Ännu en..


jaha, det blev precis som jag trodde. Trots brist av shoppinghumör så hittade jag ändå något som fick följa med mig hem. Denna gång blev det en blå (!) klänning från H&M som jag tänker ja på mig till mina klackar på fredag. Om det passar vill säga. Går ju alltid att byta, men jag tror jag kommer behålla den, var väldigt enkel och skönt men ändå riktigt snygg och lite annorlunda. Men nu måste jag verkligen skärpa mig, räknade igår till att jag hade 11 klänningar, och nu har jag köpt ännu en, så 12 st är samlingen uppe i.. Fast detta var ju mer en finare vardagsklänning, typ för allmänna fester eller dagar då man vill vara lite tjusig (allt beror på accesoarerna och skorna) medans mina flesta andra klänningar är av det lite tjusigare slaget, eller såna som man inte riktigt vet när man ska använda dom. Fast det är ju bra att ha ett lager, man vet aldrig vad man kan komma att behöva!!  
Publicerat: 2009-05-27 @ 15:38:55


Är det redan onsdag?! :/

Har nu vart hemma ett tag, men inte haft tid att blogga. Har vart fullt upp hela tiden, mest för att jag jobbat. Och när jag inte jobbat har jag varti så trött i skallen för att jag jobbat så jag har verkligen inte orkat blogg nå! Nu har söta hanniebannie kommit hem också så det lär inte bli många lugna stunder, måste planera varje liten minut under veckan för att hinna så mkt som möjligt. Blir bland annat majsparty, utgång, photoshoot, shopping och framför allt - jätteHÖGKLACKAT! Så skönt med någon som är lång och som inte blir ledsen när man har 12 cm-klackar på sig, utan blir bara glad och hänger på ;)

Sitter nu på jobbet (som vanligt nu för tiden), har delat pass idag så det blir en sväng på stan snart. Fast det regnar så jag är inte på så bra shoppinghumör, men nog följer det säkert med nånting litet hem iallafall ;) Köpte förresten nya dojjor i förrgår, hittade ett par grymt snygga sneakers på stadium och dom var på monsterrea, och jag hade jusst fått lön så jag kände mig tvungen att köpa dom, hehe.

Nu måste jag käka lite frukt och sen är det back to work som gäller, ha en fin regndag! Puss och kram
Publicerat: 2009-05-27 @ 09:23:18


FRIDAYYYYYY

GÄSP! Shit vad trött man kan vara.. Var på western farm igår med jobbet, vi var drygt 40 pers så mer eller mindre alla var med. Skitkul hade vi, käkade nachos med olika dips, kycklingklubbor, drack gott och dansade hela kvällen! men det var tur att det var en buss bokat hem 00,10 och inte senare då jag och många många fler började alldels för idigt för att ha dansat halva natten. Fick bara 5 timmar sömn denna natt vilket är way too little för doggy. Nå, men det är bara att bita ihop, har ändå gått hyfsat bra att jobba och nu är det bara ca 1,5 h tills jag får gå hem! Blir då att snabbpacka och pussa älsklingen hejdå, för i helgen ska jag och min käre vän ner till västerbotten och bara ta det lugnt och andas en stund. komma ifrån vardagen lite. Var så onansvarig att jag inte packade igår när jag var ledig hela dagen, men jag hade väl helt enkelt annat för mig!

Nu ska jag jobba på, så det blir helg nån gång. Njut av solen gott folk :)
Publicerat: 2009-05-22 @ 12:58:06


bUSSHELVETE

SUCK, fy fan så tyyyyyyyyyyyypiskt! Hade tänkt åka iväg och träna nu på morgonen, har inte gjort det på galet länge men helt plötsligt kändes det bara lockande. Packar ihop mina grejer, kollar bussen (älsklingen har cykeln) och ser att den går om en kvart. Klär på mig och traskar iväg. Jag väntar, väntar och väntar. Tycker att det är ovanligt lite folk och bilar ute då jag inser att det är ju fan röd dag idag och första bussen går inte förän om över en jävla timme!!! Blä, hatar röda jävla skitdagar. Var helpepp på att träna men nä, det förstördes HELT och  HÅLLET

Får se om jag har träningsvilja kvar om en timme, annars får det va :(
Publicerat: 2009-05-21 @ 09:35:12


Onsdag.. eller fredag.?!

