Grym låt!

glömde bara nämna dagens fullträff! Kollade på VH1 och fastnade på nolltid för denna låt:
Kaiser Chiefs - Good Days Bad Days



ladda ner den hanna, den är grym och jag vet att du kommer gilla den ;)
Publicerat: 2009-02-24 @ 19:18:52


Fettisdag

HEJ och grattis  på fettisdagen! Eller semmeldagen kan man väl också säga. Jag måste erkänna att jag inte direkt hade räknat med att äta någon semla denna tisdag, då jag egentligen inte gillar semlor och därmed inte heller köper dom. Men min sambo kom ändå hem med 4 semlor som han fått från sin mamma, så det var bara att ge efter! Jag kan väl äta en semla då om jag måste! Fast då måste mandelmassan bort, annars får det va.

När sambo åkte iväg till träningen så satte jag igång att städa. Fråga mig inte varför, men ibland får jag bara såna ryck.. Jag har sytt sovrumsgardiner, dammsugit hela lägenheten, pedant-städat toan och plockat i ordning allt jävla skräp och skrot som alltid ligger överallt. Så nu är det jättefint här tills när min honey kommer hem!

Hoppas att du har det bra i din nya hemstad nu Hannie, jag saknar dig redan väldigt mkt men jag lovar att jag kommer och våldgästar dig en vacker dag i din vackra sekelskiftslägenhet ;) ♥

Ha det gött

Publicerat: 2009-02-24 @ 19:14:11


Söndag...

Yes, godmorgon kära vänner. Jag kan inte förstå att jag är vaken och uppe, och har varit det i snart en timme. Kom hem kring halv 3 igår, efter en riktigt riktigt kul och välbehövlig fest hos Linnea. Det är alltid så himla kul på hennes fester, så härligt folk som bara är så grymma!

Nu ska jag íaf iväg på fotboll. IGEN. annars skulle jag aldrig vara vaken denna tid.. Ha en fin söndag, byebye!
Publicerat: 2009-02-22 @ 10:22:33


Ännu en gång..

Tro det eller ej, men vi kom faktiskt hem igår! Vi blev inte kvar i arcus för all evig framtid (vilket det kändes som att vi skulle bli). Var väl hemma nån gång efter 20.30 och då var det bara att sätta igång med middagen. När vi käkat orkade vi inte vara vakna speciellt länge, så vi gick och la oss rätt tidigt.

Men nu är det alltså dags igen - för match alltså. Fotbollsproffset har redan åkt iväg och jag ska dit om en stund. Men denna gång behöver jag bara se en match, tack och lov. För sen ska vi hem till mamma på middag (lyx!) och sen är det partaj som gäller, hurra!

Ha en fin lördag alla fina medmänniskor
Publicerat: 2009-02-21 @ 11:06:13


Stuck in arcus..

Yes, här sitter jag nu då, ensam och uttråkad. Jag har Iofs försett mig med en godispåse så det är ju inte helt kört ;-) fast jag är ganska less på fotboll. Har hunnit se 3 matcher och snart börjar ifks sista match för dagen och sen får vi åka hem, Yes!:)
Publicerat: 2009-02-20 @ 17:56:46


Bussfan!

Fan i helvete vad less jag blir! Två gånger i rad nu har bussen vart sen. Och inte lite sen heller! Ena gången 9 och andra gången 11 minuter. Är det någon jävla chaufför som vet att det är kallt ute? Fan vad jag blir förbannad! Usch
Publicerat: 2009-02-20 @ 14:57:01


Fredagsfotboll

Jag måste tyvär börja med en dålig nyhet - min skada från gårdagens modellande sitter fortfarande kvar, är öm i nacken och jag förstår fortfarande inte varför.. Men ska man vara fin får man lida pin brukar det ju heta! Så farligt är det faktiskt inte, men det är ju jobbigt och onödigt att gå runt och ha ont, right?

Ser fram emot morgondagen då vi ska till Linnea på housewarming party, känns som att hon alltd har det, haha! Men först är det en hel eftermiddag i Arcus som gäller för min del. Ska hinna med att filma 2 matcher, en kl 15 och den andra kring 18.30 så jag blir där huuur länge som helst.. Men det är ju för en bra sak, och vi har en deal jag och sötsambo, så jag har väl inget val! Nå, ska ta med lite kakor och frukt så jag klarar mig.

