Om Träningsvärk..

Någonting som man verkligen älskar men som samtidigt är så gryyymt jobbigt är träningsvärk. Lyckas man få träningsvärk i nån "nyckel-muskel" (som man använder i typ alla dagliga rörelser i sitt liv) så blir man typ invalid, man kan inte röra sig utan att man vill vråla. Men på samma gång så kan man inte låta bli att vara superdupernöjd och känna sig megaduktig så fort man har minsta lilla träningsvärk. Själv har jag lyckats få det på de två ställen alla tjejer drömmer om att ha det - magen och rumpan/låren!

Min hårda träning igår payed off, med andra ord. Tack för det. Man är ju extra nöjd om man KÄNNER att man gjort något! Så idag ska jag tillbaka till kroppsmördarstället (gymmet). Men det blir nog inte lika tufft denna gång (eller man vet ju aldrig), ska med mamma på någon slags aerobics. Det är 1000 gånger roligare om man går med någon, och gruppträning är 1000 gånger roligare än gymmet. Så vi får väl se om jag tränar bort den hat-älskade träningsvärken, eller om jag skaffar mig en massa ny..
Publicerat: 2010-03-24 @ 16:29:57


Tisdag

Första kvartsfinalen i årets slutspel i basketligan är avslutad. Plannja tog sig an Gothia, vilket till en början såg ut att vara svårare än det borde (nej jag underskattar ingen, ser bara på gammal statestik). Men det slutade med trygg vinst för Plannja 91-75. Tack. Nu hejar vi bara på Sundsvall i en av dom andra kvartarna så vi kan dra en repris på höstens 060-resa!

Igår var en spännande dag. Den började slött som alla andra dagar - sova tills solen tvingar mig ur sängen, lata i soffan tills man får nåt bättre för sig. Denna dag ringde Hannie och ville ha lunchsällskap och ta en sväng på stan. Sagt och gjort. Vi hann även förbi banken (jag hade kö-nummer 747!). Det hela slutade med att vi hamnade på SSU-medlemskväll i Boden och kollade på underbara filmen Juno (se den!) och käkade liiite för mkt godis. Det var en bra dag, en rolig och ovanlig dag på ett positivt sätt.

På fredag kommer storebror hem, jaaaa! Natti natti peeps' ♥
ja, självklart har jag sparat den!
Publicerat: 2010-03-23 @ 22:04:04


No fish


Pimplade för första gången i mitt liv igår. Jag hatar allt som har med att fiska att göra: kroken är skitfarlig, masken är skitäcklig, jag har skitdåligt tålamod, fiskar är skitäckliga, och det är synd om dom stackars skitäckliga fiskarna. Jag menar, det gör väl gaaanska ont att få en hemsk krok genom munnen som man sedan blir uppdragen i och sen ihjälslagen..?

Men det var fint väder, och man var garanterad ett pris även om man inte fick nån fisk. Plus att dom bjussade på bullar och festis, så det var inge snack om att jag skulle dit.

Som rubriken förtäljer så vart det inge fisk för mig, men lika glad var jag för det. Jag fick  ju ändå ett pris - ett måttband! Jag funderade på att ta ett vattenpass, men insåg att jag skulle ha liite mer användning av måttbandet. Så nu ska jag väl gå runt och mäta allt i min omvärld med mitt supertjusiga måttband. Det är till och med ett sånt måttband som man drar ut, och när man trycker på knappen så låter det "schvoosh pang" och helt plötsligt har det dragits in igen - fantastiskt!

Glad måndag på er, snart kommer storebror hem!
Publicerat: 2010-03-22 @ 12:25:58


Ajja bajja

Usch och fy så dålig man kan vara på att uppdatera hära. Och jag kan ju inte direkt dra till med en så befogad ursäkt som t.ex. "jag jobbar för mycket" eller "jag har så fullt upp med att städa så jag hinner helt enkelt inte". Det är nog bara kreativitetsnivån som är på tok för låg. Inte för att jag är megakreativ idag, men jag fick en stund över och minndes då att jag hade en blogg som kanske är värd liiite uppmärksamhet någon gång ibland..

Sen sist har det hänt mycket - jag har fått en Ghana-flagga (äntligen!!), jag har varit på intervju (håller tummarna), möblerat om i vardagsrummet (vem visste att vi hade ett så stort v-rum?), blivit elev på Moas barskola (lektion varje lördagskväll), lärt mig virka (vem i världen trodde någonsin detta?), anmält mig som frivillig att följa pappa på pimpeltävlig imorgon (why, oh why?), och sist men inte minst, hittat att min söta kusin har en blogg - kul! (det var nog hon som inspirerade mig att skriva detta! (tack Stina))

Nu ska jag åka och handla glass, för jag har fått en massa pengar helt plötsligt.. Typ från överallt. Konstigt, men tack, väldigt mycket TACK ;)
Publicerat: 2010-03-20 @ 12:10:19


Ghana

Idag vill jag säga grattis till alla på Ghanas nationaldag! Idag är det exakt 53 år sedan de blev självständiga. Detta firar vi genom att lyssna på afrikans musik och äta mumsig Ghana mat, som jag tvingar min duktiga sambo att laga till mig. Hoppas att alla får en fin Ghana-dag, och kom ihåg att vifta lite extra noga med era Ghana-flaggor idag!
Publicerat: 2010-03-06 @ 15:24:26



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!