SOMMAR

Luleås snyggaste student


Herreguuuuud vad det är varmt! Helt sjukt och helt underbart. Tänk om det alltid fick vara såhär, eller typ kring 20 iallafall. Igår hade vi till och med varmare än Ghanas huvudstad Accra. Luleå=varmare än afrika alltså. Det kan ju inte hända mer än max en gång per år.. Igår var det student och 22-årsfirande hela dagen.

Fick frulle på sängen av älsklingen, och sen gick vi iväg och kikade på Stina-Fina som tog studenten. Sen hamnade vi på studentfika i hennes trädgård = supermysigt. Framåt eftermiddagen mötte vi upp mami och storebror och gick ut och käkade på corner, typ enda stället som hade uteservering och ledigt bord. Sen var det bara hem och baka tårta, hade prioriterat bort bakning under dagen, kändes lite viktigare att vara utomhus och umgås.

Det blev iallafall tårta, champange, presentöppning och kortspel under kvällen. Sen däckade vi i säng, supertrötta och slutkörda efter en kokhet och fartfylld dag. Idag blir det picknick på stranden med brudarna, men först en sväng på stan med gubben♥
Publicerat: 2011-06-11 @ 10:01:59


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!