Lägenhet!

Efter helt sjukt jävla mycket tjorv, tjafs och gorm, så är det äntligen klart. Lägenheten är vår!!! Inte nog med att crazy cat lady var tvungen att tjorva, utan även lulebo var tvungna att jävlas och gorma. Ni ska bara veta, till och med K har varit rent ut sagt arg. Och det händer inte ofta minsann!

Imorgon är det därför IKEA som gäller! Vi måste ju spana in, prova, testa, klämma och känna på vilka möbler vi ska fylla alla 104 kvm med. Och jag är har nog aldrig vart så redo för en Ikeavisit. Idag har jag nämligen klippt och klistrat, ritat och målat, och gjort kollage med fina möbler och annat inspirerande! Underbart!

Publicerat: 2011-09-29 @ 22:32:25


blogg.se app!

Fan va najs att blogg.se ÄNTLIGEN fixat en app till iPhone, det var då minsann på tiden! Tänk bara så bra att kunna blogga från mobilen och kunna lägga in en bild! Som sagt - NAJS! :)

Publicerat: 2011-09-27 @ 20:00:19


SEMESTER!!

Nu har jag jobbat mitt sista pass på minst 2 månader! Helt sjukt skönt. Men, nörd som jag är så kommer jag sakna jobbet. Störd = jag. Nä men det jag kommer sakna är alla underbara kollegor, vad skulle jag gör utan er? <3

Vi ska ha en mysig middag med gänget på torsdag iallafall, det ska bli kul! Men tänk, om en vecka är jag i Afrika och chillar runt i värmen. Helt sjukt..

Publicerat: 2011-09-27 @ 19:51:03


Snor-Elin

Inte Ok. Jag har börjat bli förkyld. Ligger det nån förbannelse över mig eller? Kan inte ens tänka på att åka utomlands utan att näsjäveln börjar rinna.. Jag som inte vart förkyld på huuur länge som helst nu, och nu jävlar passar det minsann. Antar att det beror på kylan, har ju blivit svinkallt på en gång, och man har inte vett att klä på sig mer än skinnjackan.

Nå, klaga kan man ju alltid göra, men inget blir bättre av det. Sticker och gymmar med SnyggMoa istället, och kanske kör lite Zumba ikväll. Det borde skrämma bort baciluskerna! (plus att det är bara en vecka till beach nollelva!) Så det är bara att köra hårt :)
Publicerat: 2011-09-26 @ 16:11:51


Fullspäckade dagar

Det är nu inte många dagar tills vi åker till Ghana. Ni ska bara ana hur mycket det är som måste fixas! Hade vart najs om man bara packat ner tandborsten, rena underkläder och solkrämen och stuckit. Men nej, man måste ha koll på minsta lilla detalj, allt måste vara ordnat och perfekt och blablabla.

Igår var jag iallafall extremt duktig. Jag packade klart allt som vi ska ta med oss (förutom några småsaker, typ necesären), plus att jag satte igång och flyttpacka - ordentligt! 5 säckar med kläder/skor/lakan/filtar/mm, och en kartong med prylar! Allt som vi inte tar med oss till Ghana ska ju packas ner i lådor eller säckar och upp på vinden i väntan på tunaflytten. Jag tänker fan inte komma hem i november och börja packa, då gör jag det hellre nu!

Sen måste vi ju hinna jobba, träna, gå på kalas, träffa folk och sånna roliga saker också innan vi far. Men va tusan, dygnet har ju 24 timmar, så nog vet jag vi hinner :)
Publicerat: 2011-09-26 @ 13:58:08


Bills bills bills..


Alltså, hur svårt ska det vara. Alla vet vi att det kommer räkningar varje månad. Lika väl vet vi att samtliga ska vara betalda INNAN sista dagen i månaden. Och det gör inget om det blir tidigare. Så jag undrar då bara varför det är så jävulskt svårt att komma sig för att bara göra det. Herregud, så mycket som man sitter och slösurfar, så skulle man väl lika gärna bara kunna knappra in lite siffror på banken istället. Men nej, det är ju verkligen jääääättejobbigt.. Jag vet inte HUR många gånger jag tänker att " nu ska jag betala räkningarna", men bara att plocka fram dom verkar vara superjobbigt.

