Fredag 25 november - dag 55

Nar vi vaknade imorse sa hade vi inga direkta planer for dagen. Vissa dagar har vi verkligen bestamt vad vi ska gora, andra tar vi bara som dom kommerl, men da brukar det inte bli sa mycket gjort..

Efter frukosten sa gick vi ut och promenerade runt i omradet litegrann. Men det ar inte sa latt att ga har faktiskt. Aven fast man gar in pa sma enkelriktade gator, som man skulle kunna tro ar lugna och bra att promenera pa, sa ar det fullt med bilar - bade parkerade och korande, at alla mojliga hall. Sa man orkar inte ga sa langt och mycket. Plus att solen steker och det ar over 30 grader varmt. Sa kort och gott - man orkar inte ga speciellt langt.

Nar det blev lunchdags sa tog vi en taxi till "ministry of communications", i samm byggnad finns en jattebra liten restaurang som serverar lokal mat. Och billigt ocksa. 4 cedis (knappt 20 kr) per person for en stor portion med mat! Tyvarr sa var maten som jag ville ha slut, sa jag fick ta nagot annat istallet. Den andra maten var ju ocksa bra, men inte lika god som den jag egentligen ville ha, tyvarr.


Accra Sports Stadium

Efter vi hade proppat i oss var lunch sa promenerade vi ivag till Accra Sports Stadium, som bara lag nagra hundra meter ifran restaurangen. Dar anordnades det en fotbollsturnering for handikappade. Fotbollsspelarna hade bara 1 ben och hoppade pa kryckor, och malvakterna hade bara 1 arm. Snacka om att dom var duktiga alltsa. Visserligen sa stannade vi bara och kollade pa uppvarmningen, men anda! Helt sjukt hur snabbt som kunde springa med sina kryckor, och hur bra kontroll dom hade pa bollen, trots att de bara hade ett ben. Extremt skickliga grabbar!

Vi hann inte stanna dar sa lange, for Aicha hade bokat tid for att fixa sina naglar pa en salong. Vi orkade inte sitta och vanta dar inne medans dom fixade naglarna, sa vi gick ut och promenerade istallet. Jag rakade ocksa kopa en klanning, men den var valdigt fin sa jag behovde den, hehe.

Nar naglarna var fardiga sa akte vi hem till hotellet och hade en lugn kvall. Vi at middag inne pa hotellrestaurangen och sen lag vi bara pa soffan och kollade pa tv hela kvallen = nice!
Publicerat: 2011-11-27 @ 11:18:24


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!