Fredag 11 november - dag 41



Vi började dagen med att återvända till barnhemmet. När vi var där i onsdags så var inte föreståndaren där, och vi hade lite frågor till henne. Vi hann inte mer än in på gården så hade vi 10 ungar omkring oss. Dom skulle egentligen vara i skolan, alla hade skoluniformer på sig, men jag tror att dom hade rast just då. Oavsett tid, plats och tillfälle, så blir alla ungar här helt tokiga när dom ser att man har en kamera. Dom gör verkligen allt för att få vara med på bild! Så man kan ju inte låta bli att fota, en sån enkel sak som kan göra en massa barn så glada. Och ännu gladare blir dom när dom får se bilden vi har fotat - tänk va fantastiskt med digitalkameror!







När vi hade busat klart med skolbarnen så fick vi träffa föreståndaren för barnhemmet inne på hennes kontor. Vi hade lite frågor, mest rena faktafrågor om barnhemmet. Det är bra att ha lite kunskap om det ifall att vi få frågor om det, så vi inte verkar helt lost och okunniga. Hon gav oss även tillstånd att gå runt och fota lite på gården och inne i byggnaden, så att vi kan visa för folk hemma i Sverige. Innan vi gick därifrån passade vi även på att lämna över lite pennor som vi fått från Forex. Pennor är alltid bra att ha, barnen behöver alltid pennor till skolan och läxor.



På eftermiddagen gjorde vi inte så himla mycket, några här hemma gick iväg till moskén som vanligt på fredagar. Vi var även en snabb sväng in till stan för att köpa lite bröd och frukost, plus att vi hann med att besöka våran spågubbe. I övrig blev det en lugn och varm kväll. Vi satt ute och kollade på månen och stjärnorna, det är så himla vackert. För här är det verkligen mörkt på kvällarna, och det är varmt ute, så man kan sitta hur länge som helst och bara glo på himlen!

Publicerat: 2011-11-14 @ 13:20:17


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!