and the winner is..

oh yeah, jag ska på en fin (liten) gala nästa helg! Jag fick veta det för en liten stund sedan och jag har redan börjat fundera på vad jag ska ha på mig.. Man måste ju vara berädd och skitsnygg. Finklänning och välfixat hår är det som gäller! Iofs är det kanske inte världens glamorösaste gala direkt, men va fan, fin måste man väl få vara? Man måste ta tillfället i akt att klä upp sig ordentligt! Ännu en orsak till varför jag måste vara fin är för att min man faktiskt är nominerad, till årets bästa spelare. Precis som han var förra året då han vann. Iofs så vet jag inte hur bra han hade vart den säsongen, men jag måste säga att han gjort en GRYM säsong denna gång, så jag hoppas och tror självklart att han kommer att vinna! Tur att det inte är denna helg, då jan troligen har lite hamsterface kvar..! Hade ju vart hemskt att visa upp sig med värsta uppsvällda ansiktet, nej, då hade han fått ta med ngn annan!

Good luck honey!

Publicerat: 2008-10-15 @ 13:17:17


the new shit!

till att börja med: ja jag vet att jag är en nörd, men jag bryr mig inte!!

Det har nu kommit nya macbooks! ååh dom är så fina och underbara! Om jag inte ville ha en innan så vill jag då verkligen ha en nu. Fast alla vet väl hur gärna jag ville ha en innan?! Den skulle passa så bra här framför mig, mitt liv är gjort för att den ska passa in alldeles perfekt. Den gamla versionen säljs fortfarande, men den nya är så pass mkt bättre, att även om den är lite dyrare så är det absolut värt det! Om lite mindre än två veckor börjar jag på mitt nya jobb, så lagom till jul kanske jag har min ögonsten, så ingen ska räkna med julklappar från mig i år´! haha nej, så illa får det inte gå, kan ju utnyttja min mans eller min brors studentrabatt och på så sätt spara nån tusenlapp eller så. Jag slänger förresten in en liten bild här så ni alla får dregla över den!

Publicerat: 2008-10-15 @ 11:31:12


the tjuv is back

Snodde denna lista av VPT, tyckte att det var dags för en, då det var ett tag sen sist. Plus att jag är väldigt understimulerad these days... so enjoy!

BRUKAR DU:

Titta på dig själv i spegeln: Ja, vem annars?!
Gnälla: lite då och då, men snarare klaga..

Skrika: Väldigt sällan faktiskt, jag är inte så högljudd av mig
Sova: självklart

Ha ångest: ja

Skada dig själv med flit: nej, det är väl fruktansvärt onödigt?!

Ta mediciner du inte borde ta:  nej, det känns också ganska onödigt..
Vilja dö: nej

Drömma mardrömmar: nej, brukar oftast klara mig från det

Ta droger: nej!

Försöka vara annorlunda: jag försöker bara vara mig själv, om det är annorlunda eller inte, det vet jag inte

Klä dig i svart: inte endast svart, men självklart äger jag och klär mig i svarta plagg, dock ofta med något mer färgglatt

Gå till kyrkan: endast vid mkt speciella tillfällen

Gå i skolan: not anymore! :D

Röka: nej

Ha sex: ja

Ljuga: nej

Hata folk: nej, men det  finns dom jag ogillar 

Lita på folk: de som förtjänar det


VEM:

Saknar du: För tillfället är det ganska skönt att sitta här själv
Vill du döda: ingen

Rörde dig sist: David gav mig en klapp på axeln och sa att jag skulle krya på mig ;)

Vill du slå: ingen jag kan komma på nu, men säkert finns det någon där ute som förtjänar en snyting..

Kysste dig sist: Kanu

Vill du kittla: Kanu, han är så söt när han blir kittlad. iofs är han alltid det, men om möjligt ännu sötare när han blir kittlad ;)

Kramade du sist: kanu

Vill du prata med: ingen speciell, känner faktiskt inte för att prata så mkt för tillfället

Skrek du på sist: säkert adam, om jag någonsin skriker så är det oftast på han, även om det inte är spec ofta

Vill du vara som: ngn smart, rik, människa med god personlighet och vet vad den vill i livet

Vill du bli galet full med: all the partypeople in the world ;)

Gjorde dig riktigt glad senast: kanu gör mig alltid glad

Fick du sms från senast: kanu

Ringde dig senast:  kanu (börjar bli tjatigt?)

Är snyggast på jorden: jag såklart ;)

HAR DU:

För många vänner: det går inte att ha för många vänner
Förföljelsemani: det skulle jag väl inte påstå..

Tvångstankar: kanske lite ibland, men inga sjukliga iaf

Någon annan psykisk sjukdom: ingen diagnotiserad, men alla beter sig väl lite wierd till och från?!

Någon fysisk sjukdom: för tillfället ja, men ingen permanent sådan

Någon skada: en blånagel på vänster pekfinger, arbetsskada. Men det är inte så farligt. Kommer bara vara äckligt när den lossnar..

