Tisdag 22 november - dag 52

Vi borjade dagen med att packa in oss sjalva och alla miljarder vaskor i Cyndis och hennes mans bil. Vi var tvungna att dela upp oss i tva bilar namligen, annars hade vi aldrig fatt med alla grejer.. Vi for iallafall med bada bilarna in till stan, vilket ar betydligt lattare sagt an gjort. Tank er - tisdagsmorgon typ kl 8, rusningstrafik in till stan, huvudstaden till och med. Och inte nog med det - alla tankbara vagar ar at helvete daliga och alla kor som idioter och tror att dom ager vagen.

Tillslut kom vi hursomhelst fram till Penta Hotell, som ligger alldeles lagomt centralt i Accra. Eller egentligen vet jag inte var det ligger, men allt som vi kan tankas behova finns pa gatan utanfor, sa jag ar da nojd!

Nar vi checkat in och lamnat av alla vaskor sa promenerade vi runt lite i omgivningarna, vi kopte och at farsk papaya (MUMS!), shoppade lite julklappar och kakade lunch pa en restaurang som bara serverar lokal afrikansk mat. Jattegott och jattebilligt = bra kombo!


Labadi Beach

Sen kunde vi inte halla oss na mer, vi hade vantat lange nog... det var antligen dags for LABADI BEACH! aaah snacka om harligt assa! Och gissa om Taju gillade det? Pojkstackarn ar 20 ar och har aldrig sett havet forut. Till en borjan var han mest facinerad och radd for vagorna och vattnet, men tillslut var det han som var mest i vattnet!

Vi hade en supermysig eftermiddag pa stranden, men vi kande att vi hade lite for lite tid, sa vi bestamde pa en gang att vi ska ga dit imorgon ocksa. Vi for iallafall hem till hotellet och duschade, och planerade for vars vi skulle ata middag. Men vi hann inte mer an ta pa oss skorna sa borjade regnet osa ner och askan mullrade ordentligt. Sa vi ville inte sa garna ga ut, sa vi gjorde det enkelt for oss och gick bara till hotellrestaurangen och bestallde mat. Efter en stund kom aven Cyndi och henns man dit och at med oss. Supertrevlig kvall, men vi var vaaaaldigt trotta efter en lang och handelserik dag.
Publicerat: 2011-11-27 @ 00:41:20


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!