Nu börjar alla redan prata om helg och det är bara onsdag. jag som jobbar på ett ställe där ordet helg och fenomenet "röd dag" mer eller mindre inte existerar, fattar inte vad folk säger när dom menar att det är helg på en onsdag. Men sen kom jag på - det är ju kristihimmelsfärddagen imorgon! Och alltså klämdag på fredag! Så därför får folklånghelg. kul för dom ;)
och tro det eller ej så är jag också ledig imorgon när alla andra också är det, kommer bli trevligt. Men sen på kvällen bär det iväg till western farm med jobbet och vi ska sitta där och käka, dricka, dansa och bara snacka skit, kommer nog bli riktigt kuligt :) Dessvärre börjar jag 7.45 på fredag, så vi får väl se hur det går!

Nu ska jag göra i ordning lite spelningslistor och börja fundera lite smått på packning inför helgen. Fast jag hinner ju iofs göra det imorgon istället.. Så får det nog bli, Nu blir det soffan och tv :)

Publicerat: 2009-05-20 @ 17:21:47


Inlines

Måste börja med att säga Grattis på födelsedagen till A!

Jobbade kort dag idag, endast 3 timmar. Sen var det ut på stan och köpa presenter och käka glass som gällde. Hittade några bra och passande grejer, trots att människan har ALLT man kan ha och lite till, hehe. Ska iväg och käka lite tårta alldeles strax. blir väl middag och sånt också om jag känner folket rätt. Måste bara byta om och freschen up lite. Kan ju inte komma på kalas svettig och sunkig efter årets första inlines-sväng. Yes, ni läste rätt! Det är nu fullt möjligt att motionera ute i solen istället för att klämma in sig i ett trångt litet rum med en svettiga gubbar och lyfta järnbitar (typ). Hatar gymmet, det är så tråkigt och jag har märkt att inlines är väldgt kul och bra träning för kondis, ben, rygg mage och framförallt rumpan!! 

Nej nu måste jag sätta lite fart så jag hinner med allt jag ska göra, kom på att jag måste ju slå in presenterna också!



Ooh, såg ni förresten vem som presenterade poängen i ESC för storbritannien? Haha, Mr D! Det var galet längesen, kände nästan inte igen pojken..!

Publicerat: 2009-05-18 @ 16:03:27


17 maj

Ja det blev väl som alla trott igår. Norge tog hem hela skiten och slog garanterat alla världens poängrekord i alla sporter sammanlagt. Det var inte så roligt faktiskt, det är mer kul när det är spännande! Vi hejade på Azerbaijan, och dom kom väl trea eller ngt sånt, så vi var inte HELT ute och cyklade! Fast vi hade norge i våran top 3 iaf så jag tror faktiskt att vi lyckades pricka mer rätt än någonsin förr! Så det var inte helt rätt låt som vann, men det var heller inte fel :)

Fotbollen då.. ja vad säger man..? IFK ledde med 2-0, hade allt spel och allt såg så bra ut. Helt plötsligt fick Mariehem på något konstigt sätt ett fint läge och förvaltade det väl. Innan nån hade hunnit fatta vad som hänt hade dom även gjort ett till jäkla mål. 2-2 alltså. Och i typ sista minuten så gör skitungarna såklart ÄNNU ett mål. Så förlust för IFK. Det är nog sant som alla vi mött säger, Sötsambo kan inte hålla på att vara skadad för dom behöver han!