Nå, nu ligger dom iallafall här framför mig, bara det är ett stort steg!
Publicerat: 2011-09-26 @ 13:17:51


Crazy!

7 dagar kvar..!!

Alltså. Det är helt jävla sjukt, om en pluttig, fjuttig liten vecka ska vi åka till Afrika. Och vara där i 2 månader. För varje dag som går så inser jag att det är helt extremt snart. Jag får megapirr i magen när jag inser att det är just bara EN vecka kvar. En måndag, en tisdag, en onsdag, en torsdag, en fredag, en lördag och sen åker vi!

Det har liksom alltid varit sååå långt borta, typ "åh det är bara 54 dagar tills vi åker", och helt plötsligt är det liksom 7 dagar. Vafan, nu börjar det nästan bli panik! Man måste bärja tänka på vad man ska ha med sig, har jag glömt något? Nä, shit alltså, nu är det NÄÄÄÄÄÄRA!!! :D
Publicerat: 2011-09-24 @ 12:24:38


Tåg..

Har redan hunnit åka i drygt en och en halv timma, och än har vi inte hunnit bli totalt uttråkade iallafall. Men vi har bunkrat upp med sjukt mycket snarra, kakor, vindruvor och dricka. Har även hoppat i min zipperall, så nu är jag redo för 19 timmars tåg. Shit det lät tungt... Datorn är också full med phineas and ferb och wordfeud är i full gång på mobilerna, så nog vet jag vi håller oss sysselsatta!
Publicerat: 2011-09-21 @ 18:48:11


Tisdag





















1. Beroende? JA! 2. Club Sandwich på Kosmos

Befinner mig fortfarande i Sveriges i särklass regnigaste och blåsigaste stad. Senste dygnet har jag spenderat endast med mina bröder = najs. Har inte blivit så mycket aktivitet, kollade film igår, spelade extremt mycket wordfued, hade lååång sovmorgon, handlat lite käk... Just nu står mästerkockarna vid spisen och lagar lasange (vilket ursprungligen var min uppgift), och sen blir det Monoplo Göteborg! Vad annars?

 

 

 

 

 

 

 

 


3. Mästerkockarna lagar mat 4. Monopol Göteborg - vad annars?!

Publicerat: 2011-09-20 @ 16:53:43


Lördag

Ännu en dag har passerat på västkusten. Idag har det inte blivit så mycket gjort. Vi tog sovmorgon, har köpt en osthyvel, lite karameller, promenerat runt i stan och sånt. Vi har även hjälpt David att städa lite här hemma. Att det ska behövas kvinnor för att dammsugarn ska användas..! Vi hade tänkt hämta hem pizza till middag, men nu har det börjat spöregna (ingen är förvånad), så det får bli tacos framför hockeyn istället = nice!


Gigantiska "Hagabullen"                                     Gigantiska "TV"n hemma hos Davido

Gigantiska "hjulet" - Big Glenn
Publicerat: 2011-09-17 @ 18:28:55


Brittan?

Mötte en amerikan på flygbussen från landvetter (vad fan gör en man från Miami i kalla jävliga Sverige liksom?). Han tyckte att jag hade en snygg väska, men det var nog mest för att han själv hade en likadan. Så vi babblade en stund och tillslut kläcker han ur sig "Oh, you look like Britney Spears". Whaaat?! Nå, han menade det iallafall som en komplimang  (jag var ju tvungen att fråga), och det tyckte han var väldigt roligt. Så när han klev av bussen ropade han "bye Britney" till mig, haha.

Så idag har jag såklart fått heta Britney hela dagen, A tycker att det är sååååå roligt att kalla mig det. Men jag vet inte riktigt... SÅ speciellt lik är jag väl inte? (måste vara det blonda håret?)

