Torsdag 17 november - dag 47

Klockan 10.00 hade vi bestamt med varan granne som jobbar pa radion att vi skulle mota han utanfor hans jobb. Han ville namligen att Kanu skulle vara med i hans sprotprogram pa radion, och beratta om att vi varit och gett hans lag och skola lite traningsklader. Innan sandningen sa var Kanu valdigt nervos, men allting gick superbra, och han pratade lite om vars han spelat forut, vad han gor nu, och lite allmant bara om fotboll. Plus att han saklart ocksa berattade att vi kommit med lite gavor tills hans gamla lag+skola.

Nar vi var klara pa radion sa tankte vi ta taxin hem, men vi kom fram till att det inte var saaa himla langt hem, sa vi bestamde oss for att promenera istallet. Visst, det var varmt och svettigt na javulskt! Men det ar anda skont med motion. Nar vi kom hem och de forstod att vi promenerat hela vagen sa tyckte dom typ att vi har dumma i huvet. "men varfor tog ni inte en taxi? det kostar bara 3 cedis" och blablabla. De har inte samma promenadkultur har som vi har i Sverige ;)

Nar vi fatt i oss lite lunch och dricka och aterhamtat oss efter promenaden sa satte vi igang att tvatta. ORDENTLIGT. Vi hade massor med tvatt och allting maste tvattas upp innan vi far fran Tama.. Handtvattas, mark val.

Pa kvallen upprepade vi samma sak som kvallen innan, namligen att vi tog ut tv'n och tittade pa film ute i varmen. Sa fort vi slog pa tv'n sa var det nagra barn som sag det och kom och satte sig med oss for att titta. Och jag vet inte hur det gick till, men en halvtimme senare sa var det sakert 20 barn har..! Dom flesta har nog ingen tv hemma, sa dom var jatteglada att fa sitta och titta med oss. Men sen blev klockan valdigt mycket sa vi var tvungna att skicka hem alla barn, det ar ju skola imorgon. Sa vi lovade dom att dom kan komma tillbaka imorgon kvall, da fortsatter bion!
Publicerat: 2011-11-23 @ 17:21:48


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!