Idag är det söndag och underbart väder. Har käkat frulle på balkongen och sen vart på en promenad till stranden och sen till tunavallen för att kolla fotboll, division 846 eller nåt sånt, haha. Sen kom mamma förbi med lite sommarskor och mina inlines så nu blire att skejta runt på dom, gu va kul men shit va träningsvärk jag kommer få i början, haha. Får väl se om det blir ngn tur idag, nu ska jag iaf käka väldigt sen lunch. Puss och goodbye
Publicerat: 2009-05-17 @ 15:26:55


Lördag

God lördagsmorrgon gott folk! Idag är det än en gång soligt och fint väder, men inte riktigt så varmt i luften som man kankse kunde önska. Fast när man tänker efter så är det ju bara maj och vi bor mest norr ut i hela världen så hur mkt kan man begära egentligen? ;)

Ska strax iväg och kolla på fotboll. IFK möter Mariehem och denna gång sitter bästa spelaren på läktarn :( Foten är ännu inte bra och att delta i matchen är därför inte aktuellt. Men vi ska ändå dit och kolla, man måste ju stötta laget! När matchen är slut är det bara att dra iväg och köpa käk, karra och cola och ladda upp för nästa event - Eurovision Song Contest! Varje år sen många många år tillbaka har jag och Angle kollat på det och satt 100 olika betyg på varje artist, alltifrån klädval och låten (såklart) till utseende, frisyr och allmänt hur töntiga de är ;) Så traditionen fortsätter även detta år, ska bli riktigt spännande. Och trots att jag som vanligt inte tycker att sveriges låt är så himla bra så hejar jag ju självklart ändå på den. GO SWEDEN!!
Publicerat: 2009-05-16 @ 12:04:41


lista - tidsfördriv!

Du heter: Elin

Smeknamn: Doggy, PPGD
Låt som när du är ledsen sörjer till? beror på vad man sörjer..

Vad behöver du mest just nu:  choklad behöver man väl alltid? :)
Vad tror folk om dig?  Det får du fråga dom..

Stämmer det?  jaa, om det är ngt bra ;)
Vad får du oftast komplimanger för?  att jag är bra på mitt jobb
Hur imponerar man på dig? man gör ngt cool och oväntat
Brukar du skratta för dig själv?  haha ja ibland kan man inte låta bli!
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?:  Puss på dig.
Var bor du? I en lägenhet i Luleå
Trivs du där:  i lägenheten ja, men jag börjar bli lite less på luleå
Vad har du för mobil:  Sony Ericsson w200i
Nästa mål i ditt liv:  åka till spanien!!
Hur svarar du i mobilen:  beror på vem det är, men oftast "hallå" eller "hej"
Antal timmar sömn inatt:  mellan 7 och 8 skulle jag gissa
Sov du ensam:  nej det gör jag i princip aldrig nu för tiden!
Brukar du komma i tid:  ja
Hur känner du dig nu:  ganska bra faktiskt. det är fredag, solen lyser och jag slutar om en timme!
Vanligaste färg på dina kläder:  svart och vit
Vad saknar du:  Hanna
Favoritdryck på morgonen:  Juice
När brukar du oftast gå och lägga dig:  nån gång mellan 22-24
Är du blyg?  ibland
Sysslar du med någon idrott:  nej det kan jag ju inte direkt påstå att jag gör..
Tror du på kärlek vid första ögonkastet:   ja
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag:  försöka förstå vad som är så fantastiskt kul med fotbol.. ;)

Är du nöjd med ditt liv:  ibland känner jag mig väldigt nöjd, andra dagar är jag otroligt missnöjd

Vad är det värsta du vet?  Oj, det finns mkt som jag inte gillar, det blir svårt att välja ut det "värsta"

Vad längtar du till?  sommaren och spanien

Har du bra vänner och äkta vänskap?  ja

Om fem månader:  är det oktober

Vem ringer du när du är arg/ledsen:  min sambo, mamma eller bra vän

Har du strumpor på dig nu:  nej

Är det okej att gråta: självklart

När grät du senast:  det minns jag inte

Bär du glasögon eller linser:  nej

Har du piercing:  endast i öronen

Vill du gifta dig:  ja, på en exotisk strand i solnedgången
Vill du ha barn:  ja i framtiden

Är du bra på att laga mat:  hahah nej!