Publicerat: 2011-09-16 @ 21:23:43


Götet

Äntligen är vi framme i Göteborg! Det är så extremt drygt att hålla på och åka. Flygbuss, vänta, flygplan 1, äta, vänta, flygplan 2, vänta, flygbuss, vänta, spårvagn... Har hunnit invadera Davids lägenhet, pumpa upp våran megamadrass och ta över hans dusch. Nu ska vi bara fräscha till oss och sen åka in till stan igen. Det blir nog en ganska lugn kväll, vi hade funderat på Liseberg, men det blir nog imorgon istället. Eller så blir det hockey. Eller båda. Vi får se, vi är ju i Göteborg, här finns det oändligt med saker att göra! A har till och med lovat att vi (kanske) kan fara ut till bäckebol (=IKEA). Ja, det blir nog bra det här. En liten minisemester som uppladdning till den riktiga ;)

Shit va gott det är med godis förresten!! Har hittat några sorters lösgodis som jag faktiskt KAN äta = sjuuuuukt nice!
Publicerat: 2011-09-16 @ 16:10:13


ZUMBA

Oj, tiden verkligen rusar iväg. Hade tänkt blogga för typ en halvtimme sen, men jag fastnade på en massa andra intressanta bloggar istället, så det får bli en snabb-blogg.

Har varit och stuckit mig i armen idag, ett så kallat pricktest. Visade sig att jag var allergisk mot björk, timotej, katt och hund. Jag är fine med dom första tre, men den sista, hunden, den väljer jag att inte tro på, för enligt mig så var inte det resultatet lika trovärdigt som dom andra...

Nu ska jag sticka iväg på ZUMBA! Har varit superdålig på att träna senaste dagarna, så dålig att jag nästan får skämmas.. Men nu jäklar är det Zumba-time. Helt klart roligaste träningen! Som instruktörerna alltid säger innan passet - det är inte träning, det är feeeest!
Publicerat: 2011-09-13 @ 17:01:10


Bingo

Drömmar krossas och nya drömmar formas. Det går undan här minsann. Lägenheten blev inte vår, vi föll på mållinjen då vi slutade som tvåa i kön = extremt frustrerande. Men vi har ju en backup, så det är bara att köra på den helt enkelt.. Vid närmare eftertanke så kanske plan B är den bättre egentligen, den som lever får se :)

Igår var jag, Moa och Thea på bilbingo. Och jäklar vad taggade vi var, vi hade BESTÄMT att vi skulle ha den där 20 000 kr-vinsten! Tänk vad mycket hemnesmöbler man får för 20 000!! Vi hade bunkrat upp med en massa fika och spelade till och med åt R. Men tror ni det hjälper att man har en bricka extra? Nää! Jag tror att tanten som ropar ut siffrorna har någonting emot oss. Man är så jävla nära, men så får man aldrig den där sista lilla fjuttiga siffran som är skillnaden mellan succé och totalt bingofiasko. Jaja, dålig förlorare kanske, men NÅN himla gång måste man väl få vinna lite iallafall? Bara en liten tusing..?

Ikväll blir det lite mys med brudarna ♥
Publicerat: 2011-09-12 @ 17:28:57


Tuna

Fy usch och blä vad det regnar, verkligen galet mycket! Nu är det höst på riktigt... Men snart ska jag till sommaren igen!! (ville bara retas lite, hehe)

Idag har jag och Sara varit och kikat på en jättefin lägenhet på tuna. Den var fin och fräsch, och bra tapeter (bara ungefär hälften jag vill byta ut). Planlösningen var också godkänd, med ett stort, ljust och luftigt vardagsrum = vad vi vill ha! Det enda som inte var så bra var att det var en "betongbalkong" och att den var på bortre delen av Tuna, hade hellre velat ha en i början. Vill ju vara granne med min SnyggMoa! Och sen hade det inte gjort ngt om den låg på entreplan heller. Är extremt less på trappor, och jag vill ha gräsmattan rakt utanför dörrn! Men annars var den perfekt för mig och min gamla + nya sambo! Inte alla som får bo med två stiliga karlar ;)

Nu är det endast två personer i kö som måste elimineras innan vi åter igen kan utnänmna oss själva till tunabor!

