Back home..


Jag saknar igår!! Konserten var helt galet underbart bra och jag önskar att den varat för evigt. Kentkonserter är ALLTID 5 timmar för korta. Och eftersom att dom ändå har så många låtar så kan dom ju hålla på i princip hur länge som helst, bara dom vill. Jag tror inte att någon hade haft något emot det.

Vi kom till lejongropen strax efter 18,30 igår och då var det inte så mkt folk. Vi hade tidigare skämtat om att "haha, det blir säkert bara vi tre där" eftersom att biljettstatusen på ticnet fortfarande var grön. Men allteftersom att tiden gick så fylldes området mer och mer så när Jocke Berg och co drog igång drygt en timme sent var det nästan fullsatt kändes det som.

Förseningen av konserten hade nog med två saker att göra, 1) fint folk kommer alltid sent, och 2) det blir MKT bättre effekter med lamporna, vilket är otroligt viktigt för kent, när det är mörkare ute. Av de tre kentkonserter jag varit på så var denna näst bäst. Bäst var helt klart den första, Turné 19 på skeå-travet för tre år sedan. Tyvär lär det dröja länge till nästa turné enligt Jocke Berg himself. Innan sista låten drog han till med "vi ses nästa gång år... 2035" Får väl se hur det blir med det, det är ju trots allt 27 år kvar tills dess och ingen blir ju yngre, inte ens mr. Berg.

Bäst var helt klart, som vanligt, som väntat, Mannen i den vita hatten. Den är väl alltid bäst, inget snack om saken. Det kan ju iofs ha att göra med, som Jocke Berg, skrytig som han är, sade "detta är kanske den bästa låt som någonsin har skrivits på svenska - Mannen i den vita hatten". Jag kan inte annat än att hålla med. Och sen när konfettin kommer i mitten av sista extraversen så är lyckan total! Det var även kul att dom tog upp några gamla låtar, så som "Saker man ser", "kevlarsjäl" och "blåjeans" som man aldrig hört live tidigare. Finaste låtarna var helt klart "kevlarsjäl" och "747" som är värsta fina låtarna som man lätt kan snyfta lite åt om man råkar vara lite känslosam vid tillfället.

Kent är helt enkelt bäst, vilket jag insåg ett antal gånger under gårdagens konsert, och var varje gång tvungen att vråla det till hanna, som självklart höll med. Jag tror att Kent är min lilla drog. Jag funderar bara på hur underbart det hade kunnat vara om Luleåkalaset hade tackat ja till Kent. Då hade dom spelat ikväll, vilket hade betytt Kentkonserter två kvällar i rad för mig. Kan det bli bättre?! (Troligen inte!!)

Och om ni ville veta så var jag på samma plan som Sanna Nielsen och Boppers idag, häftigt va?! ;)

/PPGD back in da house
Publicerat: 2008-08-02 @ 18:12:10


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!