LÅTEN

The Fratellis - Chelsea Dagger
Det var ett jävla jobb innan jag och lillebror hittade låten, men det var såå värt det! Lyssna och njut ♥
Publicerat: 2010-02-25 @ 00:36:10


BURR

Usch så less jag är på denna never ending vinter! Visst, solen lyser och man tror att det är bra väder, men vänta bara tills man kollar på termometern och tills man kommer utan för dörren. Då får man minsann vara glad om man har näsan i behåll när man kommer in igen. Nej, kyla och minusgrader är INGENTING för mig! Lena och Ulla föreslog att vi skulle åka ner till Ghana nu på en gång och bygga den där omtalade "sommarstugan". Vi kom fram till att vi skulle klara det på en vecka och sen skulle vi leva lyckliga i alla våra dagar nere i värmen i västra arfika. ♥

Jag hade tänkt åka till gymmet idag, men orkade inte när jag insåg hur kallt det är ute. Plus att det skulle bli så omständigt att åka fram och tillbaka till stan. Och angående brödet som jag bakade i fredags, det har blivit populärt bland många, så jag får väl se till att baka fler så det räcker till alla som vill smaka! Kanske får börja göra en business av det. Jag har iallafall lovat att komma över med en bit till men soon-to-be nya granne här på tuna!

nu - lunch!
Publicerat: 2010-02-24 @ 12:42:53


Fredagsmys

God kväll! Idag är det fredag, vilket man ju självklart måste ta vara på, på allra bästa sätt. Denna fredagskväll är min sambo strandsatt i Arcushallen på fotbollscup, så jag är all alone. Funderade en stund på att hänga med ut på Allstar, men jag har gått och haft ont i halsen hela dagen så det kändes inte som en så bra idé. Vilken tur då att det är OS på TV heeeeela långa kvällen! Och jag har varit så duktig och bakat världens godaste bröd också, så jag har lite "godis" till ikväll. Det är så himla lyxigt och gott men hemmabakat och färskt bröd. Och det är så gott så man vill bara sluka allt på en gång för att man inte kan motstå rykande färska bröd. Det är utan tvekan farligt gott!

Imorgon ska jag på kalas, min kusin har fyllt 25 och hennes lilla son har redan hunnit bli ett helt år. Så det blir dubbelt kalas imorgon, så kul! Nu ska jag fortsätta mumsa på mitt rykande färska bröd, natt natti.
Publicerat: 2010-02-19 @ 19:59:07


Wildchild

Förra helgen skulle jag och sambo hyra film. När vi kom till videobutiken så kunde man antingen hyra 3 filmer för 120 kr eller köpa 5 filmer för 100 kr. Inte så svårt val för oss småsnåla fattiglappar, så vi grävde fram 5 filmer som verkade OK från outlet-lådan. Jag valde en dansfilm. Sambo tog en drama, en actionfilm och en fotbollsfilm. Så jag krävde att den sista filmen skulle vara den tjejigaste vi kunde hitta. Alltså den med rosa-st omslag. Det blev komedin "wildchild" som fick följa med som femte och tjejigast film. Och jag måste säga att det enligt mig var det bästa av dom alla. Jag är en sån jäkla sucker för rosa tjejfilmer så att hälften vore nog! Jag låg i soffan i morse och glodde på den och mådde så bra efteråt, så jag har funderat på att se den en gång till idag, hehe.

Jag ska nog härmed börja samla på rosa tjejfilmer som jag kan sätta igång så fort jag behöver muntras upp lite!
Publicerat: 2010-02-15 @ 16:50:13


15 Februari

Helgen har varit bra och jag har haft fullt upp. Basket och fest på fredag. Bakis, fotboll, och middag hos pappa på lördag. Alla hjärtans dag med bio och pizza igår. Och städning idag. Har en del "jobb" att göra denna vecka, eller uppdrag kanske är mer rätt ord. Men det får vänta till imorgon eller kanske onsdag till och med.

Jag har funderat på att vända på dygnet och kolla på OS hela nätterna, men det är ju så tråkigt att sitta uppe själv. Den enda som kanske vill vara uppe med mig är lillebror men han vill ju bara kolla på hockey och jag vill kolla på konståkning. Så då är det ändå värdelöst. Tacka vet jag repriserna på dagarna, men det är ändå inte riktigt samma sak tycker jag..! Jag får helt enkelt höra om han är villig att göra en deal - om jag kollar på hockey med han så måste han lova att kolla konståkning och curling med mig.
Publicerat: 2010-02-15 @ 16:07:21


ARG

Jag har just precis skickat iväg ett klagomåls-mail till LLT, med diverse frågor. Igår när jag skulle åka till svartöstan blev jag så irriterad på chauffören som satt och pratade i mobiltelefon hela vägen så att bussen blev så sen till stan att jag höll på att missa min anslutningsbuss. Jag fick bokstavligt talat jaga den andra bussen. Så ska det väl inte behöva vara? Fine om bussen är sen pga halka eller tjorvande busskort eller galet mycket folk. Sånt händer liksom, men när orsaken är att chaffisen sitter och pratar i telefon så tycker jag inte att det är OK att bussen är sen. Jag hoppas att jag kan få ett bra svar från LLT, och att chauffören i fråga får en tillsägelse eller liknande. Nå det känns iallafall bra att ha berättat för dom vad jag tycker och hoppas på bättring helt enkelt. Nu har klockan visst rusat iväg som vanligt, och jag antar att det är bäst att jag går och lägger mig så jag kan orka med morgondagens alla bravader!

God natt!
Publicerat: 2010-02-11 @ 23:34:49


11 Februari

Finally har jag tagit mig tid och ork att fixa en någorlunda design, har inte orkat göra nåt sen julen. Och jag tycker att de mallar som finns här på blogg.se känns så tråkiga och vanliga så det bästa och enklaste tycker jag är att välja en hyfsat fin och sen pimpa den med nå fina färger!

Imorgon är det äntligen fredag, jag har gjort betydligt mer än vanligt denna vecka, så det ska bli skönt med helg. Men innan jag får slappna av så har jag en fullspäckad, och in i minsta detalj och minut, planerad dag framför mig imorgon. Måste en sväng på stan, ska träna med lillebror, kolla basket, iväg på utflyttningsfest och OS-invigning och mkt mer! Men det går nog bra, har som sagt planerat och sett till att jag ändå (förhoppningsvis) ska klara det!

Nu ikväll ska jag bara slappna av och kolla på TV. Just nu kikar jag på "du är vad du äter" och tänker att jag ALDRIG skulle våga vara med i det, usch så dåligt samvete man skulle få när dom räknar upp allt äckligt man ätit på en vecka, huvva. Däremot skulle det nog vara bra att se hur äckligt mycket skit man verkligen stoppar i sig.
Publicerat: 2010-02-11 @ 20:16:58



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!