Söndag 13 november - dag 43


Vi hade en väldigt lugn och skön söndag. Det är väl egentligen till och med det som är hela syftet med dagen söndag - att slappa. Fast vi åkte faktiskt på en liten utflykt på morgonen. Jag, Kanu och mormor hoppade in i en taxi och åkte först in till stan där vi bland annat köpte lite bröd, mjölk och te. När vi köpt det vi behövde gasade iväg mot en by som ligger någon/några mil utanför tamale city. De vi skulle hälsa på var Kanus tränares (som han hade när han spelade här) föräldrar. Dom var väldigt snälla mot han när han var liten, hjälpte och tog hand om honom ibland. Så nu ville han träffa dom och ge dom lite mat och pengar. Dom blev jätteglada att vi kom och hälsade på, men vi kunde inte stanna så länge, för mannen var sjuk och kvinnan skulle iväg någonstans. Så vi tackade för oss och puttrade hem till Tamale igen.

Väl hemma passade vi på att vila och ta det lugnt. Värmen är extremt påfrestande mitt på dagen. Man blir helt slut, och om man inte är noga och dricker mycket så blir man helt kokobäng i skallen. Det gäller även att duscha, eller snarare hälla kallvatten på kroppen, minst 2 gånger om dagen. Det är extremt skönt!

När vi återhämtat oss och vilat ut, så for vi iväg till Stadium igen. Oscar hade ringt och det var nån match som han tyckte att vi skulle komma och se. Det var tydligen många som Kanu spelat med tidigare som var med i matchen. Passande nog så kom vi dit när det var bara typ en kvart kvar, så vi slapp stå där och titta hur länge som helst! Efter matchen ville alla såklart hälsa och babbla lite med Kanu, och många var glada att se honom. Men vi stannade inte där så länge, vi var extremt hungriga, vi hade inte kommit ihåg att äta lunch. Så vi tog med oss Oscar och for hem och käkade. Tydligen blev det väldigt sen middag, för vi hann inte mer än äta så var klockan väldigt mycket, och det var i princip dags att sova. Så vi satt bara ute en stund, sen var det godnatt-time.

Publicerat: 2011-11-14 @ 14:00:39


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!