Kumasi

HEJ! Antligen har vi fatt tag pa en dator som fungerar och som har internet! Senaste tiden har vi varit lite otillgangliga, och ar val egentligen det fortfarande. Till att borja med sa har vi tappar varan mobil, vilket inte var sa bra men inte hela varlden. Som om det inte vore nog sa far varan dator nat roligt virus (som jag skrivit om tidigare). Det viruser verkade forst bara paverka minneskorten som man satte in i datorn, men tillslut gick det inte ens att ga in pa internet. Sa vi vart less och gav bort datorn, haha. Vi vill inte slapa med oss nan problem-maskin hem. Det klarar vi oss utan.

Sa det ar darfor det vart lite dott har pa senaste tiden..

Nu befinner vi oss hur som helst i Kumasi. Kl 7 i morse blev vi upphamtade av en slakting som passande nog skulle aka till Kumasi idag, och som hade en stor fin bil med 3 lediga platser i. Pa vagen passade vi aven pa att stanna vid Kintampo waterfalls, helt underbart vackert vattenfall! Vi badade lite och tog en massa bilder, det var sa himla fint!

Nan gang kring 14-15 tiden kom vi fram till varat hotell, som ligger centralt och bra till i Kumasi. Vi har atit middag pa restaurangen har och promenerat runt lite i omgivningarna. Men nu ar vi extremt trotta och har lite ont i huvet, sa nu blir det godnatt. Imorgon ska vi shoppa julklappar och halsa pa morfar!
Publicerat: 2011-11-19 @ 22:45:44


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!