Nu ska jag ringa till min lilla mamma och sen vandra iväg till bussen, Ha en fin fredagskväll gott folk

Publicerat: 2009-02-20 @ 13:45:59


done!

Yes, då var dagens shoot över, och kul var det! Trots lite tid, brist i planeringen och ovana så tycker jag att vi lyckades rätt så bra. Men framför allt så kan vi nu ha evaluation (dock utan utröstning ;) och på så sätt göra ett bättre jobb nästa gång. Med det viktiga är ju trots allt att vi hade kul och lärde oss ngt vilket jag tycker att vi absolut gjorde!

Nu är det bedtime, för imorgon måste jag till jobbet, hör och häpna...

Natti natti alla mina top models out there ♥
Publicerat: 2009-02-19 @ 23:16:16


disk och photoshoot

Idag har jag vart vikarie, det var back to disken som gällde. Ordinarie diskare var borta, så jag fick hoppa in, vilket ju fungerade utmärkt med tanke på att jag ändå var ledig och behöver lite extra pengar såhär i slutet av månaden. Det var en ganska lugn dag i disken också, vilket såklart var väldigt skönt.

Sen jag kom hem har inte mkt hänt, myste lite med sötsambo innan han skulle iväg till träningen. Och sedan dess har jag kollat gossip girl och spelat ett shockwavespel, alltså inte gjort speciellt mkt. Hade mer eller mindre lovat (både mig själv och min sambo att jag skulle träna idag, men det blev inställt pga photoshoot och helgplanerande som äger rum ikväll. Kanske lägger upp nån bild senare från ikväll så alla får möjlighet att se hur underbart vackra vi är/kommer vara!

Jag hoppas för övrigt att min honey kommer hem snart, har inte käkat middag ännu, bara kakor (vilket inte är så bra om man ska photoshoota men ändå). Så jag är inte speciellt hungrig men jag behöver nog mat.

see youuuuuuuuuuuuu!
Publicerat: 2009-02-19 @ 19:42:16


Tandläkare

Har just kommit hem från ett litet besök hos tandläkaren för första gången som vuxen. (vilket egentligen inte är så bra då det innebär att det är galet dyrt..) Fast detta besök var bara en liten undersökning så jag skulle kunna tecka ett abboneman/försäkring. Perfekta tänder som jag har så fick jag den biligaste försäkringen!

Har aldrig riktigt tyckt om att gå till tandläkaren, men sist jag var där måste något hemskt ha hänt eftersom att jag gruvade mig väldigt mkt för detta besök. Men det var nog det lindrigaste tandläkarbesök jag vart med om, hon babblade mest och tittade lite, tog inte ens röntgenbilder! Så nu är min tandläkarskräck som bortblåst igen, haha!

Nu ska jag käka lite lunch, sen måste jag handla juice och bröd så man har ngt att äta till frukost imorgon!

Publicerat: 2009-02-17 @ 11:32:46


Måndag och serier

Måndag igen, och allt vad då det innebär.. Har jobbat idag, fick 1 h och 15 minuter extra, det tackar vi för! Slutade ändå rätt tidigt, vilket ju alltid är skönt :) Ikväll är det även lipstick jungle, tycker verkligen om den serien. Och på onsdag börjar Greys. Plus att jag och Hanna kollade reprisen av gossip girl idag och jag måste erkänna - jag börjar bli fast i den serien OCKSÅ! Shit vad jag bara kollar tjejserier; greys, oc, top model, lipstick jungle, gossip girl, satc osv osv, haha. Stackars min sambo! Jag klagar när han kollar fotboll, men han klagar verkligen ALDRIG på mina tjejserier. Han är waaaay too snäll för att klaga ♥

Nu har sötsambo åkt iväg på träning och jag har heeeela lägenheten to myself. Inte för att det är speciellt spännande eller kul, mest tyst och ensamt. Nå, lägger mig nog i soffan och kollar någon av mina serier ;)

Ha en fin måndag!

btw, vatten är VÄLDIGT gott..
Publicerat: 2009-02-16 @ 17:37:22


090213


hoppsan, nu råkade jag visst att inte blogga på ett bra tag igen.. Trots att jag jobbat ortoligt lite så har jag ändå vart rätt upptagen. Förra veckan kom Hannie hem, så då var det järnet att fixa i ssu-lokalen, då vi skulle ha årsmöte där i måndags. Så vi sydde gardiner, handlade stolar, handlade mat, köpte soffor, och åkte fram och tillbaka som tokar. Men nu är lokalen mer klar än någonsin och vi sitter inte kvar i styrelsen nå mer...

