Onsdag 23 november - dag 53

Idag var det minsann inga problem att vakna i tid. Alla visste ju vad som vantade, hehe. STRANDEN HELA DAGEN, yeey! Sa det var bara att knalla ner till restaurangen och tugga i sig den fattiga lilla frukosten som erbjuds (men hey, den ingar ju iallafall for 2 personer, sa da ar det val inte mer an ratt att vi ater den?), sen upp pa rummet och packa alla grejer och sen he sig ivag till stranden!

Precis som igar sa var det rod flagg pga gigantiska vagor. Det finns bara ett speciellt stalle som ar utmarkta med vita flaggor dar man far bada. Men aven dar ar saklart vagorna valdigt stora, men inte lika extrema som pa de andra stallena.

Nar klockan borjade bli eftermiddag sa kande vi att det fick vara nog med solande och badande for den har gangen. Sa vi for hem och duschade och bytte om, sen var vi tvungna att saga hejda till Taju som skulle aka tillbaka norrut igen.

Pa kvallen tog vi det bara lugnt. Vi at middag pa en av Aichas favoritrestauranger har i Accra - Frankies. Dom ar lite dyrare an dom flesta andra stallen vi atit pa har, men dom har verkligen massor att valja pa, och maten ar god! Jag valde iallafall en pizza som var supermumsig!

Pa vagen hem passade vi aterigen pa att shoppa lite julklappar och souvenirer, det ar sa perfekt, for alla saker man kan tankas behova finns i sma butiker/stand, som ligger uppradade langs vagen mellan hotellet och restaurangen. Supersmart ju!
Publicerat: 2011-11-27 @ 00:54:14


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!