Är du flygrädd:  inte speciellt

Hur vig är du:  som ett kylskåp ungefär..

Vilken är din favoritglass: MJUKGLASS!

Tror du på ett liv efter döden:  nja, ärligt talat så vet jag inte riktigt vad jag ska tro,.

Bor dina föräldrar tillsammans:  nej

Vilken ögonfärg har du: blå

Röker du:  nej

Hur ofta tränar/motionerar du:  verkligen inte så ofta som man borde

Vad är det viktigaste i livet?:  kärlek

Publicerat: 2009-05-15 @ 10:16:07


Torsdag

Oops, jaha då var det längesen jag uppdaterade igen då. Men det blir ärligt talat inte så ofta jag har lust att blogga just när jag har tid och vice versa. Har faktiskt haft en hel del för mig på sistone. Har jobbat ganska mkt förra veckan, sen i helgen fyllde pappa år så vi firade han,  plus att vi satt på jouren+sunderbyn en hel dag pga en hemsk stukning i älskingsambos stackars fot :( Den har iaf blitt bättre och han kan nog träna snar igen!

Hanniebannie kommer snart hem, ÄNTLIGEN!! det är så hemskt tomt här utan henne :((((( Sverige är alldeles för avlångt och det är alldeles för dyrt och tyvär har man för lite tid för att resa hit och dit lika ofta som man önskar att man skulle kunna..

Nu är det iaf vårkönslor på HÖÖÖÖG nivå, nästan sommarkänslor till och med. Solen skiner, jag har sommarkläder på mig och lyssnar på Du & Jag Döden. Det finns ingen annan musik på hela denn jord som får mig att känna SÅ mkt vår och sommarkänslor som just den skivan. Det måste ha att göra med att jag nötte den som fan innan vi skulle på Turné 19 i början av juni 2005, just innan vi gick ut nian. Det var tider det..! Saknar det som fan, allt var så enkelt och bra då, man visste inte något och man var bara ett barn. Men det var underbart och fint. Nu är man helt plötsligt vuxen och måste ta ansvar, betala räkningar, ta viktiga beslut, jobba... Det var helt enkelt bättre förr.

Nu ska jag lyssna vidare på Du & Jag Döden och he mig iväg och handla och sen är det jobb som gäller. Skulle helst sitta ute i solen och käka glass hela dagen.. ;)

LATER!
Publicerat: 2009-05-14 @ 10:59:49


Rainy day..

Har rast nu.. Är ovanligt lugnt idag känns det som, är flera sekunder mellan samtalen ibland! Mycket skönt att det är lite lugnt ibland. I övrigt så har jag köpt ett paraply idag. Vi hade inget och det regnade så mkt så jag hittade ett fint för 39 spänn så man slipper bli blöööööt i det hemska kalla vår-regnet. Nå nu är det back to work, slutar 20.00 idag ist för 2215 som det var täntk från början. Gillar inte kvällar, jobbar hellre så tidigt som möjligt så det var skönt att köra 2 h tidigare!

Publicerat: 2009-05-06 @ 15:03:31


IKEA-skörden

Har egentligen inte tid att blogga så mkt just nu, borde käka lunch ist. Skulle börja jobba 15.00 men tt ringde och frågade om jag ville tidigarelägga mitt pass två timmar. Självklart vill jag det, känner inte för att jobba till 22 direkt.. Så bussen går om inte alldeles för länge, men jag tänkte bara lägga upp lite bilder från IKEA-skörden från i måndags. Hade en lista på ca 5 grejer när jag åkte dit. Slutade med att jag kom hem med en fylld blå ikea-påse, nivet sån man har till tvätten ;) Nå, här kommer lite bilder på fynden iaf!





