Onsdag 16 november - dag 46

Efter morgonens frukost, som liksom alltid nu mera bestar av varm milo och brod, sa packade vi in oss i en taxi och for in till stan. Varan granne som jobbar pa en radiostation hade pratat med nagra som jobbar pa en tidning om att vi varit och delat ut grejer till barnhem och fotbollslag, sa de ville garna prata lite med oss och skriva om det vi gjort. Jag hade ocksa med min harddisk sa dom fick nagra bilder att satta till artikeln. Den kommer att publiceras nan gang under nasta vecka sa dom.

Nar vi var klar pa tidningen sa akte vi till spagubben. Han hade nagra grejer till oss som vi skulle hamta. Sa vi satt och pratade med han en stund ocksa, han har alltid huuur mycket som helst att saga. Vi skulle nog kunna sitta dar en vecka i streck och han skulle fortfarande babbla...

Efter ett tag blev vi valdigt trotta, det var helt sjuuuukt varmt. 37 grader sa dom pa nyheterna. Och da ska ni veta att det inte kravs mycket for att man ska bli helt slut. Sa gubben sa att det var bast att vi skulle aka hem och vila, ata och dricka ordentligt, sa vi inte skulle borja ma daligt. Men guess what? Nar vi kommer hem finns det varken elektricitet eller rinnande vatten. Sa ingen flakt och ingen ordentlig dusch. Bara manuell handflaktning och bucketshower.

Pa kvallen nar de ANTLIGEN slog pa strommen igen, sa tog vi ut tv'n och satt dar med hela familjen och tittade pa film och kakade middag. supermysigt! Vi hann inte titta sa himla lange innan vi hor att det borjar droppa och rinna nagon stans... Vattnet ar pa igen! Da blev det full fart pa alla, fram med alla hinkar, dunkar, burkar, byttor och annat som gar att fylla med vatten. Lika bra att fylla precis ALLT som gar med vatten, man vet aldrig nar man har rinnande vatten igen. Och det ar ju onodigt att ga till brunnen och bara vattnet hem nar man kan ha det fran kranen!
Publicerat: 2011-11-23 @ 17:10:31


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!