Lördag 8 oktober - dag 7


Efter en lugn (och som vanligt) tidig morgon, så promenerade vi kids(Elin, Kanu, Taju och Faiza) upp till stora vägen och tog en taxi in till stan. Vi behövde handla lite till middagen och till vårat fina kylskåp, som alltid verkar vara tomt. Det blev en massa vatten, sprite, juice, apelsindricka, bröd, en annanas och lite annat smått och gott. Man dricker helt sjukt mycket när det är så varmt. Hemma äter jag massor och dricker nästan ingenting. Här är det tvärt om. Nästan ingen mat, utan bara en massa vatten och juice.  Vi passade även på att äntligen fixa så vi skulle få internet hemma i huset. Det blev en liten surfsticka som vi laddade med 60 cedis (270 kr), som tydligen räcker väldigt länge. Och eftersom att vi laddade den med ”så mycket” så fick vi modemet på köpet.


Sen for vi hem och vilade lite. Man blir slutkörd av värmen. Man gör något en stund, sen måste man vila och ta drickapaus. Väl hemma var folket i full gång med att tvätta, så det var bara för oss att haka på. Tydligen så var jag värdelös på att tvätta, för jag fick inte fortsätta, jag fick bara hänga upp tvätten… men nu har vi i alla fall rena kläder så vi klarar oss ett tag. Man kan ju bara ha sina kläder max 1 dag, sen luktar dom inte så trevligt.


Resten av kvällen tog vi det lugnt, satt inne och chillade. Tog igen lite förlorad internettid, man hinner missa MYCKET på nästan en vecka utan facebook, ska ni veta!

Publicerat: 2011-10-09 @ 16:09:42


2 kommentarer
Postat av: ida

Bor du i Afrika?? eller vart ligger Ghana?? :)

2011-10-09 - 16:53:31 | URL: http://mylittledetails.blogg.se/
Postat av: ida

sv: ahaa, okej :)

2011-10-09 - 17:40:42 | URL: http://mylittledetails.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!