1 Oktober 2011

Nu jävlar hörrni, nu är det nära! Det är liksom 12,5 timmar tills första planet lyfter. Helt galet! Vi har haft packningskrig här hemma. Sjukt mycket grejer som ska med, och man vågar ju inte lasta övervikt om det är nån surkärring som sitter i incheckningen och väskan väger typ ett gram för mycket. Så efter mycket gorm och tjafs så kom vi fram till att det är säkrast att vi tar ännu en väska för en trehundring, än att vi får betala övervikt på 2 väskor (varje övervikt = 450 kr). Enkel och snabb matte - det blir billigare att ta en till väska. Så nu har vi typ 75 väskor som ska hållas redas på. Good luck, haha.

Vi har även fått låna en superfin kamera av Nuzura, tusen tack, du är så snäll! Så nu ska vi fota som tusan, massor med fina bilder. Jag hoppas att vi hittar nåt ställe med bra internet så jag kan ladda upp många av bilderna här, så ni får se vad vi pysslar med, och så ni kan vara superavundsjuka på solen, värmen, palmerna, stranden, osv ;)

Får se om det blir någon sömn i natt, kanske någon som kommer snurra som en torktumlare i sängen av att han är så nervös, haha. Annars hinner vi ju sova på planen imorgon. NU FAR VI!

BYE SWEDEN, HELLO AFRICA! ♥
Publicerat: 2011-10-01 @ 23:00:03


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!