Lordag 26 november - dag 56


Bojo Beach

Idag hade vi bestamt med Cyndi och hennes man att vi skulle aka till en strand som heter Bojo Beach. Jag vet inte om det berodde pa missforstand, dalig planering eller nagot annat, men vi kom oss inte ivag forran efter klockan 13. Alltsa, inte for att det var sa himla langt dit, men det tog mer an 2 timmar att fara. Tack vare nagot gigantiskt brobygge langs motorvagen, sa blev vi staende i bilko i over en timme. Sa nar vi val kom fram sa hade klockan hunnit bli nastan halv fyra. Och solen gar ner innan klockan 18. Sa det kandes inte riktigt vart det att aka sa lange for en san kort stund pa stranden... Men alltsa, arligt talat. Underbarare stalle far man leta lange efter! Snacka om underbar strand!

Forst nar man kom dit sa var vi tvungna att ta en liten bat fran fastlandet ut till stranden, som var som en stor sand-o. Pa ena sidan om on (dar man akte fran fastlandet) sa var vattnet lugnt, stilla och nagorlunda grunt. Daremot pa andra sidan, hehe, snacka om GIGANTISKA vagor! Det forsta vi gjorde nar vi kom dit var att springa och byta om och rakt ner i vattnet. Men det var helt sjukt, man kunde bara ga kanske 10 meter ut, och dar var vattnet kanske upp till knana. Men nar vagorna kom sa skoljde de upp over huvet. Helt underbart! Men riktigt laskigt faktiskt. Hade du ingen balans eller nagon att halla fast i sa kunde hur enkelt som helst tappa kontrollen och fa varldens kallsup. Hur som helst var det skitkul, men laskigt. Man orkade inte bada sa lang stund innan man var helt trott i kroppen fran alla vagor!

Vi solade/badade/kakade om vart annat i typ 2 timmar, sen borjade solen ga ner och jag borjade frysa (hur varmt det an ar sa lyckas jag alltid frysa). Sa vi bytte om, spelade lite spel, tog lite snygga bilder pa solnedgangen, och sen bestamde vi att det var dags att borja fara hem. Hemfarden blev lika langsam som vagen dit. Trots att det var lordag och folk inte jobbar i samma utstrackning som pa veckorna, sa var det sjuuukt mycket trafik. Aven denna gang blev vi staende over en timme i bilko, pga vagarbetet. Segt som fan.

Nar vi kom tillbaka till hotellet sa tog vi bort mina flator som jag haft valdigt valdigt lange nu, och som borjade bli lite risiga. Sen var det bara hopp in i duschen och tvatta haret ORDENTLIGT. Fy va ackligt det blir nar man har det flatat och inte tvattar det pa over en vecka ;)

Trots att vi inte kande oss sa himla hungriga sa kande vi att vi var tvungna att fa oss lite mat i magen. Aicha ville ha pizza, sa vi gick tillbaka till Frankie's dar jag at pizza for nagra dagar sen. Pa vagen hem sen efter maten sa shoppade vi som vanligt lite presenter och souvenirer. Det ar som mysigt att ga och kopa nan liten grej varje dag nar man gar hem fran middagen, haha. Sa enkelt och bra bara!
Publicerat: 2011-11-27 @ 11:37:15


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!