Endast 23 dagar till det 27°C varma Accra ♥
Publicerat: 2011-09-08 @ 20:38:07


Pliiiiiiis!

Ååååh, jag är så SJUKT taggad på att flytta hemifrån - igen. Jag längtar helt extremt mycket efter att få fara på Ö&B och köpa skurmedel, diskmedel, toapapper och diskborstar. Vem längtar efter sånt liksom?? Tänk vilken lycka att få fylla sitt eget städskåp med fräscha städprodukter!! I know, jag är lite störd..

Förhoppningsvis blir vi bara kvar här fram tills vi åker till Ghana och sen har vi vårt eget plejs, hoppashoppashoppas! Enda problemet är bara att vi inte har några möbler kvar, inte ens en säng äger vi, haha. Varsitt sängbord och en Expedithylla från Ikea. Men det ska nog gå bra, Moa har ju redan lovat att hänga med till paradiset! ;) Plus att flytten isf blir i juletid (perfekt julklappsläge) och folk som man känner äger alltid mer möbler än dom behöver. Så nog vet jag vi ska klara oss. Prio 1 är iallafall en säng, en TV och en Hemnes TV-bänk, då klarar vi allt ♥
Publicerat: 2011-09-06 @ 20:28:37


Inte stor ännu..

Ibland är det bra att vara uttråkad, rastlös och ha en massa tid över. Nu har jag nämligen gått igenom tusenmiljonermiljarder olika slags utbildningar och kurser som verkar intressanta, och hör och häpna, jag TROR att jag har hittat min utbildning!! JAG (tror) VET VAD JAG VILL BLI NÄR JAG BLIR STOR!

Nu är enda problemet att komma in på utbildningen.. Vilket nog är myyycket lättare sagt än gjort. Utbildningen ges i Göteborg och Haparanda. Haha. Undra var man väljer då? Göteborg i första hand - såklart. Men det kanske är lättare att komma in i Happis, så i värsta fall får jag väl hamna där i 2 år. Vi får se. Det känns bara bra att jag hittat detta. Nu ska jag bara fundera och smälta vara glad!

Och nej, jag tänker inte berätta vad det är för nån, då kanske nån mer söker, och jag kommer inte in - ha!
Publicerat: 2011-09-05 @ 11:39:54


Sunday

Tänk om man hade bott kvar på tuna. Då hade jag sluppit cykla över den där j-vla banken där det ALLTID är motvind, oavsett vilket håll du cyklar åt. Och då hade jag sluppit cykla genom halva stan där det bara är backar över allt och där det blåser ännu mera motvind åt alla håll. Det går inte att rulla ner för nedförsbackarna, utan det gäller att trampa på ordentligt för att ens ta sig ner. Så föreställ dig då hur det är i uppförsbackarna..

Nå, nu får det va färdigklagat. Jag får ju iallafall motion på köpet, även om det är frustrerande att man måste cykla ihjäl sig bara för att ta sig till jobbet.

Idag är det exakt 4 veckor tills vi åker till Ghana - GALET!! Ska bli sååååå wonderful! :D
Publicerat: 2011-09-04 @ 15:57:24


aj igen....

ja nu har jag ont igen.. Men denna gång är det inte skavsåret som spökar (det är inte 100% bra än, men det gör inte lika ont nu iallafall), utan nu är det något så trevligt som träningsvärk. Visserligen är det självförvållad smärta, men det betyder inte att det inte är jobbigt för det. Först jobbar man svinhårt och blir helt trött och svettig och sen får man ont. Självplågeri borde det kallas. Men, då kan vi ju använda det fina gamla ordspråket "vill man vara fin får man lida pin". Helt sjukt hur bra det stämmer på väldigt många olika situationer och tillfällen!

Idag blir det mera träning. Fan, gymkortet kostar ju sjuuukt mycket, så jag måste ju utnyttja det så mycket jag bara hinner och orkar!

Men först lite qualitytime med fina lillebror som fyllde systembolag igår, Grattis ♥
Publicerat: 2011-09-02 @ 10:58:42



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!