Huset

Såhär ser vårat hus ut!

vårat sovrum. dörr mot vardagsrum.


vårt sovrum, dörr mot garderob & toa


vår garderob. väldigt bra ordning med stora fina hyllor och upphängningsmöjligheter ;)


toa & dusch. tyvärr så har vi inge vatten i ledningarna ännu. dom håller på å gräver och gör om uti ledningarna här nån stans i området. det var sagt att det skulle vara klart och vattnet skulle vara igång bara några dagar efter att vi kom hit. Nu känns det som att vi får vara glada om det hinner starta innan vi far härifrån..!


Vardagsrummet. Här är det fortfarande ganska ont om möbler... men vi äter mest bara där, så det behövs inte så mkt mer än stolarna, de små "borden" och kylen! Tanken är väl att det ska dit nå soffor och en TV såsmåningom


I dörren till vänster går man från vardagsrummet till vårat sovrum. I den högra dörren går du rakt ut i hettan!


När du bestämmer dig för att våga ta steget ut i hettan, så är detta vad du kommer att se.

utsikten mot gården. De stora "tegelstenarna" som står så fint uppradade ska egentligen inte vara så. Det ska såsmåningom bli en mur runt gården med dom, men så långt har vi inte kommit än. just nu anävänds det mest till att torka tvätt!

här har vi promenerat fram några steg och står just utanför mormors dörr. dörren närmast på bilden är dörren till morbrors rum. efter det ligger Faizas och Rakayas rum, efter det är dusch/toa nr 2. och rakt fram är köket.

Detta är mormros rum.


Och här har vi köket. Inte riktigt samma standard som ett svenskt kök.. Men det är inte riktigt klart ännu. Tanken är att vi ska få in nå hyllor för bättre förvaring, och förhoppningsvis också kanske en spis nån gång i framtiden!


när du sedan varit i köket och vänder dig om och kikar ut så ser du dessa glada människor. Från vänster: Teacher - han som sett till att allt med huset har blivit av!, Kanu, och mormor.

så nu vet ni hur det ser ut där vi hänger och svettas hela dagarna! :)
Publicerat: 2011-10-23 @ 17:02:00


1 kommentarer
Postat av: Britta Johansson

Tjena därborta i värmen!



Är hos Lena o kollar in vad ni har för er, vad roligt m alla bilder huset blir jättefint!!

Ställ fötterna i kallt vatten så känns inte värmen lika mkt!! Ha Ha jag o Lennart fryser nu för vi har slut ved men hunden får hoppa upp i sängen när det blir för kallt. Nu ska ni ha det så bra o hälsa till kano o alla de andra ni känner att de är välkomna till det vackra Sverige o Alnö när de vill!!



Kram Britta (ps en av våra hästar vann!! det var länge sen!!)

2011-10-24 - 12:34:15 |

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!