Torsdag 6 oktober - dag 5

Vi hade tänkt ha sovmorgon. Men det är bara att glömma här i Tamale. Redan kring 5 på morgonen är folk uppe och lever om, städar, lagar mat, babblar och har sig. Till och med folk kommer på besök innan kl 7 på morgonen. Så om man har tur så kan man få sovmorgon och sova kring till kl 7. Men vi går faktiskt och lägger oss senast 22, så man är ändå rätt pigg och utvilad.


Vi började dagen med att käka god frukost ute i skuggan. Solen är för varm redan kl 7 på morgonen. Vi fick mackor som är stekta i ägg, typ. Jag vet inte hur det fuknar, men gott som fan. Och så te till det. Inte den ultimata drickan i värmen kanske, men är man törstig så går allt ner! Sen var det dags att fortsätta arbeta. Vi har fortfarande inte fått klart allt i huset ännu, vissa grejer saknas, och de måste inahandlas och fixas. Så först blev det en sväng på banken för att fixa med Kanus ghanakonto, och sen åkte vi och köpte kuddar till våran säng, och några plaststolar som vi kan använda, för vi är ofta mycket folk här och har inte så många sittplatser. Vi skaffade även en takfläkt till vårat rum, den är MYCKET bättre och mer effektiv än pinnfläkten som vi köptetidigare, så nu har vi dubbla!

Vi har även designat en hylla som vi ska ha i vårat rum, som en släkting ska bygga till oss. Just nu ligger alla grejer i högar på golvet, och det gillar inte välorganiserade Elin. Så en hylla blir perfekt, så vi får upp grejerna från golvet. Då kommer det inte så mycket insekter heller och gömmer sig i grejerna.

På eftermiddagen åkte Kanu och Teacher in till stan och fixade ännu mer på banken. Det är tjorvigt här ska ni veta. Inte bara att promenera in i banken och få ett konto. Massor med papper och annat jobbigt som måste fixas. Men nu är det på gång i alla fall. Under tidne var Elin hemma med Faiza och Taju och kollade på bilder och snackade lite skit.

Publicerat: 2011-10-07 @ 16:29:06


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!