Denna vecka har jag mest rännt runt på stan med Hanna. Kan inte låta bli att nämna dom UNDERBARA skorna, skor att döda för! Vi är båda fruktansvärt förälskade i dom, men såklart kostar dom alldeles för mkt för att man ska ha råd med dom. Måste ju ha råd med hyran.... men dom är så vackra och perfekta så man vet inte vad man ska ta sig till! Har försökt få både sötsambo och simon att köpa dom åt mg, men dom vill inte, konstigt nog ;)



Ikväll är det bio som gäller, vi blir ett helt gäng, kommer nog ta upp närmare en hel rad i salongen, haha! Det är så galet länge sen jag var på bio, så det kommer bli riktigt kul. Btw, glöm inte att det är alla ♥-ans dag imorgon! Jag brukar inte gilla den dagen mer än någon annan egentligen, men denna gång ser jag faktiskt fram emot den. Sötsambo har lovat att viska gå ut och käka, sen får vi väl se vad som händer!

Trevilg helg alla snokare :)
Publicerat: 2009-02-13 @ 15:12:31


jobba jobba jooooobba!

yes, sitter nu på jobbet, vilket itne är det allra vanligaste nu för tiden. Skulle egentligen ha jobbat igår, men jag hade tagit ut min flyttdag. Och tur var väl det, hade nog inte orkat jobba med den jävla förkylningen.. Den är väl inte helt borta ännu, men det känns iaf lite bättre. Sist jag jobbade så berättade jag ju att jag kände mig förföljd över detta Motala, varannat samtal var motala! Denna gång är det annorlunda, nu känns det som att samma människor ringer flera gånger och kommer alltid till mig, det är lite läskigt, nästan deja vú känsla! Nå, det spelar ingen ´roll egentligen, men det kändes bara lite lustigt! Måste bara säga att det också är så underbart att prata med folk med äkta norrländsk dialekt mellan alla skåningar och 08:or! Så norrland, ring mer till 118118, we neeed you!

I övrigt så längtar jag ruskigt mkt till imorgon då bannie kommer hem!! Hon kommer egentligen ikväll, men så pass sent att alla sover då hon anländer. Så det är faktiskt bra att jag inte jobbar så mkt kommande veckan, så vi har tid att göra åtminstone hälften av allt vi tänkt, hehe! Nu ska jag jobba vidare i drygt 1,5 h till innan jag få gå hem och städa, jippie!!
Publicerat: 2009-02-02 @ 16:38:16


Livet MED micro

Haha, ja vi kunde helt enkelt inte hålla oss längre, så idag har vi vart på onoff och köpr en micro! Underbara uppfinning, hur har man någonsin kunnat leva utan dig?! Blev även att vi inhandlade lite pann-underlägg och skrumopp och såpa så vi kan städa riktigt fint! Vi kom överens om att städa ikväll, men det kommer nog inte bli så eftersom att sambo är på träning i minst en timme till och sen ska vi äta och efter det blir det stup i sängen skulle jag gissa.

Har även varit över en sväng till några bekanta som för drygt 4 veckor sen fick en liten son. Träffade han för första gången idag och GISSA om han är nå sööt! Så underbart gullig <3 Jag var tyvär tvungen att hålla mig en bit ifrån han då jag är lite förkyld, vill ju inte smitta sötbabyn. Och som min sambo så fint uttryckte sig; "vi kan ju låna honom till sommaren" (själv hade jag väl kanske sagt barnvakt, men det låna kan man väl också säga antar jag ;)

nu ska jag slänga mig i soffan och vänta på samtal från träningsnarkomanen som ska bekräfta att jag kan börja med middagen - blir potatisgratäng och nå biffar, det var vad jag hittade på ica maxi. Hade helst velat ha kyckling till, men kom på det ungefär 3 timmar för sent. God kväll gott folk!
Publicerat: 2009-02-01 @ 19:49:51



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!