Home again

Då var denna helgen slut.. Gick nog dubbelt så fort som en vanlig helg! (Om det ens är möjligt?) Har alltså vart på en ssu kurs i Öjebyn i helgen, det var en internationell kurs som handlade mkt om europaparlamentsvalet som är den 7 Juni. GÅ OCH RÖSTA ALLIHOPA, det är faktiskt GALET viktigt! Anyway.. Alla föreläsningar var fruktansvärt intressanta och lärorika, trots att alla var så pass olika ändå. Var riktigt, riktigt bra föreläsare också. Men det bästa av allt, som på alla SSU aktiviteter var såklart folket. Vad vore SSU utan alla underbara människor?! Jag träffade vänner och bekanta som jag träffat några gånger tidigare, plus att jag haft den turen att få flera nya goda vänner. Speciellt en person, du vet vem du är, och kom ihåg vad jag sa - jag är på din sida! :)

Men nu är helgen som sagt på upploppet och man ska snart vakna upp till en ny arbetsvecka. Jätteroligt, då jag är ganska sliten och trött efter en intensiv helg, för jag börjar så tidigt som 7.15 imorgon..  Förstår inte hur det ska gå, för jag ska jobba 8 h också, men jag får väl bita ihop! Tänkte nämligen stanna uppe och kika på film eller ngt ikväll så jag får vara med sötsambo, har ju inte träffat han på hela helgen. Han kom till och med och hämtade mig i Piteå idag, för han orkade inte vänta till jag skulle komma hem med bussen ♥

Nu ska jag iaf msna lite till, det händer inte varje dag, men ibland så! Ha det gött folket och sov gott!
Publicerat: 2009-04-26 @ 20:52:02


Fredag once again

Trevlig helg gott folk, nu snart sticker jag iväg till piteå på en liten kurs. Lika att passa på när min sambo också är borta hela helgen på match i Sollefteå. Hade blitt tomt och ensamt här annars, fast jag hade ju en inneboende på G, men det får bli en annan gång!

Hittade förresten ett par grymt sköna skor igår på H&M. Billiga var dom också, fast säkert kommer dom inte hålla speciellt länge. Men dom håller väl så länge dom håller helt enkelt. Det är ett bar bruna sandaler, jag var (är) egentligen ute efter ett par såna som är högklackade, men varför inte ha båda versionerna? Dessa kommer bli SÅ perfekta i spanien ♥

Nej nu måste jag åka till affären, måste ha lite godis känner jag. Ha en fin helg och ta tillvara på den utlovade solen och värmen!

Btw, kika in honey i kuriren idag, har ni inte tidningen i fysisk form så går det även bra att kolla här!
Publicerat: 2009-04-24 @ 12:50:14


Onsdag

Våren är verkligen här nu, 15 grader varmt i solen och glass-säsongen har äntligen börjat nu! Har kikat på smhi's hemsida och det varma vädret ser ut att fortsätta, i slutet av veckan skulle vi få upp emot 11 grader! Så hoppet lever ännu ;)

Idag är jag ledig, så jag ska snart ta mig en cykeltur och käka lite mjukglass hade jag tänkt. Det enda jobbiga med att vara ledig mitt i veckan är att ingen annan är det, så man får käka glass själv..

Sen sist har jag faktiskt hunnit vara på två road trips (inte spec långa, men väldigt trevliga). En sväng till nordpoolen med sweetie och nästa dag till däckverkstan i piteå med angle. Det sistnämnda lät väl kanske inte så spännande, men vi gjorde det väldigt roligt med våran promenad, middagen, vovven och fåglarna. Och inte att förglömma när vi skulle köpa glass!

Annars händer inte så mkt, det blir kurs i helgen i piteå, och honey ska till övik över helgen och spela match. Förresten, håll utkik efter honom i fredagens kuriren, kändisen ;)

NU ska jag ut i solen, LATER!

Publicerat: 2009-04-22 @ 11:34:25


BURR

Juste, jag har ju en blogg, kanske måste lägga ner åtminstone nån minut i veckan på den. Känns som att jag inte gjort det på ett tag. Kanske för att jag vart så fruktansvärt upptagen med att hänga på hertsön och kolla på fotboll, HUVVA! Fotboll i sig tycker jag inte är världens roligaste sport, men det funkar väl, iaf när älsklingen spelar, då tittar jag gärna faktiskt. Men när dom spelar ute, i minusgrader och storm med isvindar så är det INTE kul! Det hjälper ju inte heller att det är värsta "blås-hålet" (för att citera en annan åskådare) just där fotbollsplanen är heller. Nej, nu är jag helt enkelt sjukt jävla galet less på allt vad snö, vinter, minusgrader och frysa heter! Och man blir ju inte mindre less när man pratar med Bannie som säger att dom "bara" har 14 grader... Nej usch, jag tänker inte bo här en enda sekund längre än jag måste. Visst, jag har vänner och familj här, men det räcker inte, jag är inte gjord för att bo här, så enkelt är det.

