Söndag 9 oktober - dag 8


Idag har vi en riktig chilldag. Det verkar vara något universellt att på söndagar så behöver man inte göra ett skit! Idag väcktes vi av att det började spöregna nå jävulskt! Och så fort det regnar minsta lilla så hörs det väldigt väl, eftersom att vi har plåttak på huset. visserligen har vi ju ett innertak också som dämpar ljudet litegrann, men det är nog inte så välisolerat ;)

Regnet iallafall, det var lite märkligt, visserligen har vi bara vart här en vecka, men hittills har det bara regnat på kvällarna, så jag blev lite chockad. Men regn här slutar lika plötsligt som det börjar, och sen är det strålande solsken igen. Men jag sov vidare iallafall, men alla andra verkade pigga och vakna efter regnskuren. jag skulle vilja säga att vi gjort en massa spännande saker sen dess, men tyvärr, idag har vi som sagt tagit det väldigt väldigt lugnt. Inte ens en sväng in till stan har det blivit. Det enda vi lyckats åstadkomma är att vi hjälpte morbror, som också bor här i huset, med hans majs. Han odlar majs, som han torkar och sen använder och gör banku och fufu bland annat. Så vi hjälpte han med att plocka bort de torkade majskornen från majskolvarna. Bra terapi måste jag säga!

I eftermiddag är det tänkt att vi ska gå och hälsa på en man som Kanu känner. Vi var till han för några dagar sen, som hastigast, men då hade han inte så mycket tid, så han ville att vi skulle komma idag istället. vi får se hur det blir med det, för nu har det börjat regna ordentligt igen, och åksan dundrar runt knutarna. Verkar som att till och med solen har en liten chilldag idag.

Nu sitter vi inne i vardagsrummet och Kanu har sin kompis Oscar på besök. Dom babblar om lite allt möjligt, och jag fattar nästan ingenting. Tur att man har sin laptop, vad skulle man göra utan den?
Publicerat: 2011-10-09 @ 17:39:27


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!