Publicerat: 2009-05-06 @ 11:59:43


JUSTE!

jag såg VÄRLDENS vackraste ferrari igår, åååååh vad jag vill ha den, sååååååååå FIN! Jag gillar egentligen inte bilar, tycker bara att dom är ganska praktiska, men såfort jag ser en ferrari så kan jag inte låta bli att dregla! jag hann inte se den så himla noga, hann inte uppfatta vilken modell det var, men jag TROR att det den var så här vacker:

Ferrari 360 spider

Publicerat: 2009-05-03 @ 12:26:22


Städkick!

Måste bara skryta om hur himla duktig jag var igår!
Allt började med att jag fick veta att A ska till Ikea på måndag. Hon frågade om jag ville hänga med och självklart vill jag ju det! Så då var det bara att åka hem och läsa min bibel ;) I jakten på vad vi eventuellt skulle behöva från IKEA så började jag plocka lite i vårt förråd och  helt plötsligt hade jag packat ur hela stället, börjat packa om i olika lådor och påsar, för att tillslut ha världen ordning där inne. Det är helt fantastiskt hur fint och städat det blev (för att vara ett förråd!) Och när jag väl var igång så ropade jag på sambo som fick hjälpa mig att flytta om lite i sovrummet och planera hur vi ska sätta upp hyllan där inne som ännu inte kommit upp. Sen fick jag även för mig att börja skruva upp sänglampan, vattna  blommorna, städa toan och dammtorka. Varför får man inte sånaryck oftare?  Det blir ju så himla fint efteråt!

Nå, men nu har jag iaf en lista på vad jag ska ha från ikea, kommer bli mest till sovrummet för jag fick värsta snilleblixten igår när vi höll på att flytta om, plus att jag inte kan göra så mkt i vardagrummet innan vi fått storebrors soffa och köpt mattan som vi ska ha. Så nu ska sovrummet bli perfekt, finally!

Nu ska jag ringa och höra var sambo är, han har vart på träning i  3 timmar nu! Sen kommer mor förbi en stund, vilket blir kul då jag inte träffat henne på vädigt länge!
Publicerat: 2009-05-03 @ 11:59:29


Våren är kommen! ;)

Hej och hå, då hade ännu en vecka gått utan någon speciellt bra update. Har iofs inte gjort så mkt, mest jobbat och slappat och längtat efter sommaren. Och igår kom den - sommaren! Det var riktigt varmt och härligt ute, gick första maj-tåget i endast leggings och min kortärmade tunika och det var inte på långa vägar kallt!! När vi promenerat vårt varv runt stan så satte vi oss inne i lilla salen på KH, vilket inte var så bra. hade vart bättre att sitta ute i det vackra vädret so mdet var tänkt från början, men det var för blött :/ Nå nå, när vi kom ut från KH så kändes det som att vi fått sommarlov! Vi hade lyssnat på en massa talare, vi hade lyssnat på sånger, sjungt allsång och fått en blomma. Mer sommarlovigt kan det väl inte bli?! Och inte nog med det, sen mötte jag upp Sara på stan och vi käkade glass. Så det var sommar på riktigt! (trots att alla glasskiosker var stängda förutom den på smedjan där glassmaskinen var trasig så vi fick gå till kvantum och vänta länge då deras mjukglass ochkså var mer eller mindre slut. När vi väl ficl våran mjukglass var den inte ens kall, haha!) Sen avslutades kvällen med grillparty hos svärföräldrarna, MUMS!

Nu sitter jag hemma hos storebror och sambo, pappa och Yngve kollar NHL. Killar alltså.. Vi ska snart iväg till Märtha och käka, vilket alltid är väldigt gott. Ha en fin andra maj gott folk! :)
Publicerat: 2009-05-02 @ 16:46:09



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!