Några piercings: endast i öronen. Hade idéer på en i navlen under mina år som ung och dum

Egen dator: yes, en värdelös sådan som jag fick från skolan i gymnasiet. Den står dock på vindan och jag har övertagit "familjens" dator. Men snart, när mitt riktiga jobb börjar så ska jag köpa min efterlängtade mac ♥

Självförtroende: ja, så det räcker, men blir nog tyvär inte så mkt över..

Sagt jag älskar dig till någon idag: nope, inte denna dag

Bjudit ut någon: nej, det brukar fixa sig själv ;)

Dumpat någon: mer eller mindre, ja

Tuttat eld på nått: ljus..?

Gjort något olagligt: det har väl hänt.. inget åka-i-fängelse-olagligt, men typ snattat-på-konsum-olagligt ;)


HUR:

Går du: ööh, ungefär som vanligt folk skulle jag tro

Fördriver du tiden: för tillfället genom oändliga timmars tv-tittande varje dag, plus sömn

Mycket pengar har du: en del på sparkonton och fonder, inte speciellt många kronor på kortet, men desto fler kronor i mitt fina lilla kuvert som ligger här framför mig ;)

Tjänar du pengar: för tillfället genom diskjobb, men snart genom enirojobb

Ofta diskar du: waaaaay to often, vanligvis diskar jag några hundra tallrikar om dagen, plus en massa annan skit. Men vad gör man inte för lite stålar?

Ofta städar du: lite för sällan

Många stör du dig på: Kan väl inte säga ett exakt nummer på det, men nog finns det en del (ganska många) dör ute som jag stör mig på..!

Ofta träffar du din familj: i princip varje dag, iaf delar av den

Publicerat: 2008-10-13 @ 23:11:26


lookin like a hamster

sen några dagar tillbaka har jag drabbats av en mysig liten infektion i min mun. Det är ngt som jag lider fruktansvärt mkt av och jag hoppas att ingen annan ska behöva drabbas av samma sak. Igår tog älsklingen med mig till doktorn, för då hade jag fått nog av smärta och han fått nog av mitt gnäll. Det tog drygt en timme innan vi fick träffa den enda arbetande doktorn, men vad gör man inte.. Han konstateradeatt det, precis som vi trodde, var en infektion.Så han skrev ut piller åt mig, plus att jag var tvungen att ta ett blodprov och sånt. Tyvärr var apoteket i stan stängt by the time vi var klara hos doktorn, så det var bara att spriga till första bästa buss som kunde ta oss ut till storheden där det tydligen också finns ett apotek. Tack och lov så hann vi dit så allt var frid och fröjd. Nu hoppas jag bara att dessa piller hjälper mig då det inte är speciellt roligt att se ut som en hamster pga ruksigt uppsvälld kind. Plus att det är svårt att både öppna munnen och att tugga. Nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv, trots att det inte verkar hjälpa.. Men det är det enda jar har ork och motivation till just nu, så gottnatt som älsklingen brukar säga
Publicerat: 2008-10-13 @ 18:47:12


Helgen är över..

Nu har jag varit sådär fruktansvärt inaktiv med att blogga så det är ju nästan hemskt. Men jag har helt enkelt inte idats/hunnit/haft lust, så det har bara inte blitt. Festen i fredags var riktigt trevlig även och trots att det var Linnéas fest så spårade den inte ur! ;) Och precis som jag anade så dök aldrig storebror upp, så jag vart lite småsne på han, eftersom att han dissat sin kompis bara pga att jag var där..

På lördag var jag på fotboll med mamma, David och Sara. Det var säsongens sista match (tack och lov) och det var så fruktansvärt kallt. Sitta stilla i två timmar i endast ett par få plusgrader värmer inte precis. Vad som däremot värmde var IFKs vinst, 4-1 mot Holmsund (om jag minns rätt;))

Utöver det har det vart en lugn och fin helg. Och idag har vårat nya kakel till köket kommit, så nu måste vi riva klart resten så Ali kan börja sätta upp det nya snarast möjligt! Nu ska jag äta palt, see u!
Publicerat: 2008-10-06 @ 18:10:34


FEST!

Yes, äntligen har det blivit dags för lite fest! Det är så fruktansvärt länge sedan sist jag var på fest eller allmänt gick ut så jag minns inte när det var. Kanske i juli eller början på augusti? Alltså minst två månader sen, det är illa.. Nå men ikväll gäller det som sagt. Linnea ska ha födelsedagsfest med temat "charter/rödvinsvänster". Jag har inte följt temat slaviskt, men jag kan säga att jag har kanske blandat lite. Nå iallafall, min äldre broder är också bjuden på festen ikväll då han och Linnea har gemensamma bekanta och på sätt är partypolers. Så idag på jobbet så fick jag ett sms från min kära bror "Mor sa att du skulle partaja hos linnea? ikväll? Eller har jag drömt det? :-S" Haha, han är nog räddför att festa med sin lillasyster! Vi får väl se hur det slutar ;)
Publicerat: 2008-10-03 @ 18:06:46



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!