Imorgon ska vi på utflykt,det blir spännande. Ingen träning och inget jobb = man kan göra något annat, roligare! =)
Publicerat: 2009-04-18 @ 21:51:30


TGIF!!

Äntligen fredag!!! Ja, jag vet att det är tisdag eller nåt sånt, men för mig är det fredag idag. Har jobbat 5 dagar och kommer nu vara ledig 2, vilket borde betyda att det är fredag, right? Plus att jag ska iväg på inflyttningsfest ikväll, och man festar väl inte på tisdagar, utan snarare fredagar? ;)

Ska bli galet skönt att vara ledig imorgon, behöver nog det. Känns som att jag inte gjort annat än jobbat senaste tiden, så jag har förtjänat lite ledighet, Speciellt då jag inte är van att jobba så pass mkt som jag ändå gjort. Men nu är det HELG, yess!

Nu har jag helt plötsligt börjat få väldigt långa pass, istället för 3 st 3-timmarspass/vecka så har jag fått 3 st 8-timmarpass, hur grymt är inte det?! BETYDLIGT mer stålar! Vilket betyder att jag verkligen kommer ha råd med underbara spanien. LÄNGTAR.

Nu ska jag klä på mig och sticka iväg, måste hinna köpa bröd också så man har ngn frulle imorgon.
Publicerat: 2009-04-14 @ 17:04:49


SOOOOOOOOOOOOOOOOL

Idag är jag HELT jävla hyper! Jag har blivit galen av det underbara vädret! Våran termometer (som visserligen står i solen) visar på drygt 16 grader, och jag har ätit frulle ute på balkongen i solen. Dessvärre verkar alla vara borta, sova eller ha annat för sig idag så jag ringde till slut till min pappa, för jag kan bara inte sitta inne och låta denna dag passera utan att dela den med någon. Så vi ska iväg och grilla hos en bekant, vilket blir helt perfa!

Nå nu måste jag klä på mig lagom, vilket är svårt i dessa tider - galet varmt i solen, ganska kallt i skuggan och ännu kallare om det blåser... Svårt det här.. Nå, det får helt enkelt bli lager-metoden, probelmet är bara att jag inte har världens bästa kläder för det, men det löser sig nog ändå. Nå, ut och ta tillvara på det underbara vädret nu, det ska iaf jag!!
Publicerat: 2009-04-13 @ 10:04:43


Skärtorsdag

Tyvär så måste jag nu komma med tråkiga nyheter. Ni som har en tidning och har kikat igenom den vet nog redan - IFK losade igår.. Fast en eloge till hela laget som kämpade galet bra och stod emot riktigt länge. Jag är nästan säker på att IFK hade fler chanser på mål än Sundsvall. Efter full tid var det 1-1 så det blev förlängning där sundsvall lyckades göra ett skitmål som var vääääldigt tveksamt om det varkligen var mål eller inte.  Efter det var det som att luften gick ur IFK och helt plötsligt stod det 5-1.  Jag som hade hoppats på att IFK skulle sätta dit 060:orna och gå vidare och få möra Örgryte i nästa omgång, haha! I know, önsketänkande, men det har väl aldrig skadat någon?!

Nu är det dags för påskmiddag hemma hos mor. Har följt henne till optikern idag för att kika på nya brillor, vilket vi lyckades hitta två par skitsnygga bågar som är beställda och kommer om några veckor. Har även hunnit med att påskfika lite här och sen blir det som sagt jättemumsig påskmiddag. Så glad skärtorsdag gott folk, och se upp så ni inte snöar bort!
Publicerat: 2009-04-09 @ 16:38:30


Onsdag (för visst är det onsdag idag.. eller..?)

