Söndag 2 oktober - dag 1

Kl 10.00 plingade sara på dörren, redo att packa in alla tusen miljoner väskor i sin stora fina bil. Vi var lite oroliga att vi inte skulle få ta med alla väskor, eller måsta betala väldigt mycket övervikt. Totalt får man ha med sig varsin väska på max 23 kg. Varje extra kostar 300 kr. Vi hade bokat en extra, men hade behövt boka två extra. Då kan ni förstå hur mycket grejer vi släpat med oss över halva världen!


När vi kom till Kallax och skulle checka in och betala våra två extra väskor, så hittar mannen i incheckningsdisken inte sin kortapparat, så vi fick ta med allt bagage gratis. Bingo! 600 kr till karrameller istället ;)


Flighten till Stockholm gick snabbt och smärtfritt. Väl där passade vi på att äta en sista (svensk) måltid på 2 månader. Guess what? MAX såklart, hehe. Sen traskade vi iväg till terminal 5 och hoppade på London-planet. När vi landar i london får vi höra att det är 27 grader varmt och strålande sol. Bingo igen! Vi kanske inte behöver åka till Afrika ändå??


Nå, vi raggade upp en taxi som körde oss till hotellet, hade aldrig hittat annars. Som tur var så har ju Kanu ett konto med tillhörande visa-kort i england, så vi tog ut en massa pounds i bankomaten som vi kalasade på. På kvällen tog vi det lugnt, käkade middag på hotellrestaurangen, tog en liten promenad till Tescos och allmänt chillade. Det blev en tidig kväll, då vi visste vad som väntade nästa dag!

Publicerat: 2011-10-07 @ 16:21:09


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!