan. Sen var det dopfika och presentöppning i IOGT-lokalen. Det var supermysigt och kul, alltid roligt med sådana tillställningar. Och Marie hade fixat så himla fint och bra med allt!

Efter dopet hämtade vi kinamat som vi åt hemma hos pappsen. Han vart lite sne på att vi inte köpte pizza till honom, men han verkade bli mätt ändå!
Publicerat: 2011-02-08 @ 16:23:13


Musiktips!

Första gångerna jag hörde låten "Just the way you are" tyckte jag den var skitdålig och totalt värdelös. Gav den ändå en chans och började tillslut tycka att den var riktigt bra! Googlade Bruno Mars som har gjort den, och hittade mycket intressant. Många bra omdömen och recensioner, så jag Spotifyade hans album igår. Riktigt, riktigt bra!
Publicerat: 2011-02-03 @ 17:32:48


Tidsfördriv

Finns det något bättre än DVD-boxar? Fick låna Sex and the City av Hanna i helgen och nu har jag fastnat totalt! Har inte följt med så bra i den serien tidigare, så det är på tiden! Man blir verkligen fast. Och det är så bra, enkelt och bekvämt att bara slå på en skiva när man har tråkigt eller en stund över. DVD-boxar är fantastiskt helt enkelt! Så nu vet ni vad jag pysslar med när jag inte svarar i telefon ;)
Publicerat: 2011-02-03 @ 12:10:22


2 Februari

Hårett blev rött. Väldigt rött. Eller typ rödguldbrunröd nånting.. Känner mig inte 100% nöjd och säker på det ännu, trots att folk säger att det är fint och passar bra. Jag är väl för insnöad på mitt superblonda, som jag haft oavbrutet de senaste 3,5 åren. Bild kommer senare, jag har nämligen inte vågat fota det ännu.

I fredags var jag och Hannie på bio. Vi såg Burlesque med Christina Aguilera och Cher. Suuuuperbra film! Helt underbar! Jag rekommenderar den verkligen till alla. En feelgood film med mycket sång och dans i underkläder, lite intriger och en del kärleksdrama = bra!
Publicerat: 2011-02-02 @ 12:11:42



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!