Taggad!

Åååh, nu är jag helt SJUKT taggad och motiverad att gå och träna! Hade i princip kunnat gå iväg och träna nu på en gång..

Jag förstår inte var jag helt plötsligt fått detta tränings-sug och motivation ifrån, men jag tror faktiskt att det kan ha att göra med att jag har köpt supersnygga (rosa) träningskläder. Haha, det låter helknäppt, men tänk själv, hur kul är det att fara och träna i fula gamla trasor? Har man supersnygga träningskläder så vill man ju använda dom, och då är man så illa tvungen att träna! Och får man med sig nån av brudarna så blir det ju såklart ännu roligare.

Najs, nu jäklar ska här tränas!!!

vadå taggad..?
Publicerat: 2011-08-30 @ 20:53:04


AJ!

ajajaja

Usch, finns det nåt värre än skavsår?! Eller ja, det är väl klart att det gör, men jag kan lova att jag gärna skulle slippa gå runt med ömmande hälar. Och allt är jobbets fastighetssöktares fel (låter kanske långsökt, men det är en lång och logisk historia, you've gotta believe me). Funderar på att stämma han på miljoner. Nåja, vi bor ju trots allt inte i USA..

For på apoteket och köpte skavisplåster. 59 spänn för en liten förpackning med 5 pluttiga sketna plåster. Galet! Nå, jag hoppas att dom hjälper iallafall, för imorgon ska jag börja träna och då får man INTE ha ont i fossingarna om man ska kunna köra ordentligt. Ja, för nu jäklar ska vi köra. Bara 32 dagar till beachen!! (det börjar bli bråttom!)
Publicerat: 2011-08-30 @ 18:37:14


SKINNYJEANS


Inte lätt att fota ben..


Alltid samma problem - vad fan ska jag ha på mig? Provar igenom tusen miljoner olika brallor och toppar, men som vanligt är det inget som duger. Alla mina jeans är samma trista blåa färg, och det känmdes inte rätt idag. Mina svarta jeans är trasiga och jag är inte på leggingshumör. vad fan gör man då? Bara att sätta igång och rota i lådan under sängen där alla kläder som inte används lika flitigt bor. Och var hittar man där? Jo, the Skinnyjeans! Ni vet, de där jeansen som alla kvinnor äger. De där jenasen som man en gång förr i tiden använde utan problem, men nu får man vara glad om man ens får i halva benen. De där jeansen som man drömmer om att en vacker dag kunna ha igen...

Guess what? Idag är min vackra Skinnyjeansdag!

Inte för att det inte är trångt eller så, men knappen gick igen och jag kan andas! Och jag som hade tänkt börja träna i veckan, men det verkar ju inte behövas, ellerhur? Nå, träning måste det faktiskt bli ändå, är ju bara drygt 30 dagar till beachen nu, plus att sambokilona som hänger över kanten på skinnyjeansen gärna får försvinna. Så en månads hårdträning bör väl kunna fixa det?

Nu - ut i höstsolen!
Publicerat: 2011-08-29 @ 11:36:12


LION

Sitter fortfarande inne i mörkret och väntar på att min boyfriend ska komma hem. Dom är ett helt fotbollslag som ska hem från Kalix, men dom har bara 2 bilar. Haha, lyckat. Hade tänkt he mig ut i solen en sväng i eftermiddag och "ta tillvara på värmen" som man alltid anser sig behöva. Men idag skiter jag faktikst i det, mysigare att ligga inne och vila å glo på dålig tv och slösurfa. Även fast alla kallar detta "the last day of summer"...

Jag har funderat på att ladda ner Lion till macen, testade på SnyggMoas dator och tyckte att det var ganska spännande. Har läst på lite (finns över 250 nya funktioner och jag har läst om typ 10, orkar inte fler) om Lejonet, och det verkar finnas en massa nya och fräsiga funktioner.. Nå, Apple gör ju alltid bra saker, och jag skaffar dom ju alltid ändå hur som helst, så vi vet ju alla hur detta kommer sluta!


857.14 timmar kvar...
Publicerat: 2011-08-27 @ 18:03:35


27 Augusti

Helgen är här och det innebär, som vanligt, jobb för mig. Det har inte blivit många lediga helger de senaste månaderna. Men då märks det ju tack och lov ganska ordentligt på lönen också :)

Idag har det varit EXTREMT jobbigt, det är stopp i toaletterna på jobbet, och det blir int fixat förän måndag. Och alla vet ju hur det blir när man ABSOLUT inte får bli pinknödig. Just det, man blir akut pinkis, och det finns inget att göra åt det, haha! Nå det gick bra iallafall, tur man är tjej ;)

Ikväll blir det myskväll med min karl, vi är båda lediga och han är borta och spelar match och kommer hem lagom till en sen middag. Perfekt!


35 dagar kvar till:

Publicerat: 2011-08-27 @ 15:39:10


SORRY!

Hej!
Jag ber om största möjliga ursäkt till alla mina fina läsare som konstigt nog fortfarande klickar sig in här. Det hade jag aldrig trott! Nu har jag fått en officiell klagan angående min extremt usla uppdatering här. Det är som vanligt SnyggMoa som ser till att det blåses liv i min bloggning. Men faktiskt, även om jag bloggat hela sommaren så hade det ändå inte stått något av värde, så det hade inte vart nån idé ;)

Sen senaste uppdateringen (midsommar, i know, jag skäms) så har jag jobbat, sovit, jobbat, ätit, jobbat, sovit, jobbatjbbatjobbat och jobbat lite till. Typ. Man har fan inget liv när man jobbar heltid plus lite extrapass. Nå, nu är iallafall årets sommarjobb slut, så jag kanske får lite tid över till att göra kul grejer som är värda att skriva om.

Annars handlar det mesta om nedräkning till Oktober nu. Då åker vi nämligen till Ghana! Ska bli helt galet kul. Så just nu är det packning, visumansökningar, vaccinationer, reseförsäkringar och pengaväxlingar som tar upp det mesta av min fritid. Bara 38 dagar kvar!

Denna kväll spenderar jag iallafall tillsammans med mina ladies, SnyggMoa, SnällSara och SötThea. Det är soffmys på tuna, och snart blir det hockey på tv, och så måste vi väl hitta något att äta. Blir väl miss mac som vanligt? ;)

Nu är mitt Augusti-löfte - minst 3 bloggningar i veckan (man måste vara realistisk)!
Publicerat: 2011-08-25 @ 18:27:59



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!