Röd??

Vad tror ni? Vågar jag??

Publicerat: 2012-06-28 @ 12:42:51


I think I'm going blind

Sen jag slutade mitt liv som kontorsråtta för 2,5 år sen så tycker jag att min syn sakta men säkert har blivit bättre. Visserligen har jag aldrig direkt använt mina glasögon, men jag har ändå känt att jag behövt dom vissa gånger tidigare. Dock inte på senaste året. Vilket jag tackade mitt karriärsbyte för. MEN! Typ idag och igår har det känts som att jag gått och blivit halvblind. Fråga mig inte varför, men allt känns helt suddigt.. Kanske måste lära mig använda mina brillor trots allt..? Eller så kanske jag måste spendera liiiite mindre tid med min iPad?! får nog bli det första alternativet isåfall ;)

Publicerat: 2012-06-25 @ 19:29:29


blää

Uuuusch! Det första jag märkte när jag kom in på våran gård idag var hur mycket det stank. Desto närmare porten jag kom, destovärre vart stanken. Och självklart vart det, om möjligt, ÄNNU värre när jag började gå upp för trappen. Det tog en stund innan jag kunde placera vad det handlade om för lukt. Men tillslut slog det mig - surströmming!

Alltså på fullaste allvar, HUR kan någon människa i denna värld FRIVILLIGT ens vara i närheten av den "maten"? Men framför allt, HUR får man för sig att stoppa denna otroliga stinkbomb i munnen?! Nu har jag visserligen aldrig smakat surströmming, MEN, jag kan bara inte förstå hur man kan äta något som luktar så vidrigt!

Väl inne i lägenheten så dämpade sig lukten något. Men det var rätt varmt och kvavt, så jag slängde upp balkongdörrn för att vädra. Jo tjena, hur gott tror ni det började lukta här inne då? Så nu sitter jag här inne i en kvav, surströmmingsstinkande lägenhet.

Det råder i princip förbud mot att grilla på balkonger, just för att grannarna inte ska drabbas av rök och lukt. Någon som funderat på surströmmingsätarförbud i lägenheter kanske..? Grill luktar ju åtminstone MAT, som man blir hungrig av. Surströmming vill man ju bara spy utav. Huvva!
Publicerat: 2012-06-20 @ 18:36:48


Blommor

Idag har jag ÄNTLIGEN kommit mig iväg till blomsterhandeln och köpt lite blommor till balkongen. Velade länge och väl om vilka jag skulle ha, men när jag väl bestämt mig så lyckades jag köpa en blomma för lite. Typiskt! Får fara tillbaka och köpa den sista imorgon efter jobbet. Måste även köpa två balkonglådehållare till.

Publicerat: 2012-06-19 @ 17:36:36


Fredag!

Befinner mig hos snyggmoa. Vi är i full färd med sminkning, kläder- och skoval. Ikväll drar vi till bergnäset och firar Renzo som fyllde 30 igår!

Inviger, dagen till ära, mina Stevie:sar! Blir intressant att se hur fötterna mår sen.. Men ska man vara fin får man lida pin! Så sant.

Publicerat: 2012-06-15 @ 21:33:43


Nattsludder

Hej mitt i natten. Egentligen borde jag sova nu, eller för länge sen faktiskt. Men min ängel har varit här hela kvällen, och vi tycktes som vanligt aldrig bli uttömda på babbel ;) var sååå härligt att bara umgås igen, har saknat dig S ♥
Annars så hade jag en superbra födelsedag. Bjöd mor, bröder och svärmor på tårta, och dom kom med fina presenter! Jag har blivit så pass gammal nu så jag knappt önskar mig nå presenter. Tråkigt I know, men så är det att bli vuxen. Nå, trots min brist på önskelista så lyckades samtliga ändå hitta perfekta och superfina grejer! På måndag firade vi hos pappa, med grill, fotboll och en massa fika såklart ;) tyvärr vann ju inte Sverige, men jag hade en himla trevlig kväll iallafall.
Tusen tack för alla gratulationer och presenter, jag är supernöjd!
Nä görningen, nu är det minsann gonat dom gäller, ska upp om 6 timmar, natti natti ♥
Publicerat: 2012-06-14 @ 00:57:27


Bye bye 22..

Shit pommes, kom just precis på att jag ju fyller år imorgon..! Visst, jag har ju vetat om det tidigare, men jag liksom INSÅG det först nu. Det blir så när man blir gammal, förstår ni barn, då glömmer man sånt där som var så himla viktigt när man var liten.

Nå jag har iallafall varit och inhandlat fika, tårtgrejs och lite käk till imorgon. Och så kommer det lite gäster, så nog tusan vet jag att det blir en fin dag ändå :) tungt bara att behöva jobba på sin b-day, tror att det är första gången ever! När jag gick skolan var det alltid sommarlov by now, och sedan dess har jag haft en himla tur och fått vara ledig på min dag. Men inte denna gång! Nå, nog vet jag att jag överlever.

Så nu är det sista kvällen ever som jag är 22, borde egentligen fira den med att "försöka" komma in på nåt uteställe där det är från 23 ;) men istället blir det myskväll i soffan med sambon. Det är ju för tusan fotbolls-em på tv..

Tur att vi har tjejigt pynt runt tvn iallafall ;)

Publicerat: 2012-06-09 @ 18:43:38


Mums!!

Kvantumsallad! <3
Grymmaste middagen, skulle utan problem kunna äta det varje dag. Synd bara att man blir smått ruinerad av den. Nå, idag var jag värd den, var het sjukt på jobbet idag. Så nu ska jag äta och njuta!

Publicerat: 2012-06-07 @ 17:45:28


Frukost

Allvarligt, är det nå jävla sirap som har kletat in sig i visarna på klockan idag?! Snacka om att eftermiddagen har gått långsamt!

Tiden brukar ju gå fort när man har mycket att göra, men idag håller vi på att jobba ihjäl oss, men ändå står klockan stilla.. Suck. Nå, "bara" 1h kvar nu

Publicerat: 2012-06-07 @ 15:48:12


6 juni 2012

Grattis på nationaldagen!!

Idag är det väl tänkt att man ska vara ute i solskenet och vifta med svenska flaggor och äta bakelser? Well, not me. Jag ska jobba och titta på fotboll. Kuuul. Sen ska jag också vara jävligt nöjd med min sprillans nya iPhone! Fick min gamla och trasiga utbytt pga att jag reklamerade den, så jag sparade drygt 4000 kr genom att slippa köpa en ny. Sååå najs!

Tyvärr fick jag inte byta till en vit som jag ville, men alla färger duger när det är gratis ;)

Nu måste jag jobba!

Publicerat: 2012-06-06 @ 08:59:39


1 Juni 2012

Otroligt att det redan är juni! Helt galet vad månaderna springer iväg.. Som ni märker så är, lagom till sommaren, bloggpausen och allt gammalt tjafs över. Ny årstid = nya tag :)

Så nu blir det lite mer värt att klicka sig in här för er trogna stackare som trots extrem brist på uppdatering, faktiskt har kikat in här! För nu blir det liv i luckan igen, är det tänkt iallafall.

Jag börjar min lilla comeback med en bild på mina vackra, underbara skoooor! Steve Madden Partyy-R ♥♥
Publicerat: 2012-06-01 @ 22:59:30



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!