Jaha, då börjas det igen då. Åker snart iväg på årets första (betydelsefulla) fotbollsmatch. Serien börjar inte ännu, utan det är svenska cupen som står på agendan. Sundsvall är på besök i arcushallen och jag hoppas sjlävklart att det blir en spännande match där IFK tillslut står som segrare. Och just att den spelas i arcushallen är då iallafall jag evigt tacksam för. Hade inte varit kul att sätta sig på skogsvallen en kväll i början av april och frysa häcken av sig. Då föredrar jag hellre snusk-arcus som jag valt att kalla det. För vi kan väl alla komma överens om att det inte är sååå himla mysigt och rent där inne. Tänk bara på alla som spottar, snyter sig, spottar snus och gud-vet-allt äckligt som finns i den där arcusfotbollsplanen. Känns även ibland som att orenheterna kryper upp på läktaren, så därför sitter jag gärna högt uppe.

GO GO IFK!
Publicerat: 2009-04-08 @ 17:20:18


MAX!

Haha, satt och surfade runt lite, hamnade på expressens hemsida. Hittar där en fråga som lyder: "Var är burgaren godast? Max eller McDonalds" Och jag måste ju säga att jag är OTROLIGT stolt över svenska folket, titta och njut gott folk!



Max 86%    McDonalds 14%
Publicerat: 2009-04-07 @ 21:27:55


Denna lilla dag

Idag var alliansens söta små partiledare här i stan. Självklart kan vi ssuare inte låta det hända utan att vi är där. Läs mer om det här, på ssu luleås blogg. Kom även ihåg att hålla utkik i tidningarna och lokala tv-kanaler idag och imorgon efter oss!;)

När det var avklarat åkte jag och Jenny in till stan och käkade lite lunch. Jag köpte även en sommarklänning på H&M som jag ska ha i spanien och Jenny skaffade sig ett mobilt bredband! Sedan begav vi oss iväg till expen och hjälpte våra kära ombudsmän med lite administrativt arbete. Jag frimärkade säkert 100 brev, men som tur var så behövde jag iaf inte slicka frimärken, utan vi har en fantastisk maskin.

Jaha, ja och nu sitter jag här. Borde käka middag för sen hade jag tänkt åka till lokalen och gå på Simons filmkväll, var länge sen jag var på medlemskväll, så det kommer nog bli kul! :)

Var förresten in på Scorett idag igen, tänkte prova skorna. MEN DOM FANNS INTE! :OOOO

Publicerat: 2009-04-07 @ 16:42:30


Fredag

När jag vaknade trodde jag att detta skulle bli en skitdag. Allt som inträffade imorse tydde åtminstone på det. Motgång  efter motgång, men jag klarade mig genom en för mig väldigt tidig morgon (06.30) och kom mig hel och ren till jobbet ;) Fick förlängt pass idag, en och en halv timme extra vilket självklart uppskattas! Och dagen på jobbet gick fruktansvärt fort. Kändes kanske så eftersom att det bara var hälften jämfört med igår..

Sen blev det en sväng på stan, gick in på scorett och hittade världen underbaraste skor!! Dom är till och med underbarare än dom bruna skorna på eurosko! :O trodde inte det var möjligt! Titta och njut! Endast 700 kr, jag måste nog köpa dom ♥♥♥♥♥

*dreggel*

Oh, juste, ikväll blir det utgång, wohoo!

dagens partydjur: dansande apa
Publicerat: 2009-04-03 @ 21:41:37


SOL & VÅR!!

Jag måste ha varit väldigt snäll på senaste tiden! Eller så har jag bara tur. TT ringde för en stund sen och gav mig en massa timmar imorgon, plus några extra på fredag, yeees! Har bjudit på timmar som varit ute på bemanningsforumet men inte lyckats få något. Så nu tyckte dom väl att jag förtjänat 10 timmar extra, yeey!

jobb=pengar=shopping=glad elin ;)

Dessutom har det varit i princip sommar idag så då kan man väl inte heller lååta bli att vara glad? När man får ha vår/sommar-jackan, kjol och solbrillor. Kan nog inte bli bättre ;) PLUS att vi fick tårta på jobbet idag. Bara bra grejer, haha. Nej faktiskt inte, en dålig grej har hänt. När jag var i tvättstugan och skulle hänga tvätt i torkskåpen märker jag att alla är upptagna, trots att jag är den enda som har tvättid just då. Sånt gör mig förbannad. Men då var det bara att snöra in allt i tumlarn. That's it.

Men sen är det ju Grey's anatomy ikväll, så dagen är intr förstörd av några små tvättstugepuckon!

idag är jag förresten åter igen en godisponny..
Publicerat: 2009-04-01 @ 17:36:39



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!