Onsdag 12 oktober - dag 11

Tidigt som fan så är det nån som går upp och säger att han ska åka iväg till nån gubbe. Jaha? Hejdå. 30 minuter senare kommer han tillbaka. Utan hår. Jaha, är du redan tillbaka, va bra. Nej, dom hade inte ens farit ännu. Detta är alltså före kl 7 på morgonen... Så kring 7 så åker Kanu och mamma Rakaya iväg in till stan till nån farbror som ska hjälpa Kanu att bli bra i sitt knä. Max en timme skulle det ta. Jo tjena. Hello african time. 2,5 timmar senare ringer han och säger att "jaaa, vi är snart påväg hem, vi ska bara... ja men om 30 minuter, eller max 1 timme". Jo tjena igen. 2 timmar till där. Så över 4 timmar var dom borta, och det skulle ta max 1. Och jag vet fortfarande inte vad dom pysslat med?

Så när dom kom rillbaka var jag väldigt väldigt väldigt less och uttråkad. Med all rätt. Så vi käkade lite, för NÅGON hade så bråttom upp på morgonen så han inte ens hann äta frukost. Så han var väldigt hungrig. Efter det tog vi oss in till stan och köpte lite smågrejer, men mest for vi dit som tidsfördriv.

På vägen hem passade vi på att hälsa på en farbror som Kanu känner sen han var liten. Han var en spännande man. Han bor i ett mörkt litet hus och säger sig kunna se i framtiden och hjälpa folk med deras problem. Han hade vääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääldigt mycket att prata om, bland annat så kunde han se vissa saker i mitt liv, en del saker som stämde väldigt bra, och en del saker som jag inte riktigt vet... Och allt det som han "såg" läste han ur nå streck som ha ritat på ett papper. Väldigt intressant man. Vi ska tillbaka dit imorgon, så vi får väl se vad vi får reda på då ;)

När vi kom hem hade solen redan gått ner, och det var kolsvart ute. Så vi har inte fått så mycket gjort, käkat middag och babblat som alltid. Snickarna har även kommit och gjort klart min hylla nu, så vi slipper ha alla grejer på golvet. Den vart SUPERDUPERMEGAFIN :D helt perfekt! Tyvär har vi ingen lampa i vårat rum, så bild kommer imorgon när det är ljust och hyllan är inredd :) Nu är det godnatt!

Publicerat: 2011-10-12 @ 23:46:29


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!